Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@06:39:49 GMT

معرفی دارویی برای درمان بیماران دیابتی مبتلا به کووید-19

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۴۰۱۶

معرفی دارویی برای درمان بیماران دیابتی مبتلا به کووید-19

ایسنا/خراسان رضوی در حال حاضر، بسیاری از محققان در جستجوی روش‌هایی برای مقابله با بیماری کووید-19 هستند و تحقیقات آنان شامل درمان‌های جدید و ساخت واکسن است.

به گزارش مدیکال نیوز، محقق این تحقیق، دکتر جیانلوکا ایاکوبلیس، استاد دانشکده پزشکی میلر (Miller) دانشگاه میامی فلوریدا، اظهار کرد: آنزیم دی ‌پپتیدیل پپتیداز4 (DPP4) می‌تواند  یک هدف در تحقیقات درمانی باشد و مهارکننده‌های آن در درمان برخی از بیماران مبتلا به کووید-19 مفید باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

تاکنون، ما نحوه ورود این ویروس به بدن و تا حدودی روش مقابله با آن را دریافتیم و مهارکننده DPP4 نیز می‌تواند یکی از موارد پیشنهادی برای آزمایش‌های بالینی در افراد دارای زمینه دیابت نوع 2 مبتلا به بیماری کووید-19باشد.

این آنزیم در بدن موجود اما نحوه فعالیت آن کاملا مشخص است، این آنزیم نقش مهمی در پاسخ التهابی و تنظیم انسولین دارد. مهارکننده‌های DPP4 باعث افزایش انسولین و ترشح GLP-1 می‌شوند و معمولا برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 تجویز می‌شوند.

در بحران کنونی، بیماران دیابت نوع 2 در معرض خطر بیشتری نسبت به سایرین هستند. اطلاعات منتشرشده از ووهان چین و ایتالیا نشان می‌دهند که افراد مبتلا به دیابت مرگ‌ومیر بالاتری دارند و میزان پذیرش این بیماران در آی سی یو (ICU) نیز بالاتر است.

دکتر ایاکوبلیس با استناد به نتایج تحقیقات پیشین و همچنین مقاله اخیر منتشرشده در موردتعامل DPP4 با کووید-19، معتقد است که این آنزیم ممکن است با تداخل در واکنش ایمنی نقش مهمی در نتایج مقابله با این بیماری داشته باشد.

دکتر ایاکوبلیس گفت: "بدن با واکنش التهابی در برابر حمله ویروس مقابله می‌کند و این عملکرد می‌تواند تا حدودی با آنزیم DPP4 صورت پذیرد. این ویروس به آنزیم متصل می‌شود و فعالیت آنزیمی DPP4 باعث افزایش واکنش التهابی می‌شود."

بر اساس نتایج تحقیقات پیشین بر روی ویروس سارس و مرس، اگر فعالیت این آنزیم متوقف شود واکنش التهابی کاهش می‌یابد و این مورد می‌تواند واکنش ایمنی بدن به ویروس را بهبود بخشد.

دکتر ایکوبلیس خاطرنشان کرد: پزشکان قبل از استفاده از مهارکننده‌های DPP4 برای معالجه بیماران مبتلا به کووید-19به اطلاعات بیشتری نیاز دارند. بااین‌حال، وی گفت که شواهد اولیه نشان داده است که این داروها التهاب را کاهش می‌دهند.

وی در ادامه افزود: " تجویز داروهای مهار کننده این آنزیم برای بیماران دیابتی، آغاز مطالعات تصادفی بررسی درمان با این داروها در افراد با علایم خفیف یا متوسط خواهد بود. این دارو در بیماران قابل‌تحمل است و نتایج درمانی خوبی به  همراه دارد."

نتایج این تحقیق در نشریه Diabetes Research and Clinical Practice منتشرشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کروناویروس دیابت کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش جام جم آنلاین،حمیدرضا بدیعی گفت: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، اضافه کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • درمان گیاهی ریزش مو