Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@10:55:05 GMT

گفت‌وگوی استراتژیک آمریکا با بغداد، بی‌معنی است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۳۰۱۴

به گزارش تسنیم، «کاظم الفرطوسی» سخنگوی گردان‌های «سید الهشداء» عراق به خبرهای غیر رسمی درباره توافق بغداد و واشنگتن بر سر ابقای نیروهای آمریکایی در عراق به مدت دو سال دیگر واکنش نشان داد و گفت: هنوز مشخص نیست که چنین توافقی حاصل شده است.

وی که با بغداد الیوم گفت‌وگو می‌کرد، تصریح کرد: گفت‌وگوی راهبردی که قرار است در ژوئن آینده بین واشنگتن و بغداد درباره ابقای نیروهای آمریکایی در عراق برگزار شود، بی معنی است، چراکه پارلمان به خروج نیروهای خارجی از کشور رای داده و آن را تصویب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی گردان‌های «سید الهشداء» ضمن الزام آور خواندن مصوبه پارلمان درباره خروج نظامیان آمریکایی از عراق افزود: پیشتر مردم عراق و گروه‌های مقاومت خواسته خود در این خصوص را ابراز کرده بودند و اکنون آمریکا گزینه‌ای جز ترک فوری عراق را ندارد.

وی همچنین پیشنهاد آمریکا برای مذاکره را «مسخره» توصیف کرد و گفت: ما باید با کی و برای چی مذاکره کنیم؟ در حالی که موازنه قوا برابر نیست.

«حیدر اللامی» عضو دفتر سیاسی جنبش «النجباء» نیز در گفت‌وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم اظهار داشت که آمریکا «توافق استراتژیک» با عراق را که در سال 2008 امضا شد٬ بارها و به ویژه پس از ورود داعش به عراق و در خواست کمک دولت این کشور از واشنگتن٬ نقض کرده است.

وی خاطرنشان کرد که طبق اطلاعات٬ آمریکا قصد دارد تا بار دیگر این توافق را احیا کند؛ درحالی که توافق مذکور کاملا مردود است.

پارلمان عراق در تاریخ 5 ژانویه 2020 ضمن اشاره به مصوبه خروج همه نظامیان خارجی و آمریکایی از عراق٬ بر پایان نقش ائتلاف بین‌المللی موسوم به مبارزه با تروریسم در این کشور و ابطال توافق امنیتی آمریکا با عراق تاکید کرد.

دفتر رسانه‌ای نخست وزیر عراق 5 آوریل 2020 از پیشنهاد آمریکا برای آغاز گفت و گو در مورد مسائل گوناگون خبر داد و با اشاره به دیدار اخیر عبدالمهدی و «متیو تولر»، سفیر آمریکا در بغداد نوشت که در این نشست دو طرف در مورد مبارزه با شیوع ویروس جدید کرونا بحث و گفت و گو کردند.

بر اساس این گزارش، تولر در این دیدار پیشنهاد واشنگتن را برای تعیین هیات مذاکره کننده و تاریخ آغاز مذاکرات با عراق را که پیشتر در چندین پیام و نشست مطرح شده بود، به نخست وزیر مستعفی ابلاغ کرد.

عبدالمهدی نیز ضمن استقبال از این پیشنهاد گفت که برای دستیابی به منافع متقابل و با توجه به تصمیم ها و تحولات عراق و منطقه، گفت و گوهای اساسی و راهبردی بین دولت های بغداد و واشنگتن بسیار راهگشا خواهد بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • عکس/چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن!
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است