Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:11:47 GMT

هندورابی جزیره ای بدون کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۰۳۹۰

هندورابی جزیره ای بدون کرونا

 روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از  امیر ترکاشوند مدیر جزایر اقماری منطقه آزاد کیش علت پاکی جزیره هندورابی را  اقدامات پیشگیرانه و مقابله با این بیماری،  توزیع بسته‌های محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح، ماسک، دستکش، بروشورهای اطلاع‌رسانی و همچنین غربالگری  ساکنین ایت جزیره ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکاشوند خاطرنشان کرد: برای حفظ ثبات و امنیت اجتماعی با جدیت تمام از ورود افرادی که به هر دلیلی از جزیره هندورابی خارج شده بودند و احتمال دارد ناقل این بیماری باشند در این مدت  جلوگیری شد ه است.

وی ضدعفونی تمامی معابر و اماکن عمومی و اعمال محدودیت ورود گردشگر از تمامی مبادی ورودی براساس ضوابط حاکم بر جزیره از اقدامات انجام شده در این جزیره ذکر کرد. 

 جزیره هندورابی، بین دو جزیره کیش و لاوان قرار گرفته. فاصله این جزیره تا کیش ۲۳ کیلومتر تا بندرعباس  ۳۲۵ کیلومتر  و تا  بندر لنگه ۱۳۳ کیلومتر است.

 در برخی اسناد قدیمی از این جزیره با عنوان ابرون یاد شده. هلندی‌ها هم در سال ۱۶۴۵ نام این جزیره را هورن گذاشته‌اند. براساس یک افسانه محلی هم هند و رابی اسم یک زوج عاشق بوده که به این جزیره می‌آیند و باهم زندگی می‌کنند.

بر  اساس سرشماری‌های سال ۱۳۹۵، حدود ۱۹۱ نفر در هندورابی زندگی می‌ کنند که اکثرشان ماهیگیرند، مساحت این جزیره ۲۳ کیلومتر مربع است و  برعکس جزیره‌هایی مثل جزیره هنگام یا جزیره قشم، صخره‌های بلند مشاهده نمی شود و جغرافیای آن کاملا مسطح است. 

  در اجرای برنامه راهبردی مبتنی بر تکمیل و تقویت رنجیره گردشگری در خلیج فارس مدیرعامل منطقه آزاد کیش و مسئولان امور گردشگری این سازمان مرداد پارسال  ضمن سفر به جزیره  هندورابی و بندر تاریخی کنگ  واقع در کرانه های خلیج فارس،  ظرفیت های گردشگری این مناطق  و پیوستن آن  به زنجیره گردشگری خلیج فارس و جزیره کیش را بررسی کردند.

منطقه آزاد کیش اکنون به عنوان یکی از کانونهای گردشگری منطقه و برخوردار از ظرفیتها، زیرساختهای مناسب و مجموعه ای از تجربیات و توانمندیها در صنعت گردشگری، به توانایی های دست یافته که می تواند با به بکارگیری آنها پیشران توسعه گردشگری در خلیج فارس باشد و زنجیره  گردشگری بویژه گردشگری دریایی در این منطقه را به حرکت درآورد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا کیش جزيره هندورابی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کیش جزيره هندورابی بهداشت و سلامت ویروس کرونا کیش جزيره هندورابی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۰۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • وقوع زلزله در این استان
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • رونمایی از ۴۰۰ هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند