Web Analytics Made Easy - Statcounter

 پس از شیوع ویروس کرونا و اتفاقاتی که در حوزه کسب و کار واقع شد در مصوبه‌ای که دولت به بانک‌ها ابلاغ کرد اعلام شد برخی از مشاغل و صنوف آسیب‌دیده از شیوع کرونا که از بانک‌ها وام گرفته‌اند در صورتی که توانایی پرداخت اقساط وامشان را ندارند می‌توانند اقساط ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت را پرداخت نکنند و بعد از پرداخت آخرین قسط برای این سه قسط معوق اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشم رسائی‌فر/

 پس از شیوع ویروس کرونا و اتفاقاتی که در حوزه کسب و کار واقع شد در مصوبه‌ای که دولت به بانک‌ها ابلاغ کرد اعلام شد برخی از مشاغل و صنوف آسیب‌دیده از شیوع کرونا که از بانک‌ها وام گرفته‌اند در صورتی که توانایی پرداخت اقساط وامشان را ندارند می‌توانند اقساط ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت را پرداخت نکنند و بعد از پرداخت آخرین قسط برای این سه قسط معوق اقدام نمایند.

 بعد از این خیلی‌ها که از بانک وام داشتند به دنبال این بودند که از چند و چون داستان پرداخت اقساط وامشان در سه ماه مذکور مطلع شوند.

•        مشاغل معاف از پرداخت اقساط بانکی

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی در این خصوص به قدس گفت: طبق آنچه هیئت وزیران قبل از سال جدید مصوب کرد قرار شد در راستای حمایت از کسب و کارهای آسیب‌دیده از شیوع کرونا بانک‌ها به این دسته از مشتریان خود که احیاناً وام گرفته‌اند تنفسی سه ماهه برای بازپرداخت اقساطشان بدهد به این صورت که این مشتریان می‌توانند اقساط ماه‌های اسفند 98، فروردین و اردیبهشت 99 را پرداخت نکنند تا زمانی که اقساط وام به اتمام برسد و در آخر سه قسط این سه ماه را بدون اینکه سودی شامل آن شود پرداخت کنند.

حسن مونسان در ادامه در مورد این گروه از افراد عنوان کرد: این مصوبه همان طور که عنوان شد شامل اقشار و صنوف آسیب‌دیده از شیوع کرونا می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به صنف هتلداران و مهمانپذیرها، رستوران داران و فست فودی‌ها و بقیه مشاغلی که فعالیت آن‌ها به تأیید سازمان گردشگری می‌رسد و همچنین صنف تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، آرایشگران زنانه و مردانه، مراکز آموزشی و فرهنگی و نیز ورزشی، صنایع دستی، آژانس‌های مسافرتی برون شهری و مشاغلی از این دست اشاره کرد.

•        وام‌های قرض‌الحسنه مستثنا هستند

مدیر شعب بانک ملی در استان خراسان رضوی همچنین در پاسخ به این پرسش که سرنوشت اقساط وام‌هایی از جمله مسکن، جعاله و... در این بین چیست اظهار کرد: به جز وام‌هایی چون ازدواج و اشتغال که مشتریان بانک‌ها می‌توانند اقساط سه ماهه عنوان شده آن‌ها را به آخر موکول کنند مابقی وام‌ها مثل وام مسکن، جعاله و... مشمول این مصوبه نمی‌شوند و وام گیرنده‌ها می‌بایست در موعد سررسید نسبت به پرداخت اقساطشان اقدام کنند.

•        فوت دو نفر از کارمندان نظام بانکی استان به علت کرونا

مونسان در پاسخ به پرسش دیگر قدس مبنی بر اینکه تاکنون چه تعداد از کارمندان بانکی استان مبتلا به کرونا ویروس شده و اینکه فوتی در این زمینه ثبت شده است، گفت: با توجه به اینکه همکاران ما در نظام بانکی استان در خط مقدم جبهه اقتصادی استان فعالیت دارند و ناچار بودیم به این دلیل فعالیت بانک‌ها را در این مدت داشته باشیم و اینکه برخی از مردم متأسفانه توصیه‌های بهداشتی را رعایت نکرده و به بانک‌ها مراجعه داشتند امکان سرایت آن به همکاران بالا رفته و منجر به گرفتار شدن 75 نفر از همکاران نظام بانکی استان به ویروس کرونا تا امروز شده که متأسفانه از این تعداد دو نفر از بهترین همکاران بانکی فوت شده‌اند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وام بانکی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۷۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان