Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه ای که با حضور علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی، مسعود شکوهی مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، طرح نماد و یاریگران زندگی و نقش این طرح ها در دروان کرونا تبیین و مورد بررسی قرار گرفت.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این جلسه گفت: نباید فعالیت ها جسته و گریخته باشد بلکه باید به شکلی منسجم و متحد دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای سیاست گذاری برای این طرح باید تشکیل شود و جلسه هایی منظم به صورت هفته ای برگزار کنید و همچنین آیین نامه ای برای فعالیت های این دوران تهیه و ابلاغ شود.
کاظمی ادامه داد: دستورالعمل اجرایی بسته تحولی معاونت پرورشی و فرهنگی در این زمینه باید شامل هر  دو مورد «یاریگران زندگی» و «نماد» شود که هر یک از مدیران گروه برنامه های اجرایی و عملیاتی خود را برای تهیه این دستورالعمل ارائه کنند.
وی تصریح کرد: دستور العمل های روانشناختی ویژه دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا برای شرایط بحرانی باید داشته باشیم یعنی اینها بدانند در شرایط خاص مانند سیل، زلزله و یا این بیماری خاص چگونه خود و اطرافیان را مدیریت کنند.
 معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: تمام فعالیت های ما باید منجر به کاهش آسیب های اجتماعی شود در غیر این صورت کاری انجام نشده است و این هم زمان بر و هم انرژی بر است و همه باید بدانند در این شرایط خاص که کل کشور درگیر آن است وظیفه هر کس چیست.

برنامه های پرورشی تداوم داشته باشد
در ادامه جلسه شکوهی مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: شورای عالی امنیت ملی مصوب کرده است که برنامه ها باید تدوام داشته باشد زیرا ما نمی دانیم شرایط کرونا چگونه است فعالیت ها را نمی توانیم معطل کنیم تا شرایط بهتر شود باید با همین شرایط برنامه ریزی ها را داشته باشیم و فعالیت های خود را در بستر فضای مجازی ادامه بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا انها همه هستند درست است که فضای مدرسه وجود ندارد ولی آموزش و تعلیم تعطیل نشده است پس ما هم فعالیت های خود را بدون وقفه ادامه می دهیم. اما چون شرایط متفاوت شده است این فعالیت ها را در فضای مجازی و شبکه شاد دنبال خواهیم کرد.
وی  افزود: مراکز مشاوره ای در ایام تعطیلی هم فعال هستند و مشاوران با حضور در مراکز خود به صورت تلفنی و غیر حضوری اماده ارائه خدمات  هستند.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش های توانمند سازی که به صورت سنتی انجام می شد در حال حاضر به صورت مجازی انجام می شود زیرا این وضعیت (قرنطینه و شیوع بیماری کرونا) ممکن است منجر به اختلالات افسردگی و اضطراب شود.
شکوهی همچنین گفت: در برخی استان ها هم گروه های مددکاری مجازی تشکیل شده است و خدمات مددکاری را به صورت مجازی دنبال می کنند.

برچسب‌ها مدارس علیرضا کاظمی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس علیرضا کاظمی دانش آموزان مدارس علیرضا کاظمی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش آسیب های اجتماعی پرورشی و فرهنگی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟

یک رواشناس اجتماعی گفت: قلیان به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد. 

به گزارش ایسنا، علیرضا شریفی یزدی جامعه شناس و روانشناس اجتماعی  در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد. 

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان باعث تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است. 
 
شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.
 
این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است. 

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند