Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان گفت: رسانه های معاند با معرفی یک شرور به عنوان زندانی سیاسی نیات و مسائل پشت پرده خود را مشخص می کنند که چگونه برای اهداف سیاسی خود حاضرند از افراد سارق شرور و قاتل حمایت کنند و به جای اینکه امنیت و آسایش مردم برای آنها در اولویت باشد فرار افراد قاتل و متعرض به جان و مال و ناموس مردم برای انها اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین خوش اقبال ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، در خصوص وضعیت زندانیان فراری از زندان سقز و نحوه دستگیری مصطفی سلیمی شرور سابقه دار، عنوان کرد: در تاریخ 8 فروردین امسال تعداد 74 نفر از زندانیان زندان سقز با استفاده از شرایط بوجود آمده از زندان فرار کردند که به محض اطلاع از موضوع دستگاه های قضائی، امنیتی و انتظامی نسبت به رصد و شناسایی مکان حضور این افراد با همکاری مردم استان اقدام کرند.

وی افزود: دادستان استان در جند توبت در این خصوص اطلاع رسانی کرد و باتوجه به هماهنگی های لازم تاکنون 65 نفر از این افراد دستگیر و یا خود را به زندان معرفی کرده اند و تلاش برای دستگیری بقیه افراد ادامه دارد.

خوش اقبال از خانواده های این افراد درخواست کرد نسبت به معرفی افراد فراری اقدام سریع کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان در ادامه با اشاره به خبر دستگیری یکی از این زندانیان فراری به نام مصطفی سلیمی و جرم های ارتکابی او، گفت: یکی از زندانیان فراری فردی به نام مصطفی سلیمی است که از افراد سابقه دار شرور مسلح بوده  و با ایجاد مزاحمت برای شهروندان مرتکب جرائم زیادی شده بود و در درگیری با مأمورین انتظامی شهرستان سقز در سال 1382 عامل شهادت سه نفر از نیروهای انتظامی بود و حکم اعدام نیز برای او صادر شده بود.

وی افزود: این فرد پس از فرار از زندان  با همکاری خوب مردم و اشراف اطلاعاتی در روستای سبدلو بین سقز و بانه دستگیر و به زندان سقز منتقل شد و سپس حکم او که قبلاً تأیید شده بود در روز شنبه 23 فروردین 99 اجرا شد.

معاون استاندار با اشاره به اینکه تعدادی از شبکه های معاند خارج از کشور و همچنین تعدادی از کانال های موجود در فضای مجازی از این فرد به عنوان زندانی سیاسی یاد کرده و مدعی شدند که نامبرده به کردستان عراق فرار کرده و توسط اقلیم کردستان عراق دستگیر و به ایران تحویل داده شده است، گفت: اولاً هیچکدام از زندانیان فراری محکومیت سیاسی و امنیتی نداشته اند و مصطفی سلیمی نیز از افراد شرور مسلح بود که برای ساکنین و مردم شریف استان و تعدادی از روستاها ایجاد مزاحمت نموده است.

خوش اقبال ادامه داد: جرائم سرقت مسلحانه و درگیری و به شهادت رساندن مأمورین انتظامی از موارد محکومیت او است و از عوامل اصلی تحریک و برنامه ریزی فرار زندانیان از زندان بود که با شناسایی محل اختفاء وی با کمک خود مردم در بانه دستگیر و تحویل مقامات زندان سقز شد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان تأکید کرد: مطلقاً او از مرز کشور خارج نشده و دستگیری وی توسط نیروهای امنیتی اقلیم کردستان عراق و قرارگاه رمضان سپاه کذب محض است، اما رسانه های معاند با طرح اینگونه مسائل نیات و مسائل پشت پرده خود را مشخص می کنند که چگونه برای اهداف سیاسی خود حاضرند از افراد سارق شرور و قاتل حمایت کنند و به جای اینکه امنیت و آسایش مردم برای آنها در اولویت باشد فرار افراد قاتل و متعرض به جان و مال و ناموس مردم برای انها اهمیت دارد.

وی تأکید کرد: مردم استان کردستان از اهداف این افراد مغرض و رسانه های معاند آگاه هستند و این تفرقه افکنی و آدرس های غلط برای اهداف سیاسی آنها را باور ندارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زندانیان فراری سیاسی و امنیتی مصطفی سلیمی زندان سقز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد


احسان حجتی منتقد سینما در گفت و گو با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، درباره نحوه پرداخت فیلم های سینمایی به موضوع زندان و زندانی ها گفت: فیلم های مختلفی مثل زندان زنان ساخته شدند که قصه آنها را چند موقعیت در زندان تشکیل می داد یعنی اصل روایت برای داخل زندان نیست؛ قصه هایی هستند که خارج از زندان رخ داده اند اما ادامه آنها به زندان رسیده است.

وی افزود: بسیاری از کارگردان ها با گویش های متفاوت در قصه های حقوقی مشکل دارند؛ آنها نگران استقبال مخاطب هستند اما برخی از فیلم ها نشان داد که می توان با روایت های امیدوارکننده هم مخاطب فیلم های جنایی و معمایی را حفظ کرد.

حجتی با تاکید بر اینکه سینما می تواند در فیلم های حقوقی، جریان زندگی در زندان را نشان دهد، اظهار داشت: متاسفانه در اکثر فیلم ها، نویسنده زندان را پایان خط ترسیم می کند و گویی زندانی ها وارد دنیای ترسناکی می شوند. البته لازم به ذکر است که موضوعاتی مانند قتل یا قصه های معمایی کشش داستانی دارند و باعث جذابیت می شوند اما این همه ماجرا نیست. نقطه مجهول فیلم های امروز سینمای ایران، نپرداختن به اخلاقیات زندان است. باید کمی کارگردان ها خلاقیت صرف کنند تا بتوانند مدل قصه گویی را تغییر دهند.

وی بیان کرد: سینما روایت گر جامعه است اما روایت های فعلی در فیلم ها هم روایت های مستند نیستند؛ سینما درونیات و احوالات جامعه را داخل یک قصه دیگر می ریزد. روایت یک قصه مرسوم نامش سینما نیست؛ سینما باید افق دید ایجاد کند و مسیر را نشان دهد. 

دیگر خبرها

  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • آزادی ۶۵۰ زندانی در فارس با کمک خیران
  • قصاص یک زن و ۲ مرد در زندان
  • سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟
  • کلاهبرداری قاتل برای پرداخت دیه میلیاردی | سرنوشت قاتلی که رویای آزادی در سر دارد
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم