Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان "جهش تولید"، مخابرات استان با ارائه خدمات به فعالین عرصه تولید و اقتصاد در تحقق شعار سال نقش تعیین کننده‌ای دارد.

آزاد حکمت امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: از آنجاییکه رشد تکنولوژی و وابستگی بخش قابل توجهی از فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی با بهره‌گیری از بسترهای مخابراتی محقق می‌شود، شرکت مخابرات ایران و به تبع آن منطقه کردستان می‌تواند یاور و پشتیبان خوبی برای کارآفرینان و فعالین اقتصادی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراهم ساختن شرایط برای تبادل اطلاعات، گسترش دامنه بازاریابی و تبلیغات، تشکیل پایانه‌های فروش اینترنتی، بهره‌گیری از آموزش‌های روز دنیا به صورت آنلاین، برگزاری جلسات ویدیو کنفرانسی و غیره نمونه‌ایی از پشتیبانی‌های مخابرات کردستان از کارآفرینان و تولید کنندگان است.

وی ضمن یادآوری این مهم که مخابرات منطقه حامی تولید کنندگان و گردانندگان چرخه اقتصاد است، عنوان کرد: مخابرات کردستان از دستگاههای اقتصادی، خدماتی و بانک‌ها به عنوان مشتریان G. همچون گذشته حمایت ویژه خواهدکرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به رشد و فعالیتِ قابل توجه شرکت‌های دانش بنیان در عرصه تولید و کارآفرینی یادآور شد: مخابرات منطقه کردستان برای فراهم کردن بسترهای مخابراتی در راستای همکاری با پارک علم و فن آوری، بنیاد نخبگان و سایر دستگاههای متولی امر در سال جهش تولید نگاه ویژه‌ایی دارد.

حکمت با اعلام اینکه، طبق سیاست‌های تدوین شده در مخابرات منطقه کردستان در راستای تحقق منویات معظم‌له، با تمام توان و بر اساس ضوابط قانونی، شرایط بهره‌گیری از بسترهای مخابراتی را برای تولید‌کنندگان فراهم خواهیم کرد ابراز داشت: امیدوارم با این اقدام شاهد توسعه و رونق بیش از پیشِ بخش تولید در کشور باشیم.

وی تحقق شعار سال "جهش تولید" راگامی مهم در رونق اقتصادی، استقلالِ کشور و عزت ملی خواند و خاطر نشان ساخت: با توجه به شرایط و موقعیت کشور، اولویت مخابرات منطقه خرید تجهیزات و وسایل فنی مخابراتی با برند داخلی است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به تخصص، توان و ایده همکاران منطقه افزود: طی چند سال اخیر با تلاش پرسنل استان و استفاده بهینه از منابع و بکار‌گیری مجدد و بازسازی تجهیزات خارج از رده موفق شدیم در شرایط تحریم، در راستای توسعه اقتصادی و حمایت از تولید داخلی گام‌های مثمر ثمری برداریم.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات اقتصاد مقام معظم رهبری کردستان مخابرات منطقه کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد

فرماندار تیران و کرون گفت: مشارکت مردم در جهش تولید با تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی محلی در اولویت اقتصادی این شهرستان قرار دارد و دستگاه‌های اداری برای صدور مجوز هم‌افزا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا امروز _پنج شنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه ستاد تسهیلات سفر و توسعه صنعت گردشگری تیران و کرون اظهار کرد: صنایع پاک و دانش بنیان، کشاورزی و گردشگری و صنایع دستی محور اصلی توسعه اقتصادی این شهرستان است که برای تحقق شعار سال تشکیل اتحادیه‌های صنفی مردمی لازم بود و در هر روستا و شهرها برای گردشگری و کشاورزی شکل‌گیری این نهادهای مردمی وجود دارد.

وی افزود: فعالان صنایع دستی با تشکل انجمن و اتحادیه‌های تخصصی هم افزایی ایجاد کرده و نمایشگاه و فروشگاه دائمی ایجاد و محصولات خود را برند سازی کرده و در بازارهای مرکز استان و تهران عرضه کنند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه بیش از ۱۰ رشته صنایع دستی در این منطقه فعال است، تصریح کرد: محصولات هنرمندان این عرصه امکان عرضه در بازارهای محلی و بیرون استانی را دارد اما باید هم‌افزایی صورت بگیرد.

محمدی‌کیا ایجاد زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های گردشگری را مهم خواند و گفت: راه اندازی بیش از ۶ اقامتگاه سنتی و بوم گردی در این شهرستان مشکل اسکان مسافران را رفع و فرصتی برای فراغت مردم منطقه شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی مراکز بین راهی، فروشگاه‌ها و مراکز تولیدات هنری و صنایع دستی، عرضه خدمات گردشگری متناسب با هر روستا و رویدادهای جذاب گردشگری همگی فرصتی برای رشد اقتصادی بوده و به اشتغال کمک می‌کند.

فرماندار تیران و کرون در حوزه گردشگری نیز تشکیل اتحادیه‌های صنفی محصولات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و تولیدات کشاورزی را تاکید کرد و اذعان داشت: بازارها به دست همین تشکل‌های صنفی به دست گرفته شده و رشد اقتصادی رقم می‌خورد.

محمدی کیا فقدان همین اتحادیه‌ها را باعث خسارت به بخش‌های اقتصادی بیان کرد و گفت: دیگر شرکت‌ها محصولات این منطقه را به نفع خود به فروش می‌رسانند و بازار را در مدیریت خود قرار می‌دهند.

وی از مسئولان دستگاه‌های اداری خواست برای صدور مجوزها هم افزایی کنند و موانع پیش رو را بردارند.

کد خبر 747905

دیگر خبرها

  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد