Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بی‌کفایت و مستعفی راه و شهرسازی باز هم برای مسائل سیاسی و دیپلماسی نسخه‌پیچی کرد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس آخوندی در روزنامه تعادل و در یادداشتی با عنوان «جهان پساکرونا» نوشت‌: «کشورمان مدّت‌هاست که با پدیده‌های متعددی از عامل‌های ناکارآمدی و ناکارایی در نظام اجتماعی و حکمرانی دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید دید، آیا رویارویی با این پدیده مهلک جدید (شیوع ویروس کرونا)، مایه یک عزم ملّی برای گذاشتن یک نقطه پایان به روند موجود و یک چرخش بنیادین در نظام حکمروایی می‌شود؟ آیا هنوز عده‌ای فکر می‌کنند با کاهش آزادی‌ها و با ایجاد محدودیت‌های مبادله در سطح جهانی و با هزینه‌کرد از جیب ملّت و از محل درآمد‌های نفت می‌توانند برای جبران تمام فرایند‌های ناکارآمد در برابر این پدیده کشنده مقاومت کنند؟ و یا آن‌که باید به فکر اصلاح ساختاری، نهادی و فرایندی باشند؟».
وی می‌افزاید: «ویروس کرونا در یک نقطه از جهان جهش کرد و به سرعت تمام جهان را فرا گرفت. این پدیده یک‌بار دیگر پیوستگی جهان و جهانی‌بودن امور را نشان داد. ما که از حیثِ اخلاقی همواره شعار «بنی آدم اعضای یک پیکرند» را سر می‌دادیم ولی، در عمل تن می‌زدیم، این بار نیز از درک پذیرش آن در جهان واقع عاجز ماندیم و همچنان بر طبل تجزیه جهانی کوبیدیم. واقعیّت آن است که شرط لازم و کافی برای پیروزی در این نبرد پذیرش پدیده «جهانی‌شدن» است... کشوری که قواعد تجارت و مبادله‌های مالی بین‌المللی؛ از جمله کنوانسیون‌های FATF را نپذیرفته است، چگونه می‌خواهد از این رفع محدودیّت بهره ببرد؟».
آخوندی همچنین می‌افزاید: «آیا اینک آنان که تجارت و تبادل مالی بین‌المللی ایران را که خود با هزاران مشکل روبه‌رو بود با متوقّف ساختن پیوستن به FATF به محاق بردند و از روز آغاز با برجام به منظور بالا کشیدنِ خود جنگیدند؟... و شورای نگهبانی که فراتر از قانون اساسی عمل کرد و با رد صلاحیّت‌های گسترده و کنترل فرایند‌های انتخابات بخش عظیمی از ملّت را از شرکت در انتخابات دلسرد و محروم ساخت و سردترین انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی را موجب شد... و آنانی که رسانه را ابزار اهداف گروهی خود کرده و نه از راه رقابت بلکه از راه کوبیدن یک تفکر می‌خواهند خود را بر دیگران تحمیل کنند، یارای حل مسئله ویروس کرونا را دارند؟».
از نامربوط بودن جملات و دعاوی آقای عباس آخوندی در این نوشته که بگذریم، باید از او پرسید آیا واقعا در میان اروپا و آمریکا که از همدیگر ماسک و گان و دارو می‌دزدند و وحشی‌گری تمام‌عیار را حتی درباره متحدان و شهروندان خود به نمایش گذاشته‌اند، اخلاق و جامعه جهانی و تعامل و همدردی معنا دارد که آقای آخوندی باز هم آدرس نرمش در مقابل آن‌ها را می‌دهد.
همچنین از این شیدای غرب باید پرسید با وجود همه تحریم‌ها و خباثت‌های غرب، کارکرد غرب در مهار و مبارزه با کرونا و حمایت از مردم بهتر بوده یا کشور ما؟! چرا همین حالا آمریکا اجازه فروش دارو به ایران را نمی‌دهد و اروپا نیز با آن همراهی و همکاری می‌کند؟ این خباثت‌ها چه ارتباطی با FATF دارد؟ چرا چین توانست با ۱۸ پرواز اقلام دارویی و درمانی به ایران بفرستد، اما اروپایی‌ها مطلقا - نه فقط از ما بلکه از همدیگر - دریغ کردند؟!
و بالاخره اینکه خیلی بی‌انصافی می‌خواهد یک وزیر مستعفی پس از ۵ سال فرصت‌سوزی و ۴ برابر کردن قیمت مسکن در اثر بی‌کفایتی خود، چنین لاطائلاتی را سر هم می‌کند. تحمل بالاتر از اینکه همین آقای عضو ستاد فتنه و آشوب در سال ۸۸، با اغماض نظام وزیر شد و برای پنج سال در وزارت ماند و فقط در یک سال، تورم ۱۲۸ درصدی را به بخش مسکن تحمیل کرد؟! منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عباس آخوندی وزیر مستعفی راه دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)

عصر ایران- اکس پنگ یا شیائوپنگ موتور نام تولیدکننده خودروهای الکتریکی در کشور چین است که دفتر مرکزی آن در شهر گوانگژو قرار داد و یک دفتر عملیاتی نیز در مانتین ویو کالیفرنیا(آمریکا) تاسیس کرده است.این کمپانی فعالیت خود را از سال 2014 آغاز کرده و در سال 2018 بالغ بر 3 هزار شغل ایجاد کرده است.

یکی از محصولات اکس پنگ که در نمایشگاه بین المللی پکن به نمایش گذاشته شد، اس یو وی کوپه با نام جی6 است که اکنون ثبت سفارش آن برای ورود به کشورهای هلند، نروژ، دانمارک و سوئد آغاز شده است.

غرفه اکس پنگ در نمایشگاه خودرو پکن

اکس پنگ جی6 در نمایشگاه پکن

اکس پنگ جی6 در واقع رونوشتی دقیق و البته چینی از تسلا مدل Y است و با ورود به میدان رقابت تلاش می کند تا رقیب آمریکایی خود را دچار دردسر کند. در 6 ماهه دوم سال 2023، اکس پنگ جی6 بالغ بر 7 هزار دستگاه فروش ماهانه داشته که با این آمار عملا رقابت را به تسلا مدل Y در بازار داخلی چین باخته است اما با ارسال مدل 2024 به بازارهای اروپائی که اشاره شد، برگ برنده خود را رو می کند.

اکس پنگ در ادامه حضور اروپائی خود و احتمالا اواخر سال 2024 راهی دیگر بازارهای اروپائی شامل انگلیس، فرانسه و آلمان نیز خواهد شد.

پایین ترین قیمت اکس پنگ جی6 مربوط به کشور نروژ می شود. آنجا قیمت پایه این شاسی بلند چینی 37700 دلار خواهد بود. نکته جالب که این برچسب قیمت دقیقا برابر با تسلا مدل Y در کشور نروژ است.

تسلا مدل Y

(برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگ تر، روی آن کلیک کنید)

در سوئد، تریم پایه اکس پنگ جی6 برابر با 49100 دلار و قیمت پایه تسلا مدل Y برابر با 49500 دلار است. در هلند جی6 با قیمت 46300 دلار و مدل Y با قیمت 45990 دلار عرضه می شود.

برای بازار دانمارک نیز قیمت اکس پنگ جی6 برابر با 49050 دلار در نظر گرفته شده است.

اکس پنگ جی6 براساس پلتفرم SEPA 2.0 توسعه یافته است. در نمای ظاهری، بدنه ای یکپارچه و مد روز را مشاهده می کنیم که از منظر ابعاد برابر با 4753 میلیمتر در طول، 1920 میلیمتر در عرض و 1650 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورها نیز 2890 میلیمتر است.

این کپی چینی از تسلا که البته ادعای رقابت دارد، نه تنها در قیمت بلکه در ابعاد بدنه نیز دقیقا همانند تسلا مدل Y است!

اکس پنگ جی6 با 3 تریم در بخش پیشرانه روانه اروپا شده است:

تریم 254 اسب بخاری که موتور الکتریکی با محور عقب در ارتباط است/ مجهز به باتری 66 کیلووات ساعت لیتیم آهن فسفات/ برد حرکتی 435 کیلومتر

تریم 469 اسب بخاری که با دو موتور الکتریکی و جانمایی یک موتور روی هر محور/ مجهز به باتری 87.5 کیلووات ساعت نیکل منگنز کبالت/ برد حرکتی 550 کیلومتر

اکس پنگ جی6 در 5 رنگ بدنه شامل: سفید، مشکی، خاکستری، سیلور و نارنجی ارائه می شود.

تریم داخل نیز دو آپشن دارد: سیاه و خاکستری که مشتریان می توانند گزینه مدنظر خود را انتخاب کنند.

فضای داخل کابین جی6 جز بهترین نمونه های بازار چین است؛ هم از منظر کیفیت مواد اولیه و هم از نظر طراحی مینیمال خلاقانه ای که همراه دارد.

نمایشگر اصلی تنظیمات سیستم سرگرمی در اندازه 15 اینچی، نمایشگر 10 اینچی خطی اطلاعات کیلومتر پشت فرمان، شارژ بی سیم، تنظیم الکتریکی صندلی ها، 2 نگهدارنده لیوان در کنسول میانی، شارژ تایپ سی و اِی برای ردیف ها و... جز اولین مواردی هستند که هنگام حضور در کابین جی6 متوجه آن ها خواهید شد.

سقف پانورامیک، سوکت 12 ولت، پشتیبانی از فرمان های صوتی و... نیز بخش دیگری از ویژگی های این کراس اوور چینی هستند.

رینگ های استاندارد آلومینیومی در اندازه 20 اینچی نصب شده است.

در رابطه با مقایسه اکس پنگ و تسلا، طرف چینی چالش های زیادی را پیش رو دارد از جمله شبکه توسعه یافته شارژ تسلا در کشورهای اروپایی و همچنین شبکه فروش و پشتیبانی بسیار گسترده تر که عوامل مهمی در تغییر تصمیم و انتخاب مشتریان محسوب می شوند.

اکس پنگ جی6 کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اکس پنگ پی7آی ؛ خودرو هوشمند چینی در راه بازار (+عکس)

دیگر خبرها

  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا مدل Y کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است