Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-06@14:16:40 GMT

پیشنهاد شناور شدن ساعات کاری برای حفظ فاصله اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۸۱۲۹

پیشنهاد شناور شدن ساعات کاری برای حفظ فاصله اجتماعی

تین نیوز

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی برای رعایت فاصله اجتماعی ۴۵۰ هزار نفر است و برای حفظ این فاصله پیشنهاد ما شناور شدن ساعات کاری است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی اعطا در نشست خبری مجازی خود که پیش از ظهر امروز برگزار شد با اشاره به برگزاری جلسه هم اندیشی صبح امروز که به صورت غیررسمی و بدون مصوبه بود، گفت: جلسات علنی باید بر اساس آئین نامه‌ها در صحن شورا برگزار شود و حداقل شورا دو جلسه در ماه برگزار کند که ما به دلیل تراکم کاری و به جز روزهای سه شنبه، در روزهای یکشنبه نیز جلسه علنی برگزار کرده اما در وضعیت فعلی برای سرعت بخشیدن به فعالیت‌ها، جلسات علنی روز یکشنبه را ادامه داده و در جلسات غیررسمی سه شنبه موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار می‌دهیم که این موضوع با شعار اولیه شورا که شفافیت است، مغایرتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: در جلسات مجازی مصوبه‌ای نخواهیم داشت و نامه و استفساریه ای به مراجع بالاتر برای برگزاری جلسات مجازی ارائه شده است اما در حال حاضر امکان برگزاری جلسات مجازی و غیرحضوری وجود ندارد و بر مبنای ضوابط و مقررات و آئین نامه‌ها جلساتی که دارای مصوبه است را در صحن برگزار می‌کنیم و موضوع تدوین آئین نامه جدید در وضعیت اضطراری را از مراجع خاص پیگیری خواهیم کرد.

اعطا با اشاره به شکل گیری کمیته نظارتی کرونا در شورای شهر تهران گفت: این کمیته بر مجموعه فعالیت‌های شهرداری در این حوزه نظارت می‌کند و در رابطه با مقابله و پیشگیری از شیوع این ویروس پیشنهاداتی را نیز مطرح می‌کند. این کمیته هشت نفره به ریاست کمیسیون محیط زیست تاکنون دو جلسه برگزار کرده است و صرفاً نقش نظارتی دارد.

امکان رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی تا ۵۰۰ هزار مسافر

سخنگوی شورا در ادامه با اشاره به موضوع رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: پیشنهاد شورا تعطیلی ناوگان حمل و نقل عمومی بود که مراجع تصمیم گیری آن را اجرایی نکردند. در حال حاضر تصاویری که از حضور مردم در مترو و اتوبوس منتشر شده نشان می‌دهد مسافران رعایت فاصله گذاری اجتماعی را می‌کنند اما تا سقف ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مسافر این فاصله گذاری قابلیت اجرایی دارد و در صورت افزایش مسافر، امکان اجرایی شدن آن وجود ندارد.

وی با اشاره به آمار مسافران مترو در روز یکشنبه ۲۵ فروردین گفت: ۳۳۸ هزار نفر از مترو استفاده کرده اند که تا ۱۰۰ هزار نفر ظرفیت رعایت این فاصله گذاری وجود دارد.

اعطا با اشاره به کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: ناوگان فعلی شهری جوابگوی تمامی مسافران مترو و اتوبوس نیست و به کمک‌های جدی دولت در این زمینه نیاز داریم. در حال حاضر صحبت از ورود ۵۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران تا اردیبهشت ماه است که ما گمان می‌کنیم این موضوع خوش بینانه مطرح شده است.

وی پیشنهاد کرد تعدادی مینی بوس تولید داخل توسط کارخانجات داخلی وجود دارد که پیشنهاد ما این است که این مینی بوس‌ها در برخی از مسیرها به کار گرفته شوند و به نظر می‌آید پیگیری ورود مینی بوس به ناوگان تحقق پذیرتر از اتوبوس خواهد بود.

سخنگوی شورای شهر تهران در خصوص برخی از ایستگاه‌هایی که امکان رعایت فاصله اجتماعی نیست، گفت: در پیک زمانی و گلوگاه‌های مکانی ممکن است با وجود آنکه به ظرفیت ۴۵۰ هزار مسافر نرسیده باشیم، دچار ازدحام مسافر باشیم که این گلوگاه‌های مکانی، ایستگاه‌های تقاطعی است به طور مثال وقتی ۱۵۰۰ مسافر از خط کرج قرار است وارد خط دو با ظرفیت قطارهای با ۳۰۰ مسافر می‌شود این ازدحام قابل پیش بینی است که اعلام شده در هفته‌های آینده سرفاصله ۳ و نیم دقیقه‌ای در برخی از گلوگاه‌های مکانی به ۳ دقیقه کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما شناور شدن ساعات کاری ادارات است. به طور مثال شروع ساعت کار از ۷ تا ۹ صبح و پایان کار ۱۴ تا ۱۶ باشد تا امکان رعایت فاصله گذاری در زمان‌های پیک وجود داشته باشد.

اعطا در خصوص رزرو صندلی‌های اتوبوس نیز توضیح داد: آذرماه سال گذشته این موضوع مطرح شد که سوءتفاهماتی نیز ایجاد کرد. این اتوبوس‌ها مربوط به ناوگان فعلی حمل و نقل عمومی نیست و یک ایده استارت آپی است و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای حمل و نقل عمومی و یک نوع حمل و نقل تقاضامحور است و ارتباطی با ناوگان حمل و نقل عمومی ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: علی اعطا شناور شدن ساعات کاری حفظ فاصله اجتماعی ناوگان حمل و نقل عمومی رعایت فاصله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها