Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان توسن از حمایت و مشارکت سازمان اوقاف از تولید موتورسیکلت‌های برقی و عرضه ۲ مدل محصول جدید در سال ۹۹ توسط این شرکت خبر داد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، «محمد امین رحیمی» از حمایت های سازمان اوقاف از پروژه های علمی گفت: شرکت دانش بنیان توسن فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵  با ارائه راهکارهای خلاق و مشاوره های استراتژیک در زمینه  وسایل حمل و نقل برقی آغاز کرده است و از ابتدای سال ۱۳۹۸ با حمایت و سرمایه گذاری سازمان اوقاف توانست محصولات خود را به تولید انبوه برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت مدیره شرکت توسن اظهار کرد: توسن، طراحی، مهندسی و ساخت محصولات را با استفاده از تکنولوژی برتر خود، هوشمند، ایمن تر و سازگارتر با محیط زیست ساخته است و توانسته در تقابل با مشخصات فنی روز دنیا و قیمت، به تعادلی استثنایی برسد و تجلی این امر در تولید پک باتری و قوای محرکه موتور سیکلت دیده می شود.

 

رحیمی عنوان کرد: شرکت توسن با تولید موتورسیکلت های برقی نقش مؤثری در کاهش مصرف بنزین و آلودگی هوا دارد که به دنبال آن هزینه های اقتصادی نیز کاهش می یابد. این فناوری قبلاً به صورت وارداتی در ایران تأمین می شد، با طراحی قطعات این موتور توسط اعضای تیم این مجموعه که از نخبگان فارغ التحصیل بهترین دانشگاه های کشور هستند، شرکت دانش بنیان توسن توانست تولید محصولات و ساخت باتری های مطابق استاندارد اروپا را آغاز کند و در حال حاضر این شرکت چهار مدل محصول دارد و دو مدل دیگر نیز در سال ۹۹ عرضه می شود.

 

وی افزود: تفاوت شرکت توسن با برندهای دیگر این است که علاوه بر عرضه موتورهای برقی هوشمند، باتری های لیتیومی نیز تولید می کند و برای کاربری های مختلف محصولاتی با توان بالا از ۳ تا ۹ کیلووات دارد. موتورها نیز بین ۵۰ تا ۲۴۰ کیلومتر پیمایش با یک بار شارژ دارای آپشن انتخابی برای مشتریان هستند.

 

رحیمی به نقش کلیدی سازمان اوقاف در تأمین سرمایه و رونق تولید این شرکت اشاره کرد و گفت: سازمان اوقاف همزمان با شروع تولید انبوه در این شرکت ورود پیدا کرد، قبل از آن تولید انبوه شروع نشده بود. تا راه اندازی خط تولید و گرفتن مجوز که پروسه سنگینی بود پیش رفته بودیم و همزمان با ورود سازمان اوقاف وارد تولید انبوه شدیم.

 

عضو هیئت مدیره شرکت توسن با اشاره به دو محصول جدید که امسال توسط این شرکت عرضه می شود، تصریح کرد: یک محصول کلاس کار است که هم از لحاظ قابلیت فنی قابل رقابت است و هم از نظر قیمت سعی شده کلاس اقتصادی باشد و محصول دیگر بین کلاس اسکوتر و کلاس کار است که با هدف سازمانی و بهره مندی عموم مردم طراحی شده. این محصولات استانداردها را طی کرده اند و تا سه ماه آینده عرضه خواهند شد.

 

وی در پایان ضمن قدردانی از نگاه حمایتی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش صنعت و تولید، گفت: اگر حمایت و نگاه و فکر ایشان نبود شاید هیچوقت این اتفاق که از موفقیتی بزرگ در کشور محسوب می شود، نمی افتاد. اما به یمن حمایت های صورت های گرفته می توانیم با افتخار بگوییم که در صنعت موتور توانسته ایم محصولی داخلی تولید کنیم که می توانیم حتی به صادرات هم برسانیم، البته تاکنون توانسته ایم به بازار عراق ورود پیدا کنیم. امیدواریم ایران بتواند منشأ تولید موتورسیکلت های برقی در خاورمیانه و عرضه به اروپا باشد و بتوانیم با رسیدن به این مرحله قدردان عملی زحمات و اعتماد مدیریت سازمان اوقاف به بخش جوان و دانش بنیان کشور باشیم.

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: شرکت توسن تولید ملی سازمان اوقاف و امور خیریه تولید موتورسیکلت های برقی سازمان اوقاف تولید انبوه دانش بنیان شرکت توسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت ام جی موتورز طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE۱۸۱ را در نمایشگاه اتومبیل پکن ۲۰۲۴ میلادی معرفی کرد.

به گفته شرکت، سرعت خودروی مذکور در ۱.۹۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت می رسد و همچنین ضریب پسار (drag coefficient )آن Cd۰.۱۸۱ است. EXE۱۸۱ با الهام از جت های جنگنده همراه دو چتر نجات ساخته شده است.

طبق بیانیه ام جی موتور حداکثر سرعت خودرو ۲۵۷ مایل برساعت است. از سوی دیگر بالاترین میزان ضریب پسار ثبت شده یک خودرو ۰.۱۸۹Cd است که به فولکس واگن XL۱ تعلق دارد. این وسیله نقلیه بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی و فقط ۲۵۰ دستگاه از آن ساخته شده است. دومین رکورد ضریب پسار خودروی تولیدی به EV۱ جنرال موتورز تعلق دارد که از ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ میلادی و فقط ۱۱۱۷ دستگاه از آن تولید شد.

اگر EXE۱۸۱ به مرحله تولید برسد، آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان خواهد بود. شرکت سازنده EXE۱۸۱ در بیانیه ای اعلام کرد طرح اولیه خودروی برقی مذکور در راستای محصولات پرسرعت و نوآورانه شرکت است که قبلا تولید شده اند.

کد خبر 6090640 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می‌کنیم