Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خطوط مونتاژ گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز تولید در این مجموعه پس از تعطیلات بهاره و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ارائه شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو علیرضا بخت آزما مدیر خطوط مونتاژ گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در روز‌هایی که روند تولید در ایران خودرو تعطیل بود مقدمات و هماهنگی برای آغاز تولید البته با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شد به گونه‌ای که در ورودی‌های شرکت با نصب تجهیزات جدید، پاشش مواد ضدعفونی کننده روی کارکنان انجام می‌شود و تب سنجی نیز بر روی همه افراد صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در کنار فعالیت برای تحقق جهش تولید، سلامتی کارکنان نیز در اولویت است که با متوازن کردن نیروی انسانی و فاصله گذاری هوشمند ترتیبی اتخاذ کرده که هم تولید انجام و هم سلامتی کارکنان تأمین شود.

بخت آزما گفت: همه کارکنان در خطوط تولید موظف به استفاده از دستکش، ماسک و ژل‌های ضدعفونی کننده هستند ضمن این که فاصله گذاری‌های مناسبی در سالن غذاخوری کارکنان صورت گرفته و سلامتی کارکنانی که در سالن غذاخوری روبروی یکدیگر قرار می‌گیرند با جداکننده سلفونی، تأمین می‌شود.

وی افزود: علاوه بر دادن بسته بهداشتی به کارکنان برای خانواده‌های کارکنان نیز بسته‌های بهداشتی و ضدعفونی کننده مجزا در نظر گرفتیم و اهدا کردیم.

بخت آزما گفت: با ترتیبات صورت گرفته همچنین ضدعفونی دستگاه‌ها و ابزار‌های مورد استفاده خطوط تولید که به طور مداوم انجام می‌شود کارکنان از اطمینان خاطر در خطوط تولید برخوردارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آغاز تولید ایران خودرو دستورالعمل های بهداشتی کرونا ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند
  • تشکر از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو