Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور اعلام کرد: افرادی که حق مالکیت و قانون کپی رایت آثار سمعی و بصری را رعایت نکرده و آن را نقض کنند،مجازات می شوند.

جواد جاویدنیا معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور گفت: کلیه آثار هنری و سمعی و بصری طبق قانون دارای حق کپی رایت هستند و مورد حمایت قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرقی نمی کند فیلم باشد یا کتاب، هرگونه آثار سمعی و بصری و هنری، آلبوم های صوتی و تصویری از این دست هستند چراکه به صورت قانونی ثبت شده و دارای مجوز هستند.

جاویدنیا گفت: این آثار چون در کشور تولید می‌شوند دارای حق مالکیت معنوی بوده و مورد حمایت قانونی قرار دارند.

وی تصریح کرد: هرگونه انتشار بدون مجوز و خارج از روندی که مالک آن اثر یا تهیه کننده فیلم ها درنظرگرفته اند، اتفاق بیفتد، مجازات در قانون برایش پیش‌بینی شده و کاری خلاف قانون رخ داده است.

معاون فضای مجازی دادستانی کشور گفت: حتی افرادی که مستقیماً حق کپی رایت را نقض نکرده باشند اما در یک کانال یا سایت شخص دیگری، آثار را رایگان منتشر کنند و افراد دیگری آن اثر را بازنشر دهند نیز برای باز نشردهندگان نقض حق مالکیت رخ داده است و این حق قانونی برای تهیه کنندگان و صاحبان آثار فرهنگی هنری سمعی و بصری جهت پیگیری قانونی وجود دارد.

وی افزود: اگر در سایت ها و کانال ها اقدام به این امر شود مرتکبان چنانچه در دسترس باشند تذکر می گیرند و اگر اثر را بر ندارند، موارد قابل فیلترینگ برایشان اتفاق می افتد.

جاویدنیا تاکید کرد: در چنین شرایطی در هر صورت جرم اتفاق افتاده است و افراد(مالکان) می‌توانند چه نسبت به کسانی که آثارشان را منتشر کرده و چه نسبت به بازنشردهندگان آثارشان اقدامات قانونی را انجام دهند.

وی گفت:حتی گاهی دیده می شود در برخی از سایت ها اجازه دانلود و ذخیره سازی فایل داده نشده اما برخی اشخاص با شیوه غیر مجاز آن اثر را ثبت و ضبط کرده و آن را منتشر کنند هم این اشخاص مرتکب جرم شده و هم بازنشر دهندگان آنها مرتکب جرم شده اند.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سمعی و بصری کپی رایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ با امضای رئیس‌جمهور آمریکا، لایحه حمایت این کشور از رژیم صهیونیستی، اوکراین و تایوان به قانون تبدیل شد. با این لایحه آمریکا بیش از ۹۰ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی، اوکراین و تایوان کمک مالی و نظامی می‌کند.

محدودیت شبکه اجتماعی تیک‌تاک که در پوشش این لایحه در سنا تصویب شد و به امضای بایدن رسید، موردتوجه رسانه‌ها و شهروندان آمریکایی قرار گرفته است.

مالک تیک‌تاک ۹ ماه فرصت دارد سهامش را به آمریکایی‌ها بفروشد وگرنه در آمریکا مسدود می‌شود. تیک‌تاک ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی دارد و مقامات آمریکایی به دلیل سهام ۲۰ درصدی شرکت بایت دنس که مالک چینی دارد، این سکو را خارجی و برای آمریکا خطرناک می‌دانند.

گفت‌وگو با سالار واعظی - خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • چرا مجازات "تشهیر" برای مجرمان خشن به کار گرفته نمی‌شود؟
  • چرا مجازات تشهیر برای مجرمان خشن به کار گرفته نمی‌شود؟
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند
  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟