Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@03:36:11 GMT

بحران کرونا و نیاز بیش از پیش به انرژی برق

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۱۵۵۷

بحران کرونا و نیاز بیش از پیش به انرژی برق

ایران اکونومیست- بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا نشان داد که جوامع مدرن چقدر به انرژی برق متکی هستند.

 

هنگامی که میلیون ها نفر در کشورهای درگیر کرونا در خانه های خود محبوس و محدود شده‌اند برای انجام فعالیت‌ها و مسوولیت‌های شغلی خود از روش دورکاری که متکی بر اینترنت است بهره می‌گیرند.

علاوه بر این مردمی که در قرنطینه‌های خانگی هستند، برای انجام خریدهای خود از سایت‌های آنلاین استفاده می‌کنند و برای سرگرم شدن در منزل به سایت‌های پخش فیلم و بازی های ویدئویی آنلاین متوسل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا است که نیاز به برق به عنوان یک منبع تامین انرژی و نه تنها روشنایی نمود بیشتری یافته است و در این شرایط یک منبع برق با ثبات و پایداری قادر است نیاز افراد به انرژی برق برای انجام فعالیت ها را برطرف سازد.

انرژی برق در شرایط فعلی برای کار کردن دستگاه‌های تهویه و به خصوص تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی و بیمارستان ها نقش بسیار کلیدی و حیاتی را دارا است.

انرژی برق در شرایط اضطراری و بحرانی کنونی، ضامن ارتباط فوری بین دولت ها و شهروندان و به خصوص ارتباط پزشکان و بیماران است.

به عنوان مثال در قاره آفریقا چند صد میلیون نفربدون انرژی پایدار برق زندگی می کنند که یکی از نتایج آن نبود اطلاع رسانی به موقع و ضعیف به مردم در خصوص کرونا است و این موضوع باعث شیوع بیشتر این ویروس در قاره شده است.

وابستگی به انرژی برق درحل مشکل و ریشه کن کردن ویروس کرونا باعث شده تا کارشناسان رویکردها و بینش های جالبی را در مورد نحوه توسعه انرژی برق و کاهش تلفات درطول دهه های آینده مدنظر قرار داده و آنها را مورد بررسی و تحقیق قراردهند.

براساس اطلاعات به دست آمده در اکثر کشورهایی که اقدام های محدود کننده (درکاهش فعالیت های اداری و صنعتی) در واکنش به شیوع ویروس کرونا اعمال شده به دلیل توقف فعالیت کارخانجات، کارگاه ها و صنایع وابسته به برق مصرف این نوع انرژی تا ۱۵ درصدکاهش یافته است.

کاهش تقاصای برق ظرفیت تولید افزایش می یابد و اپراتورهای سیستم برق به طور مداوم بایدتقاضا و عرضه رادر زمانی مناسب متعادل کنند.

باید خاطرنشان کردکه شبکه های برق همانند ستون فقرات بدن در سیستم های انرژی برق امروزی هستند و این امر در شرایط کنونی و به ویژه در کشورهایی از انرژی های تجدیدپذیر بیشتر بهره می‌برند اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

 

فتحی بیرول | مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انرژی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: هشدار‌های هواشناسی اداره‌کل هواشناسی استان و خروجی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی برای روز‌های آینده بیانگر شرایط ناپایدار جوی و دریایی خواهد بود.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی افزود: این سامانه سبب تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری خواهد شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: این سامانه همراه با رگبار شدید باران و رعد و برق همراه با تگرگ و تندباد لحظه‌ای خواهد بود و چهارشنبه در شهرستان‌های بستک، پارسیان، جزیره کیش، جزیره لاوان، جزیره سیری، ابوموسی، بندرلنگه، حاجی آباد و تنب بزرگ بیشترین فعالیت را خواهد داشت.

حسن زاده افزود: روز پنج شنبه نیز این سامانه بارشی در بندرعباس، بستک، خمیر، سیریک، بندرلنگه، پارسیان، تنب بزرگ، جاسک، ابوموسی، جزیره سیری حاجی آباد، رودان، بشاگرد، قشم، کیش، جزیره لاوان، میناب و هشتبندی فعالیت خواهد داشت. 

وی گفت: این سامانه سبب سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، احتمال خسارت در اثر تندباد لحظه‌ای و خسارت به محصولات کشاورزی می‌شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: بر اساس هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده شاهد فعالیت سامانه بارشی در پاره‌ای از نقاط استان از صبح چهارشنبه تا آخر وقت جمعه هفته جاری خواهیم بود. 

حسن زاده گفت: بر اساس این سامانه شاهد رگبار باران و رعدوبرق گاهی تندباد لحظه‌ای با احتمال تگرگ با تاکید بر سراسر استان از جمله در شهرستان‌های بندرعباس، خمیر، سیریک، جاسک، میناب، رودان، قشم، بشاگرد، حاجی‌آباد، بندرلنگه، ابوموسی، جزیره سیری، جزیره کیش، جزیره لاوان، بستک، پارسیان، تنب‌بزرگ، هشتبندی سواحل و ارتفاعات خواهیم بود. 

وی افزود: اثر مخاطره این سامانه آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال طغیان رودخانه‎های فصلی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها، احتمال آسیب به محصولات کشاورزی است و توصیه می‌شود از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی، خودداری از صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع، اطمینان ازاستحکام سازه‌های سبک، احتیاط در تردد‌های جاده‌ای، محافظت از محصولات کشاورزی خودداری شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌های تابعه ضمن آمادگی کامل، هماهنگی لازم را به‌منظور فراهم‌نمودن تمهیدات لازم از جمله اطلاع‌رسانی و هشدار به‌موقع از طریق رسانه‌های محلی، رعایت نکات ایمنی به‌عمل آورند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر