Web Analytics Made Easy - Statcounter

ئیس دیوان محاسبات مجلس گفت: برای انجام نظارت‌های مستمر دیوان محاسبات بر برداشت‌های دولت برای مبارزه با کرونا، هیات ویژه رسیدگی به مصوبات ستاد مقابله با کرونا و شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، عادل آذر در حاشیه نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۶ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستگاه‌ها برای چابک سازی در تصمیم گیری برای شرایط مبارزه با کرونا مصوباتی طی این روزها داشته‌اند، اظهار داشت: ما نهایت همکاری را با دستگاه‌ها داریم و مصوبات شورای عالی امنیت ملی برای ما قانون تلقی می‌شود و دستگاه‌های نظارتی و مجری ملزم به اجرای آن مصوبات هستند مانند یک میلیارد یورویی که مقام معظم رهبری اجازه برداشت آن را از صندوق توسعه ملی صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای اینکه مردم مطمئن باشند نظارت‌های مستمر دیوان محاسبات بر برداشت‌های دولت برای مبارزه با کرونا وجود دارد، ما هیات ویژه رسیدگی به مصوبات ستاد مقابله با کرونا و شورای عالی امنیت ملی را تحت عنوان هیات حسابرسی ویژه دیوان محاسبات متشکل از حسابرسان خبره و حقوقدانان برجسته دیوان محاسبات را تشکیل دادیم که به طور ویژه مصوبات و اجرای آن‌ها را نظارت و بررسی می‌کنند.

عادل آذر تاکید کرد: همچنین من دو روز پیش نامه‌ای را خطاب به رئیس جمهور نوشتم و در آن جا پیشنهاد دادم که شورای نظارتی مرکب از نماینده رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس هیات نظارت بر صندوق توسعه ملی که من به عنوان رئیس دیوان محاسبات هستم و نماینده قوه قضائیه و همچنین نماینده دستگاه‌های دریافت کننده این اعتبارات تشکیل شود تا به صورت لحظه‌ای بر هزینه‌ها نظارت داشته باشند تا ان‌شاء‌الله حیف و میلی انجام نشود.

اجرای تنها ۳۲ درصد احکام بودجه‌ای به طور کامل

رئیس دیوان محاسبات با اشاره به مهم‌ترین محورهای گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، گفت: تحقق منابع و مصارف که آن در سال ۹۷ علیرغم تحریم‌های ظالمانه اجرایی شده است.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سال ۹۷ تحریم‌ها شدت بیشتری پیدا کرد و برجام دچار چالش هایی شد اما با این وجود به دلیل مدیریت مناسب در حوزه فروش نفت و فرآورده های نفتی و همچنین تحقق منابع مالیاتی حدود ۱۰۰ درصدی به مرحله اجرا رسیده است.

عادل آذر تاکید کرد: ۳۲ درصد احکام بودجه‌ای به طور کامل اجرا شده و حدود ۶۸ درصد انحراف از بودجه وجود داشته است. به ویژه حدود ۱۸ درصد احکام بودجه عملکردی نداشته است اما در بحث انضباط امور مالی و دخل و خرج کشور از سال ۹۶ تا ۹۸ توسط کارگزاران رو به بهبودی داشته است.

فقط ۲۶ درصد واگذاری‌ها به بخش خصوصی واقعی بوده است

رئیس دیوان محاسبات با بیان اینکه مهم‌ترین محور تفریغ بودجه سال ۹۷ حسابرسی عملکردی آن است، گفت: خصوصی سازی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری تصدی گری‌های دولتی به غیردولتی از سال ۹۴ تا ۹۷ به صورت کلان بررسی شد و براساس آن منویات مقام معظم رهبری در این مورد و سیاست‌ها متاسفانه حاصل نشده و تنها ۲۶ درصد واگذاری‌ها به هدف خورده و واگذاری‌های واقعی انجام شده است.

۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مابه‌التفاوت ارزی تاکنون بازنگشته است

وی با اشاره به مصادیق واگذاری‌های ناموفق هم اظهار داشت: براساس تفریغ بودجه سال ۹۶ واگذاری‌های کشت و صنعت مغان، پالایشگاه نفت کرمانشاه، نیشکر هفت تپه، شرکت توسعه گردشگری و ... از مصادیق این واگذاری‌های ناموفق است که خوشبختانه پالایشگاه کرمانشاه و توسعه گردشگری و ماشین سازی و ریخته گری تبریز با ورود دیوان محاسبات برگشت خورد و واگذاری آنها متوقف شد اما وضعیت کشت و صنعت مغان در دست رسیدگی است که نتیجه آن را به زودی اعلام خواهیم کرد.

عادل آذر رسیدگی درباره موضوع ارز ۴۲۰۰ تومانی، یکی دیگر از موارد مهم در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، تصریح کرد: مجموع ارزی که در سال ۹۷ به صرافی‌ها و واردکنندگان کالاهای اساسی و  غیراساسی داده شده، ۳۱ میلیارد دلار بوده است که از این رقم حدود ۴.۸ میلیارد دلار، مابه‌ازای واردات کالا نداشته است و همچنین قرار بوده حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بابت مابه التفاوت قیمت ارز به حساب بانک‌های عامل واریز شود که با پیگیری‌های دیوان تا سال ۹۸ تنها ۲ هزار میلیارد تومان آن بازگشته و ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن تاکنون بازنگشته است.

رئیس دیوان محاسبات افزود: قرائت گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی مجلس با ۲ ماه تاخیر در صحن علنی قرائت شد، اما با تدبیر رئیس مجلس شورای اسلامی و همکاران در دیوان محاسبات منتظر قرائت این گزارش نماندیم و قانونا در این پرونده، هر میزان ارز که هر شخص حقیقی و حقوقی و دولتی و غیردولتی دریافت کرده را بررسی و مشخص کردیم که چه میزان کالا وارد شده و یا تخلف صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: گزارش این بررسی‌ها را در اختیار سران سه قوه قرار داده‌ایم و در یک جلسه در حضور رئیس قوه قضائیه به طور ویژه این گزارش را به وی تقدیم کرده‌ام و حجت الاسلام رئیسی دستور ویژه‌ای برای بررسی این گزارش و رسیدگی به آن ارائه کرده است. همچنین رئیس جمهور دستور ویژه‌ای را برای رسیدگی بر روی این گزارش قرار داده و در اختیار بانک مرکزی قرار داده تا جزئیات ریالی و دلاری آن کاملا مشخص و به بیت المال بازگردانده شود.

 ۱۰هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مجموع تخلفات دریافتی مدیران

عادل آذر با اشاره به میزان پرداختی‌ها به مدیران و همچنین گروه‌های نجومی در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷، بیان داشت: ۲۴۱ نفر که حقوق نامتعارف دریافت می‌کرده‌اند، شناسایی شدند. این افراد بیش از سقف قانونی مشخص شده حقوق دریافت می‌کردند. ۳۶۰ پرونده به دادسرا ارسال شده که مجموع تخلفات آنها حدود ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است و البته حکم برخی از آن ها صادر شده است. 

وی افزود: حدود ۵۷ میلیارد تومان مجموع تخلفات دریافتی ۲۴۱ مدیر بوده است که تا قبل از ارسال پرونده به دادسرا ۲۹ میلیارد تومان آن برگشت داده شد.

دریافت حقوق حدود ۵۰ میلیونی از سوی مدیران

عادل آذر ادامه داد: ما حسابرسی‌هایی هم در بحث محیط زیست انجام دادیم که مشخص شد حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان بابت پروژه‌هایی که در حوزه‌های زیرساختی و زیربنایی اجرا می‌شود دستگاه های اجرایی ما باید برای جبران و احیای منابع طبیعی و محیط زیست پرداخت می‌کردند که هیچ گونه اقدامی انجام نشده است و اسامی متخلفین در این زمینه هم به دادسرا معرفی شده است.

عادل آذر در ادامه با اشاره به وجود ​برخی قوانین که موجب دریافت حقوق حدود ۵۰ میلیونی از سوی مدیران می‌شود، گفت: قوانینی مانند قانون خدمات کشوری، قانون حداقل حقوق و اختیاراتی که به هیات مدیره بانکها و شرکتها داده شده است، موجب میشود تا افرادی در سال ۹۹ حقوق ۵۰ میلیون تومانی هم دریافت کنند.

وی تصریح کرد: مسلما مازاد بر این ۵۰ میلیون تومان از نظر دیوان محاسبات غیرقانونی تلقی می‌شود، بنابراین باید نمایندگان مجلس این موضوع را بررسی کرده و براساس شرایط کشور آن را تعدیل کرده و یا در صورت صلاحدید باقی بگذارند.

برچسب ها: گزارش تفریغ بودجه ، مجلس ، دولت

منبع: خرداد

کلیدواژه: گزارش تفریغ بودجه مجلس دولت گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ رئیس دیوان محاسبات میلیارد تومان هزار میلیارد واگذاری ها دستگاه ها عادل آذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!

به گزارش "ورزش سه"، نساجی مازندران در این فصل فوتبالی فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته است. شمالی‌ها فصل را به امید شگفتی در لیگ و آسیا آغاز کردند و هیات‌مدیره باشگاه در بحث انتخاب مدیرعامل و سرمربی نقش پررنگی داشت اما هر چه فصل جلو رفت آنها با وجود برنامه‌ریزی مناسب، در نتیجه‌گیری موفق نبودند تا اینکه تغییر سرمربی و اضافه شدن چند بازیکن در نیم فصل به آرامی روند آنها را تغییر داد و بهبود بخشید. نساجی اما در طول سالهای اخیر در جنبه مالی و اداری هر سال بهتر از قبل عمل کرده است.

تیمی که زمین تمرین نداشت و حتی در تامین آب معدنی تیم با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‌کرد، حالا بی‌دغدغه تمرین می‌کند و بهترین امکانات در اختیارش است. در شرایطی که تیمهای بزرگ درگیر دریافت مجوز حرفه‌ای بودند ببرهای مازندران مجوز حرفه‌ای خود را به راحتی کسب کرد و در لیگ قهرمانان آسیا حضور یافت؛ آن‌هم زمانی که تیم‌های بزرگ ایران نتوانستند این مجوز را به دست آورند.

در ابتدای فصل تغییرات مدیریتی در نساجی با حضور درودگر در پست مدیرعامل آغاز شد اما با پیش‌روی در طول فصل و رقابت‌های قهرمانی آسیا، نساجی نتایجش ضعیف‌تر شد تا اینکه در پایان دیدار مقابل الهلال آنها در بدترین وضعیت در سال‌های اخیر قرار گرفتند. در این مقطع رضا حدادیان، مالک نساجی شخصا وارد عمل شد و تغییرات را در کادر مدیریتی و فنی اعمال کرد. حمیدرضا بایندریان، فرد مورداعتمادش را به سمت مدیرعامل انتخاب و کمی بعد ساکت الهامی به عنوان سرمربی به این تیم پیوست تا شرایط بحرانی تحت کنترل قرار گیرد.

این تغییرات ابتدا شرایط را در تیم پایدار کرد و در ادامه آنها به آرامی به روند مثبت در امتیازگیری رسیدند تا امیدهای برای آینده نساجی زنده بماند. از یک‌سو تیم‌های پایه نساجی با امکاناتی مناسب در رده‌های مختلف شکل گرفت و عملکرد مناسبی در لیگ‌های استانی و کشوری داشت، تیم فوتبال بانوان نساجی تشکیل شد و از سوی دیگر با تصمیم مالک، بازی‌ها برای مرذم قائمشهر رایگان شد تا از حضور حداکثری هواداران استفاده شود.

علاوه بر این در این سالها بدهی‌های نساجی به طور کامل پرداخت شد و همیشه در پرداختی‌ها و شرایط اردو جزو تیمهای با برنامه و بدون شکایت لیگ ایران بوده است. رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی و خطوط هوایی وارِش به خوبی دوباره ثبات را به این تیم تزریق کرد. ببرهای مازندران از لحاظ امکانات سخت‌افزاری اگر بالاتر نه، دست کمی از تیمهای بزرگ ندارند. اردوهای خارجی در پیش فصل و تعطیلات در کنار دیدارهای تدارکاتی مقابل تیم‌های خارجی در این سالها، بخشی از برنامه مداوم نساجی شده است.

پرداختی بازیکنان نساجی همگی بالای ۶۰ درصد است و پاداش‌های خوبی برای بازیکنان این تیم در نظر گرفته می‌شود. یکی از دلایل اینکه در این سال‌ها با وجود تمام اتفاقات نساجی در سطح اول فوتبال باقی مانده است سیستم مالکیتی و رضا حدادیان است. او با همه وجود کنار نساجی و فوتبال مازندران است وگرنه چه کسی حاضر است میان اضافه کردن هواپیما به ناوگان هوایی شرکت و هزینه بی‌برگشت در فوتبال ایران، دومی را انتخاب کند؟ حدادیان برای فصل آینده برنامه‌های ویژه‌ای دارد و باید منتظر ماند تا ببینیم این اتفاقات چگونه رقم می‌خورند.

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • دهن‌کجی نتانیاهو به احکام دادگاه لاهه/ تأثیری ندارد
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است