Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سیما محسنی آهنگر با اشاره به اینکه افراد کم علامت مهم‌ترین انتقال دهندگان این بیماری هستند، اظهار کرد: این فرد می‌تواند جوان یا پیر باشد که بدون علائم بیماری است.

وی با بیان اینکه سیستم ایمنی جوانان قوی‌تر است، تصریح کرد: در افراد جوان ممکن است این بیماری خود را کمتر نشان دهد که از نظر ظاهری سالم به نظر می‌آیند اما در افراد مسن به علت بیماری زمینه‌ای که دارند این موضوع ممکن است، متفاوت باشد و شانس اینکه بخواهند بیماری را نشان ندهند کمتر و بیماری آشکارتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: همه ما وقتی با بیمارانی که دارای علامت هستند، برخورد می‌کنیم سعی در حفظ فاصله هستیم اما احتمال انتقال از این افراد کمتر از افراد جوان مبتلایی است که علائم آشکاری ندارند.

محسنی آهنگر با اشاره به اینکه افراد جوان مبتلا ممکن است از نظر ظاهری سالم باشند و علائم چندانی نداشته و از ماسک هم استفاده نکنند، گفت: در مقابل این افراد ممکن است سیستم حفاظتی رعایت نشود در نتیجه انتقال بیماری خیلی سریعتر اتفاق می‌افتد.

وی تاکید کرد: توصیه چندانی در استفاده از ماسک برای همه افراد در روزهای اول نمی‌شود اما در حال حاضر همه افراد چه سالم، زمانی که به بیرون از منزل می‌روند حتی اگر کوتاه باشد از ماسک استفاده کنند چراکه امکان پخش شدن ویروس در هوا بسیار زیاد است و در نتیجه با زدن ماسک خیال همه راحت می‌شود که حداقال انتقال ویروس از این طریق که زیر پوستی است، جلوگیری کرد.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل بر حفظ فاصله با نفر مقابل حداقل تا یک و نیم متر تاکید کرد و ادامه داد: متاسفانه این فاصله در بازار روزها، سوپر مارکت‌ها، فروشگاه‌های خرید و نانوایی‌ها رعایت نمی‌شود و انگار این بیماری را به شوخی گرفته‌اند.

محسنی آهنگر با اشاره به اینکه بسیاری ار انتقال‌ها در منزل و از کسی که از خرید بیرون برگشته است، صورت می‌گیرد، افزود: طی این چند مدت نمونه‌های زیادی داشتیم که زن در منزل بوده است اما انتقال از همسر وی که از بیرون مبتلا شده صورت گرفت.

وی با بیان اینکه ماسک‌ها مانع صد در صدی عبور ویروس نمی‌شوند، تصریح کرد: اگر به ماسک‌های جراحی دسترسی وجود ندارد، استفاده از همین ماسک‌های پارچه‌ای به صورت چند لایه تا حدی با رعایت فاصله می‌تواند جلوی انتقال ویروس را بگیرد.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: علت استفاده از دستکش نیز امکان آلوده بودن دست و برخورد با صورت و لایه‌های مخاطی پوست است و تاکید می‌شود دست‌ها قبل از هر غذا با آب و صابون شسته شود.

محسنی آهنگر از همکاری مردم در مقابل این بیماری تقدیر کرد و گفت: امید است در خانه ماندن و رعایت نکات ایمنی همچنان ادامه داشته باشد تا بیماری کاملا ریشه کن شود.

وی در پاسخ به این سوال که افراد مبتلا بعد از بهبودی تا چه زمانی ناقل بیماری هستند، یادآور شد: تا زمانی که علائم بیماری در شخصی کم یا از بیمارستان مرخص شد، دو هفته به طور نسبی باید در منزل بماند چراکه در این مدت امکان ناقل بودن بسیار زیاد است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار