Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، گودرز امیری دوشنبه ۲۵ فروردین در جلسه بررسی کوچ عشایر با تاکید کنترل ورودی و خروجی‌های استان به منظور جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر افزود: در صورتی که عشایر سایر استان ها قصد عبور از لرستان را داشته باشند فقط می‌توانند از طریق کامیون و بدون توقف در استان به مسیر خود ادامه داده که تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط و نیروی انتظامی باید با اداره امور عشایری در این خصوص همکاری نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از کوچ زود هنگام عشایر استان‌ها به لرستان تصریح کرد: باید با ممانعت از ورود به استان، تدابیر لازم برای ماندن عشایر در مناطق قشلاقی تا نیمه دوم اردیبهشت ماه توسط مسئولان این مناطق فراهم شود.

این مسئول تاکید کرد: ‌این تمهیدات برای قطع زنجیره ویروس کرونا الزامی بوده و امور عشایری استان نیز موظف است برای تامین خدمات مورد نیاز عشایر کوچروی بومی و ماندگاری آنها تا نیمه دوم اردیبهشت ماه اقدام کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: امور عشایری و منابع طبیعی نسبت به تنطیم برنامه کنترل ورودی‌های استان به منظور جلوگیری از کوچ زودهنگام عشایر اقدام نمایند و دامپزشکی نیز خدمات لازم برای دام در مناطق قشلاقی را انجام دهد.

امیری همچنین خواستار ایجاد ایستگاه‌های سلامت و غربالگری عشایر از طریق هلال احمر و بهداشت و درمان در مناطق قشلاقی شد.

هم‌زمان که کوچ بهاره عشایر با اوج بحران کرونا مصادف شده مردمان ایل باید از ماندن در گرمای قشلاق و کمبود علوفه دام یا رفتن به دل بحران کرونا یکی را انتخاب کرده و کوچ  ۹۹ را در برزخ ماندن یا رفتن تجربه کنند.

با پایان عمر زمستانی استان خوزستان در اسفندماه برخی از عشایر این استان منطقه را برای اسکان در لرستان و یا عبور از لرستان برای رفتن سایر استان های ییلاقی همچون همدان و چهارمحال و بختیاری ترک می کنند و سال جدید را در لرستان می گذرانند.

کد خبر 500790 برچسب‌ها عشایر استان لرستان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: عشایر استان لرستان كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی با اشاره به تعداد سامانه های حمل و نقل هوشمند موجود در استان اظهار داشت: تعداد دستگاه‌های ترددشمار 80 محور، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت 98 ایستگاه موجود و 79 ایستگاه فعال (آنلاین )، توزین در حال حرکت 4 دستگاه موجود و 3 دستگاه فعال، دوربین‌های نظارت تصویری 29 ایستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری( vms) 6دستگاه و ردیاب‌های جغرافیایی ماشین‌آلات راهداری (GPS) 365 دستگاه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان به بیان مقایسه تردد ماهانه بین استانی (مجموع تردد ورودی به استان و خروجی از استان) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در فروردین ۱۴۰۳ بوده است که ۲۵ % افزایش نسبت به ماه گذشته ۱۴۰۲ و ۵ % افزایش نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین آمار روند روزانه تردد بین استانی فروردین ماه را بیان کرد و گفت: متوسط تردد بین استانی روزانه فروردین سال جاری ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی بیان کرد: بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز ۲۴ فروردین ۱۷۵ هزار و ۱۶۲ وسیله نقلیه و درصد وسایل نقلیه سنگین ۱۴ درصد بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در ادامه به بیان وضعیت انباشت و تخلیه (تفاضل خودروهای ورودی و خروجی به اضافه انباشت/تخلیه روز قبل) وسایل نقلیه فروردین‌ ماه پرداخت و گفت: بیشینه تخلیه وسایل نقلیه از استان در ماه فروردین در روز ۱۹ فروردین به میزان منفی ۴۳ هزار و ۵۶۴ وسیله نقلیه بوده است.

وی عنوان کرد: در خصوص محورهای دارای بیشترین تردد در فروردین ماه هم باید گفت که سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۰ هزار و ۷۴۰ بیشترین تردد را داشته است.

آهکی ادامه داد: محور همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و آزادراه همدان – ساوه (چپقلو) از دیگر محورهای پرتردد استان بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان همدان افزود:‌ سه‌راهی بهار – همدان(مهدی آباد)، همدان – کوریجان، همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، قروه – صالح آباد و کوریجان – همدان از محورهای دارای بدترین سطح سرویس بوده‌اند.

وی همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در فروردین امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اکثریت محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

آهکی افزود: در خصوص سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در استان در فروردین ماه سال جاری نیز باید گفت که براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان از ابتدای فروردین ماه یک میلیون و ۳۳۰ هزار پلاک خودرو یکتا در محورهای‌برون شهری استان رویت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه از این پلاک‌ها یک میلیون و ۲۱۶ هزار پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است، ادامه داد: ترکیب مبدا استانی این پلاک‌ها نیز به این صورت است که ۳۲ درصد مربوط به استان همدان، ۳۱ درصد مربوط به استان تهران، هشت درصد کرمانشاه، چهار درصد کردستان و مابقی مربوط به لرستان، البرز،‌ مرکزی، قم، اصفهان و سایر استان‌ها بوده است.

وی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر‌اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه‌های پلاک‌خوان در بازه فروردین ماه در روزهای چهار و ششم فروردین و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.

آهکی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان همچنین به سهم ماندگاری وسایل نقلیه در استان در فروردین ماه سال جاری پرداخت و گفت: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ماه فرروردین تقریبا ۱۶۷ هزار وسیله نقلیه، معادل ۲۰ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده، در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

وی همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در فروردین ماه اشاره و خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان یک میلیون و ۱۹۶ هزار وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استان‌ها مشاهده شده است و استان‌های مرکزی، تهران و قم بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان‌ها داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • کشف وسایل نقلیه سرقتی در مراغه