Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@03:18:29 GMT

اختصاص ۱۵۰ هکتار از اراضی لرستان به کشت گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۵۵۵۲

اختصاص ۱۵۰ هکتار از اراضی لرستان به کشت گیاهان دارویی

عبدالرضا بازدار روز دوشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت خرم‌آباد اظهار داشت:توسعه و اجرای کشت گیاهان دارویی به میزان ۵۰۰ هکتار طی یک برنامه سه ساله در دستور کار قرار دارد.

بازدار اضافه کرد: همچنین احداث و ایجاد باغات تمام صنعتی، توسعه کشت بافت در سطح ۵۰ هکتار با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی استان در مجتمع کشت و صنعت، عملیات توسعه گلخانه های جدید با توجه به تعهدات گذشته در سطح ۲۵ هکتار از دیگر اقدامات سازمان جهاد کشاورزی لرستان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه باغات، تولید ملکه و زنبورداری به عنوان تنها مرکز اصلاح نژاد تولید و تکثیر ملکه در استان، اصلاح نژاد دام سبک و تولید نژادهای دو منظوره ترکیب جدید گوسفندی لری یا گونه های بومی با گونه های جدید اصلاح نژاد شده رومانوف عملیاتی و اجرا خواهند شد.

بازدار گفت: عرضه تولید و عرضه نهال های اصلاح شده منطبق با شرایط محیطی و سازگاری منطقه در جهت توسعه اقتصاد استان از جمله نمونه هایی مثل انجیر استهبان ظرفیت خوبی برای اشتغال استان است.

به گفته وی مجتمع بزرگ کشت و صنعت فجر صفا ظرفیتی بی نظیر برای تولید، اشتغال و تحقق شعار جهش تولید و اقتصاد مقاومتی در لرستان می‌باشد.

وی با تاکید بر تحقق شعار سال (جهش تولید)، نقش کشت صنعت فجر صفا لرستان در تحقق این مهم و عملیاتی نمودن برنامه های اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم برشمرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان ادامه داد: این مجموعه باید با استفاده از تمامی ظرفیت های بالقوه و بالفعل، در جهت پویایی اقتصاد استان و افزایش بهره‌وری در سال جهش تولید با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، گام‌های موثری را بردارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:

وی اظهار کرد: زنجیره تولید گوشت قرمز با تاکید بر دام سبک و گوسفندی که برای تکمیل این زنجیره برنامه احداث کشتارگاه صنعتی دام و احداث کارخانه خوراک دام از اولویت های مهم کشت صنعت فجر صفا لرستان می باشد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اشتغال سازمان جهاد کشاورزی استان صنعت کشاورزی و منابع طبیعی گوشت قرمز بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی