Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:55:14 GMT

قرنطینه خانگی در ژاپن، اقدامی معمول یا پریشان حالی روانی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۴۰۴۷

قرنطینه خانگی در ژاپن، اقدامی معمول یا پریشان حالی روانی

به گزارش ایرنا میلیون ها نفر در خانه هایش حبس شده اند و از لحاظ عبور و مرور، تدابیر محدود کننده زیادی برایشان در نظر گرفته شده است گاها حتی خودشان بخاطر احتیاط و برای مبتلا نشدن به ویروس مرگبار و خطرناک کرونا، از بیرون رفتن پرهیز می کنند.

بسیاری به دنبال راه هایی برای گذراندن زمان هستند تعدادی به خواندن روزنامه و اخبار روی آورده اند، بعض ها آشپزی می کنند، عده ای ساعت های طولانی حتی در داخل منزل قدم می زنند و ساعت خواب خیلی ها نیز تغییر کرده است بعضی ها نیز می گویند دچار «پریشان حالی روانی» شده اند اما «ماساکی نیشیدا» روانشناس دانشگاه واسیدا در ژاپن مخالف این اصطلاح است او می گوید اینها نشانه هایی از پریشان حالی نیست بلکه اقدامات فوق نشانه ای از «واکنش معمول مردم به یک شرایط بسیار غیرمعمولی است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او توصیه می کند برای فرار از تنهایی لازم است برخی از کارها صورت گیرد از دیدگاه او کسانی که دچار چنین حسی می شوند باید از طرق مختلف مانند فضای مجازی بیشتر با دوستانشان در ارتباط باشند.

این روانشناس ژاپنی می افزاید: از فناوری های مخابراتی و ارتباطی غافل نشوید تلفن را بردارید و به دوستان و اقوام خود زنگ بزنید بهتر است خود را فقط به اخبار مربوط به شیوع کرونا محدود نکنید و مصرف کننده بزرگ چنین اطلاعاتی نباشید تا تاثیرات منفی بر روی شما کمتر شود.

ماساکی می گوید: دولت ها سرگرم مبارزه با کرونا هستند آنها دریافته اند با یک بحران بهداشتی روبرو شده اند اما طبیعی است که تدابیر آنها برای رفع برخی از مشکلات روحی و روانی مردم کافی نیست و آنها درگیر مسایل فیزیکی بیشتری درخصوص بیماران شده اند.

وی آثار گزارش های بسیار فراوان رسانه ای بر روی افکار مردم درخصوص کرونا را مورد توجه قرار داده است و تاکید می کند برخی از این مطالب هم کارشناسی نیست و باید کمتر به آنها پرداخت.

او بسته شدن مدارس و تعطیلی مراکز فرهنگی،  هنری و تفریحی را باعث تنهایی بیشتر مردم در هر سن و قشری دانسته است و تاکید می کند باید از فناوری ها برای ارتباطات بیشتر استفاده کرد تا فرد دچار حس تنهایی نشود.

«مایی یوشیکاوا» استاد تدریس یوگا می گوید تنها بودن لزوما به معنای داشتن حس تنهایی نیست روش های مختلفی برای فرار از تنهایی برای کسانی که چنین حسی دارند وجود دارد که از جمله آن ورزش کردن و تمرینات جسمانی و فیزیکی است.

وی می افزاید اول بهتر است با خودمان دوست باشیم و سعی کنیم خود را شاد نگهداریم و سپس ارتباط دوستانه تری با اطرافیان برقرار کنیم و یادمان باشد که چنین فرصت هایی ممکن است در آینده بدست نیاید.

البته تنهایی در ژاپن بیشتر از بسیاری کشورها پدیده معمولی است زیرا نزدیک به ۳۴.۵ درصد از مردم در این کشور تنها زندگی می کنند «آیومی ماکیتا» ۴۴ ساله که به تنهایی زندگی می کند می گوید که به این شرایط خو گرفته است و حتی خود را برای سناریوهای بدتر نیز آماده می کند.

وی می گوید البته در کرونا بیشتر از هر زمان دیگری حس تنهایی کرده است قبلا تنها زندگی می کرده ولی شاید تا این اندازه احساس تنهایی نداشته است و به دنبال راه هایی برای فرار از این پدیده است.

او می افزاید: الان نگرانی بسیاری این است که اگر مریض شوند کسی نمی تواند سراغشان بیاید خودم هم سه تا گربه در خانه دارم که اگر بیمار شوم دیگر کسی هم نیست به آنها رسیدگی کند و این همان حس تنهایی آزاردهنده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ژاپن پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ژاپن ویروس کرونا ژاپن حس تنهایی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند

 هر آزمون دشوار سنگ محکی است که در نهایت شخصیت شما را شکل می‌دهد و تاب‌آوری و مقاومتتان را تقویت می‌کند. چالش‌های زندگی همان نقاطی هستند که سرسخت بودن ذهنی ما را شکل می‌دهند و اگر از این ۷ طوفان زندگی عبور کرده باشید پس قوی‌تر از چیزی هستید که خودتان فکرش را می‌کنید.

به یاد داشته باشید که سرسختی ذهنی به معنای مصون ماندن در برابر سختی‌ها نیست بلکه موضوع نحوه پاسخگویی شما به آنهاست. سرسختی ذهنی به معنای روبه‌رو شدن با ناملایمات، درس گرفتن از تجربیات و قوی‌تر و مقاوم‌تر شدن است.

۱. پذیرش عدم قطعیت
پیچ و خم‌های زندگی می‌تواند حتی مستحکم‌ترین کشتی‌ها را از مسیر خود خارج کند. با این حال اگر شما با تسلط و ثابت‌قدم از این بلاتکلیفی عبور کرده باشید، در واقع به تاب‌آوری خود عینیت بخشیده‌اید.

پذیرش تردیدها یا عدم قطعیت‌ها یک شیرین‌کاری جسورانه نیست. بلکه تصدیق جزر و مدهای همواره در حال تغییر زندگی و یافتن آرامش در دل هرج و مرج است.

به آن لحظاتی فکر کنید که مسیر پیش‌رویتان پوشیده در غبار بود. آیا لنگیدید یا با شجاعت و اعتقاد پیش رفتید؟

به خاطر داشته باشید که تاب‌آوری به معنای فرار از طوفان نیست. بلکه به معنی بالا بردن بادبان‌ها و پیمایش مسیر است. با هر موجی که فتح می‌کنید قوی‌تر ظاهر می‌شوید.

۲. پذیرش شکست
شکست، آن اهریمن مخوف، ما را به زمین می‌اندازد و تردیدها را در گوش‌مان زمزمه می‌کند. اما پیچیدگی داستان اینجاست:‌ نحوه برخاستن دوباره شما چیزی است که پولادین بودن ذهن و درون شما را آشکار می‌کند.

شکست نه یک بن‌بست، بلکه سکوی پرتابی برای رشد است. بنابراین، اگر به جای غرق شدن در ناامیدی، غبار را کنار زدید، درس گرفتید و به جلو رفتید، آفرین بر شما!

۳. تنها قدم زدن
تنها قدم زدن به این معنی است که باید به نیروی درونی، خرد و انعطاف‌پذیری خود تکیه کنید. این به این معنی است که مجبور شده‌اید با زمختی زندگی روبه‌رو شوید بدون اینکه کسی از شدت ضربات کم کند یا بار آن را با کسی تقسیم کنید.

این موضوع ربطی به انزوا یا تنهایی ندارد. بلکه قضیه پذیرش و درک این موضوع است که ماجراجویی ما در این جهان عمیقاً شخصی است.

۴. زیستن در حال
در طوفان برنامه‌ها و جاه‌طلبی‌های ما، به راحتی می‌توان زیبایی عمیق لحظه حال را نادیده گرفت. اما کسانی که یاد گرفته‌اند اینجا و اکنون را گرامی بدارند، استقامت ذهنی منحصر به فردی از خود نشان می‌دهند.

ذهن‌آگاهی ما را دعوت می‌کند تا به طور کامل در هر لحظه زندگی کنیم و از چنگال پشیمانی‌های گذشته و عدم قطعیت‌های آینده رها شویم. اگر این تمرین را بپذیرید، به‌ویژه در طول آزمون‌های زندگی قدرت درونی قابل توجه خود را نشان می‌دهید.

۵. رها کردن نفسانیت و منیت
همه ما نفْس داریم؛ بخشی از ما که به دنبال شناخته‌شدن، اعتبار و برتری است. این بخشی از طبیعت انسان است. و توانایی رها کردن منیت، سطحی از قدرت ذهنی را نشان می‌دهد که حقیقتاً قابل ستایش است.

اگر توانسته‌اید نفس خود را کنار بگذارید، انتقاد را بپذیرید و از آن درس بگیرید، اشتباه خود را بپذیرید و موفقیت‌های دیگران را به اندازه موفقیت خود تحسین کنید، درنتیجه نوعی از سرسختی ذهنی خود را نشان می‌دهید که نادر است.

۶. یافتن آرامش در تنهایی
برای بسیاری از افراد فکر تنهایی ترسی را برمی‌انگیزد که مترادف تنهایی است. با این حال اگر آرامش خود را در تنهایی کشف کرده‌اید درواقع عمق تاب‌آوری ذهنتان را آشکار می‌کنید.

اگر تنهایی را نه به‌عنوان خلأ انزوا، بلکه به‌عنوان پناهگاهی برای تکامل شخصی پذیرفته‌اید، پس شما نمونه فردی هستید که استقامت ذهنی‌اش ستودنی است. زیرا در سکون، ما اغلب عمیق‌ترین حقایق خود را کشف می‌کنیم.

۷. رها کردن کنترل
رها کردن به معنای تسلیم شدن نیست. بلکه به اعتماد به جریان طبیعی زندگی و گشودن آغوش خود به روی فرصت‌های جدید اشاره دارد.

برخلاف تصور رایج، قدرت مترادف با حفظ کنترل سفت و سخت جنبه‌های مختلف زندگی نیست. اگر هنر تسلیم شدن در برابر جریان زندگی را بپذیرید، سطح قابل‌توجهی از تاب‌آوری ذهنی خود را به نمایش می‌گذارید.

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • نتانیاهو، پریشان‌تر از همیشه
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • هر اقدامی علیه ایران با بزرگترین پاسخ روبرو می‌شود