Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@18:42:54 GMT

افزایش تولید صنایع‌دستی کرمان در قرنطینه خانگی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۱۸۹۷

افزایش تولید صنایع‌دستی کرمان در قرنطینه خانگی

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: «در ایام شیوع ویروس کرونا تولیدات صنایع دستی هنرمندان و صنعتگران این استان افزایش داشته است».

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ کاظم حسین‌زاده اظهار کرد: «تولیدات صنایع دستی استان کرمان در شرایط شیوع ویروس کرونا افزایش داشته است این در حالیست که این ویروس موجب تعطیلی کسب و کارهای مرتبط با صنایع‌دستی و همچنین ضرر مالی شده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در استان کرمان بیشتر کارگاه‌های صنایع دستی به صورت خانگی فعال هستند، افزود: «در ایام شیوع ویروس کرونا هنرمندان و صنعتگران و حتی بسیاری از کرمانی‌ها در اوقات فراغت و بیکاری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی که وزارت بهداشت و وزارت میراث فرهنگی اعلام کرده است به تولید انواع مختلف صنایع دستی می‌پردازند.»

حسین‌زاده با اشاره به این‌که رشد تولیدات صنایع دستی استان کرمان بر اساس برآورد فعالان حوزه‌ی صنایع دستی اعلام شده است، اضافه کرد: «باتوجه به این‌که ماهیت صنایع دستی استان کرمان بیشتر بافندگی و یا دوزندگی است بنابراین بیشترین افزایش تولید در رشته‌های پته‌دوزی، حصیربافی، سیس‌بافی، گلیم‌بافی، سوزن‌دوزی بلوچ و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی است».

وی ادامه داد: «بهترین فصل فروش صنایع دستی در ماه‌های اسفند و فروردین هرسال است که با توجه به شرایط به وجود آمده و تاثیرگذاری شیوع ویروس کرونا، این ظرفیت از دست رفت و فروشگاه‌های صنایع دستی دچار ضرر مالی زیادی شده‌اند».

حسین‌زاده به رشته‌های صنایع دستی هر منطقه از استان کرمان اشاره و خاطرنشان کرد: «در مناطق جنوبی رشته‌های خوس‌دوزی، گلابتون‌دوزی و حصیربافی، در مرکز استان، پته‌دوزی، صنایع دستی چوبی و چرمی، فلزی، در شهرهای شمالی وغربی گلیم‌بافی، پته‌دوزی و صنایع دستی سنگی و در شرق استان نیز حصیربافی، سیس‌بافی، پته‌دوزی و سوزن‌دوزی رواج دارد که هنرمندان در این رشته‌ها فعالیت می‌کنند».

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی استان کرمان شیوع ویروس کرونا پته دوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است