Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@00:06:55 GMT

هر آنچه باید درباره ماسک‌ها بدانید

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۶۲۵۷

با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، همه مردم هنگام خروج از خانه با رعایت نکات زیر، باید از ماسک استفاده کنند. ناطقان: در پی شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، وزارت بهداشت توصیه کرده است که همه مردم هنگام ورود به محیط‌های عمومی از دستکش و ماسک استفاده کنند تا از ویروس در امان بمانند؛ بنابراین نحوه استفاده از ماسک برای حفاظت در مقابل ویروس، بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به انواع ماسک‌ها و چگونگی استفاده از آن‌ها می‌پردازیم.

ماسک‌ها در یک تقسیم بندی کلی به سه دسته پارچه ایی، پزشکی و فیلتردار تثسیم می‌شوند که ویژگی هر کدام را ذکر خواهیم کرد.

ماسک پارچه ایی

ماسک پارچه ایی برای محافظت از دیگران توصیه می‌شود. اگر شما مبتلا به ویروس کرونا هستید، این ماسک از انتشار قطرات تنفسی شما از طریق سرفه یا عطسه جلوگیری کرده و مانع ابتلای سایر افراد می‌شود. استفاده از این ماسک برای کسانی که می‌خواهند از خانه خارج شوند و یا از علائم بیماری کووید-۱۹ برخوردار هستند، توصیه می‌شود.


ماسک پزشکی

ماسک پزشکی نیز تنها قابلیت جلوگیری از انتشار قطرات تنفسی فرد آلوده به دیگران و کاهش ریسک ابتلای نزدیکان بیمار می‌شود. این ماسک بیشتر در بیمارستان‌ها و برای جلوگیری از انتقال ویروس از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به کادر درمانی و افراد دیگر استفاده می‌شود.

ماسک فیلتردار

ماسک فیلتردار قابلیت مراقبت از شخص و جلوگیری از انتقال ویروس به دهان و بینی فردی که از آن استفاده می‌کند را دارد؛ بنابراین تنها ماسکی که می‌تواند از عبور ویروس جلوگیری کند، ماسک فیلتردار است. این روز‌ها با توجه به افزایش شمار مبتلایان و تراکم بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از بیماران مبتلا، همه افراد مشغول در بیمارستان‌ها و به ویژه کادر درمان و افرادی که از بیماران مراقبت می‌کنند، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا باید از این نوع ماسک استفاده کنند.


چگونه از ماسک استفاده کنیم؟

نحوه زدن ماسک به صورت بسیار مهم است؛ چرا که اگر نکات بهداشتی در استفاده از آن رعایت نشود ممکن است ویروس را به دهان و بینی فرد منتقل کرده و او را مبتلا کند.

برای زدن ماسک ب روی صورت، ابتدا دست‌های خود را با آب و صابون شسته و یا با محلول‌های دیگر، ضدعفونی کنید. سپس ماسک را بر روی صورت خود قرار داده و گیره روی بینی آن را فشار دهید تا از ورود هوای آلوده به داخل ماسک جلوگیری شود. حتما به این نکته توجه داشته باشید که خارج از خانه و تا زمانی که دستان خود را نشسته اید، به هیچ عنوان به صورت خود دست نزنید.

برای برداشتن ماسک از روی صورت خود، ابتدا دوباره به مدت ۲۰ ثانیه دستان خود را با آب و صابون بشویید، سپس ماسک را با احتیاط و بدون گرفتن قسمت داخلی آن از روی صورت خود بردارید. ماسک آلوده را با رعایت احتیاط در سطل زباله دردار بیندازید و دوباره دستان خود را ضدعفونی کنید.حسنی// ویروس کرونا؛ هر آنچه باید درباره ماسک‌ها بدانید
میزان ماندگاری ویروس روی ماسک

بر اساس برخی تحقیقات، ویروس به مدت ۷ ساعت بر روی ماسک زنده می‌ماند. با این وجود، نباید از ماسک آلوده دوباره استفاده کرد؛ چرا که امکان ابتلا به ویروس را افزایش می‌دهد.
آیا استفاده از ماسک مانع ابتلا به ویروس کرونا می‌شود؟

ماسک‌ها در برابر ابتلا به ویروس امنیت کامل را تضمین نمی‌کنند. حفظ فاصله اجتماعی، شست و شوی مداوم دست‌ها و رعایت نکات ایمنی و بهداشتی دیگر، بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا است؛ بنابراین حتی زمانی که از ماسک استفاده می‌کنید، از رعایت این نکات اجتناب نکنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ماسک ها ، کرونا ، رعایت کردن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماسک ها کرونا رعایت کردن ویروس کرونا ابتلا به ویروس ماسک استفاده صورت خود روی صورت ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد