Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید فرخی» روز دوشنبه در نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان مرکزی افزود: پرداخت این میزان تسهیلات نشان از عزم و اراده بانک‌ها در افزایش رونق تولید در واحدهای صنعتی و پیشرفت و توسعه استان مرکزی و کشور دارد.

وی با یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه رزمایش مومنانه در سطح کشور ادامه داد: با توجه به نزدیکی به ماه مبارک رمضان مقرر شده تا یکصد هزار بسته معیشتی تهیه و در بین یکصد هزار خانوار نیازمند و افرادی که بر اثر شیوع ویروس کرونا دچار آسیب شده‌اند، توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ارزش هربسته را یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال عنوان کرد و گفت: جمع آوری و توزیع این بسته‌ها در راستای لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری ظرف مدت یک تا ۲ هفته آینده آینده تهیه و توزیع می‌شود.

فرخی افزود: پیشنهاد می شود ۱۰ هزار بسته از مجموع این بسته‌ها توسط سامانه بانکی استان مرکزی تهیه و در نقاط مختلف استان توزیع شود.

مدیر شعب بانک ملی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بر اساس دستور العمل بانک مرکزی تمامی تسهیلات ۱۰ مشاغل خاص که در ماه های اسفند، فروردین و اردیبهشت سرفصل شده‌است به پایان دوره منتقل شود.

«احمد ملکی راد» افزود: کسبه و اصنافی که چک‌های آنان از یکم اسفند ماه سال گذشته تا سی و یکم اردیبهشت ماه برگشت خورده، سه ماه فرصت دارند نسبت به رفع سو این چک‌ها اقدام کنند .

وی ادامه داد: چک‌های برگشتی اصناف، مشکلی در خصوص پرداخت تسهیلات و صدور ضمانت‌نامه‌ برای این افراد به همراه ندارد.

مدیر شعب بانک ملی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مقرر شد در راستای کمک به مشاغل و کسبه آسیب دیده بر اثر شیوع ویروس کرونا در استان، از محل منابع قرض الحسنه بانک‌ها، ۵۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت به صاحبان این مشاغل پرداخت شود.

ملکی راد افزود: در این نشست مقرر شد تا سقف یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، با معرفی اتاق اصناف استان مرکزی تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال به مشاغل آسیب دیده استان پرداخت شود.

وی حدود ۸۰ درصد منابع بانک‌ها، ۹۰ درصد مطالبات و ۹۱ درصد مصارف تسهیلات استان مرکزی را مربوط به بانک‌های دولتی دانست و گفت: بانک‌ها دولتی سال گذشته ۱۰۳ درصد و بانک‌های خصوصی ۴۰ درصد منابع خود را به صورت تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده‌اند.

مدیر شعب بانک ملی استان مرکزی گفت: منابع بانک‌های این استان پایان سال گذشته نسبت به پایان سال ۹۷ حدود ۳۱ درصد افزایش یافته است.

ملکی راد رشد مصارف بانک‌های دولتی در سال گذشته را ۶۲ درصد عنوان کرد و گفت: ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید توسط بانک‌های دولتی در استان مرکزی پرداخت شد در صورتی که سهم استان در این زمینه ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده‌ است.

وی ادامه داد: رشد مصارف بانک‌های خصوصی با وجود افزایش ۳۰ درصدی منابع آن‌ها در سال گذشته، ۱۲ درصد بود که این مهم نشان دهنده آن است که منابع این بانک‌ها به استان اختصاص نیافته‌ است.

 مدیر شعب بانک ملی استان مرکزی گفت: رشد منابع بانک‌های خصوصی و دولتی در مجموع سال گذشته ۳۲ درصد و رشد مصارف آنها ۵۲ درصد بوده‌است.

ملکی راد گفت: سه هزار نفر از کارکنان بانک‌های کشور با شیوع ویروس کرونا به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و ۴۵ نفرآنان فوت شده‌اند.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

این استان با بهره‌گیری از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ به قطب چهارم صنعت کشور  شهرت دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان مرکزی چک فوت قرض الحسنه مقام معظم رهبری بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سال گذشته ملکی راد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!