Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@06:09:16 GMT

صدور ۲۱۸۶ پروانه تولید صنایع‌ دستی در گیلان

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۱۰۸۳

صدور ۲۱۸۶ پروانه تولید صنایع‌ دستی در گیلان

فرزاد رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ثبت جهانی روستای قاسم آباد رودسر با محوریت چادرشب بافی در سال گذشته، اظهار کرد: این اتفاق یکی از مهم‌ترین رویدادها برای حوزه صنایع دستی استان گیلان بوده است.

رشیدی با بیان اینکه گردشگری به عنوان یکی از راه‌های توسعه اقتصادی بدون تکیه به منبع نفت است، گفت: امروز هنرهای سنتی و صنایع دستی گیلان می‌تواند به عنوان عاملی برای توسعه بخشی در حوزه گردشگری به یکی از گونه‌های تخصصی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال گذشته ۱۶ فیلم کوتاه در راستای ترویج صنایع دستی و معرفی محصولات هنرمندان این حوزه در فضای مجازی به‌منظور تسهیل در فروش و افزایش تولید تهیه شده است.

رشیدی برگزاری ۱۲ تور آشناسازی ویژه راهنمایان گردشگری را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه هنرهای سنتی و صنایع‌دستی استان گیلان عنوان و تصریح کرد: بیش از ۲۴ هزار هنرمند صنایع‌دستی در بیش از ۸۰ رشته در گیلان فعالیت می‌کنند و ۶۴ محصول از اقلام صنایع‌دستی گیلان نشان مرغوبیت و شش کالا نشان یونسکو دریافت کرده‌اند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی گیلان رشتی دوزی، لباس محلی، چادرشب بافی، خراطی، چوب تراشی، گره چینی، نازک کاری، منبت و معرق چوب، حصیربافی، بامبوبافی، مرواربافی، سفالگری، کاشی معرق، مینای خانه بندی، چلنگری، قلمزنی، گلیم بافی، جاجیم بافی، شال بافی، نمد مالی، جوراب بافی، عروسک بافی و قلاب بافی از هنرهای سنتی و صنایع دستی گیلان عنوان کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته دو هزار و ۱۸۶ پروانه تولید انفرادی و پروانه تولید کارگاهی هنرهای سنتی و صنایع دستی در گیلان صادر شده است.

کد خبر 4899253

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی گیلان صنایع دستی رشت ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر نیمه شعبان شیراز شهرکرد بارش باران گرگان بیرجند استانداری قزوین ایلام جهش تولید قزوین هنرهای سنتی و صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود