Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل 9 داروی احتمالی در حال آزمایش برای درمان «کووید 19» نشان داد که بهای این داروی بالقوه، از یک دلار تجاوز نخواهد کرد؛ در حالی که آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های دارویی بر سرعت آزمایش‌های خود افزوده‌اند تا بتوانند دارویی را برای درمان کرونا تولید کنند که هر لحظه، جان صدها نفر را در سراسر جهان می‌ستاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بر اساس پژوهش انتشار یافته در شماره جمعه 10 آوریل ژورنال «ویروس ایریدیکیشن» ( ریشه‌کن‌سازی ویروس)، قیمت یک دوره کامل درمان ویروس از جمله داروهای موجود نظیر«هیدروکلورکین» که تبلیغاتی در مورد توان آن‌ها در درمان کرونا مطرح گردید، حداکثر از یک دلار تا 29 دلار، متغیر خواهد بود.

نتایج آزمایش‌های بالینی برای مجموعه‌ای از داروها، طی سه ماه آینده روشن خواهد شد که انتظار می‌رود، راه حل‌هایی را برای مهار شیوع پاندمیک کرونا ارائه دهند.

دکتر اندرو هیل، پزشک مهمان در گروه تحقیقات دارویی دانشگاه لیورپول، درمورد این تحقیق گفت که این داروها در صورت اثبات تاثیر بخشی آن‌ها، وارد مرحله تولید انبوه خواهند شد و در دوره آینده، روانه بازار بین‌المللی خواهند گردید.

وی افزود: «بهای نازل این دارو، کشو‌ها را قادر می‌سازد تا به سادگی با دستیابی به درمان، توقف انتشار بیماری در خاک خود را تضمین کنند. برخی از این داروها، صدها برابر بیشتر از هزینه واقعی خود؛ بویژه در ایالات‌متحده به فروش می‌رسند. ما نیاز به تامین داروی ارزان قیمت داریم که براحتی برای کشورهای ثروتمند و فقیر برای ریشه‌کن کردن این بیماری همه‌گیر، تا تولید واکسن ضد ویروس در 18 ماه آینده، قابل دسترسی باشد.»

وی ادامه داد: ما در حال حاضر تجربیات مبتنی بر تولید انبوه داروها با قیمت‌های پایین را درمورد هپاتیت و مالاریا تجربه کرده‌ایم و باید چنین چیزی را بار دیگر تجربه کنیم که داستان موفقیت‌آمیز تازه‌ای در مقابله با این پاندمیک بسیار خطرناکتر کنونی خواهد بود.

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده