Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر چین در ایران با اشاره به اینکه تهران و پکن شرکای راهبردی هستند و در همه شرایط با یکدیگر همکاری داشته‌اند اظهار کرد دو کشور همواره از مواضع یکدیگر حمایت کرده و در دشواری‌ها کنار هم بوده‌اند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «چانگ هوا» در مصاحبه با روزنامه «مردم» چاپ پکن با بیش از سه میلیون تیراژ روزانه با اشاره به اینکه پس از شیوع کرونا چین تلاش زیادی برای پیشگیری از همه گیری داشته است، گفت: ما سرنشینان یک قایق هستیم و در یک مسیر حرکت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت که چین بیشترین تلاش‌ها را برای پیشگیری و مهار بیماری کرده و موفق به کنترل شده و شرایط را بهبود بخشیده است و دستاوردهایش مورد توجه و استقبال جامعه بین المللی قرار گرفته است.

سفیر چین در تهران با اشاره به عزم راسخ دو کشور برای مقابله با این بیماری گفت: ایران خیلی زود پس از شیوع ویروس کرونا با چین همدردی کرد و وزیر خارجه ایران حمایت خود را از چین در مبارزه با این بیماری اعلام کرد.

او با اشاره به شعار «قوی باش چین و قوی باش ووهان» که وزیر خارجه ایران هم در مصاحبه اش آن را سر داد، گفت: این اقدامات نشان دهنده دوستی صادقانه بین دو کشور و ملت‌ها است و این‌ها از یاد نخواهد رفت.

چانگ هوا ادامه داد که ما هرگز کمک‌های سخاوتمندانه ایران در زمینه ارسال ماسک و تجهیزات پزشکی به چین را فراموش نمی‌کنیم کشوری که خود زیر فشار‌ها و تحریم‌های سرسختانه آمریکا قرار داشت باز هم از این کمک‌ها دریغ نکرد.

وی تزیین برج آزادی با رنگ سرخ، تومار امضا شده ۱۰ هزار نفر از مردم، پیام‌های ویدیویی مردم ایران از جمله کودکان و شعار «قوی باش چین قوی باش ووهان» را که ایرانیان سردادند، نشانه حمایت‌های گسترده ملت ایران از چین دانست.

چانگ به یک شهروند و جوان ایرانی مقیم شهر ووهان اشاره کرد که در طول دوران قرنطینه در شهر ماند و با تهیه قهوه برای کادر‌های پزشکی به آن‌ها برای مبازه با کرونا و همه گیری همکاری کرد و آن‌ها را تشویق کرد با قدرت به کارشان ادامه دهند.

سفیر چین در ایران گفت با همه گیری کرونا در ایران، «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین در پیامی به نیابت از دولت و مردم چین برای "حسن روحانی" همتای ایرانی خود، همدردی صادقانه دولت و ملت چین را به اطلاع ایران رساند.

او افزود: از زمانی که ویروس در ایران شیوع پیدا کرد دولت چین و نهاد‌های ذی ربط با سرعت و تلاش مستمر در کنار موسسات و مردم عادی همدردی و حمایت را اعلام کرده و مقادیری از کمک‌های پزشکی را روانه ایران کردند صلیب سرخ چین هم تیم داوطلب پزشکی به ایران اعزام کرد تا میان طرفین درباره پیشگیری و کنترل و مداوای بیماری و موارد دیگر تبادل تجربه شود این موارد بازتابی از دوستی، اخلاق و مسئولیت پذیری است.

به گزارش ایرنا، چانگ با بیان اینکه در افزون بر دو هزار سال گذشته دو تمدن کهن چین و ایران شاهد روابط و تبادلات بسیار دوستانه بوده اند گفت: در جریان همه گیری دشواری‌هایی بوجود آمد و البته مشکلاتی موقتی شکل گرفت، ولی مردم دو کشور با وجود این چالش‌ها هرگز دوستی صادقانه را متوقف نخواهند کرد و در مواجه با مشکلات دو کشور چین و ایران از هم حمایت می‌کنند و با هم به پیش می‌روند و فصل تازه‌ای از دوستی را می‌گشایند.

وی گفت: روزی می‌رسد که همه گیری پایان می‌یابد و بعد از این تجربه مبارزه با چالش‌ها و مشکلات ناشی از کرونا، بهار جدید روابط مشارکتی راهبردی چین - ایران آغاز می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سفیر چین در ایران روابط تهران و پکن شیوع کرونا چین همه گیری سفیر چین قوی باش دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان گفت «افغانستان مستقل، ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای را در بستر ایجاد یک سلسله توافقات جمعی با همسایگان دارد».

یه گزارش ایسنا، «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان پس از یک هفته حضور در این کشور، روایت خود را درباره گفت‌وگوها با مقام‌های مختلف افغانستان و همچنین مقام‌های بین‌المللی بیان کرد.

کاظمی قمی روز پنجشنبه و در رشته‌توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هفته جاری کابل پُرمشغله، پُربار و سراسر مسئله بود. گفت‌وگوهای بسیار با مقامات عالی حکومت سرپرست افغانستان، ریاست دفتر یوناما، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، جمعی از دیپلمات‌های مقیم و صاحب‌نظران و سیاستمدارانی داشتم که به یک موضوع توجه نشان می‌دادند: ابتکار کمیته تماس منطقه‌ای».

او همچنین بیان کرد که «ابتکار کمیته تماس منطقه‌ای خود زمینه تولد نخستین کنفرانس همکاری‌های منطقه‌ای افغانستان را رقم زد تا آشکار سازد که افغانستان مستقل، ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای را در بستر ایجاد یک سلسله توافقات جمعی با همسایگان دارد».

سفیر ایران تاکید کرد «توافقاتِ براساس احترام به حاکمیت کشورها، تضمین و اجرای معاهدات دوجانبه و بین‌المللی، رعایت حسن همجواری و ترسیم منافع مشترک اثربخش خواهد بود».

دیدار هیأت ایرانی با ملابرادر

در همین راستا، کاظمی قمی نوشت: «قطار پیشرفت روندی که آغاز شده، متوقف نمی‌ماند، اراده عالی در مسیر نیل به مطلوب و گشایش دروازه‌های افغانستان به جهان برای ایفای یک نقش مسئولانه و مثبت خدشه‌ناپذیر است و سیاست‌گذاری‌ها در موضوعاتی چنین مهم را نباید متاثر از بیانات و اعلامات خبری تفسیر کرد».

امروز همچنین کاظمی قمی با «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرست افغانستان دیدار و دوطرف درباره تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجارتی و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه در زمینه های گوناگون رایزنی کردند.

در این جلسه که وزرای انرژی و آب، کشاورزی، اطلاعات و فرهنگ و همچنین سفیر افغانستان در تهران حضور داشتند، عبدالغنیف روابط میان افغانستان و ایران را بهتر و مثبت توصیف و تاکید کرد هر ۲ کشور باید برای توسعه روابط همکاری نمایند. 

طبق گزارش ارگ، عبدالغنی گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بیشتر بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب هلمند به ولایت نیمروز و به سیستان ایران رسیده که این کمک خواهد کرد که مشکلات بیشتر مردم هر ۲ کشور را حل کند». 

ملابرادر

این مقام طالبان همچنین خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین ۲ کشور یاد کرد. 

معاون اقتصادی نخست‌وزیر دولت سرپرست افغانستان گفت در پی سفر اخیر او به ایران، کمیته‌های فنی هر دوطرف با هم همکاری می‌کنند و در زمینه‌های مختلف نتایج خوبی به دست آورده‌اند.

او همچنین خواستار هماهنگی بیشتر میان تهران و کابل در زمینه مهاجران شد.

دیدار هیأت ایرانی با ملابرادر

طبق این گزارش، سفیر ایران در کابل نیز از رسیدن آب هیرمند به سیستان و بلوچستان ابراز خرسندی کرد افزود ایران آماده همکاری با افغانستان برای حل مشکلات بانکی تجاران، تلاش مشترک برای حفاظت از محیط زیست و به‌روزرسانی بخش کشاورزی است.

کاظمی قمی همچنین بر همکاری در افزایش سطح تجرت و ترانزیت افغانستان از طریق ایران تاکید کرد.

نماینده ایران در امور افغانستان امروز همچنین با رئیس یانک مرکزی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ملاقات دختران فوتبالیست با سفیر ایران؛ تورنمنت کافا به ایستگاه پایانی رسید
  • ورود وزیر ورزش به تایلند با استقبال سفیر ایران و تاج
  • وزیر ورزش با استقبال سفیر ایران و تاج وارد تایلند شد
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است