Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:یک نماینده مجلس گفت: انتظار این است افزایش حقوق متناسب با تورم باشد؛ منتها تورم آنقدر افسار گسیخته است که این درصدها نمی‌تواند به پایش برسد.

به گزارش خرداد،غلامرضا حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره افرایش حقوق کارگران و ناراضی بودن آنان از این افرایش، گفت: بحث افزایش حقوق‌ها در جامعه حقوق بگیر؛ چه کارمندان و چه کارگران هر سال مطرح است و  چانه‌زنی اصلی هم بر سر درصد این افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتظار این است افزایش حقوق  متناسب با تورم باشد؛ منتها تورم آنقدر افسار گسیخته است که این درصدها نمی‌تواند به پایش برسد تا جبرانی برایش صورت گیرد، در نتیجه نهایت چانه‌زنی می‌شود ۲ درصد پایین‌تر یا بالاتر که مشکل‌گشای اصلی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اقتصاد ما دچار عدم تعادل شده است و بین درآمد‌ها و هزینه‌های‌مان فاصله بسیاری افتاده است.

وی تاکید کرد: گاهی اوقات برخی از محل‌های هزینه‌کردهایمان جاهایی است که ارزش افزوده برای جامعه ایجاد نمی‌کند و فقط هزینه‌تراشی می‌کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به شیوع کرونا در کشور گفت: رئیس سازمان برنامه بودجه سه‌شنبه هفته گذشته در جلسه علنی مجلس گفت انتظار داشتیم صادرات نفت فلان رقم باشد که در حال حاضر باتوجه به اینکه  قیمت و صادرات به شدت کاهش پیدا کرده به پیش‌بینی خود نرسیده‌ایم.

وی افزود: یکی دیگر از منابع درآمدی مالیات است اما هنگامی که کسب و کار در این شرایط رونق ندارد نمی‌توانیم امید به وصول مالیات داشته باشیم؛ بنابراین دولت با کاهش شدید منابع درآمدی مواجه است.

حیدری با بیان این‌که مشخص نیست بیماری کرونا تا چه زمانی وجود داشته باشد، و ما باید راه‌حلی برای خروج اقتصاد از وضعیتی که در آن گرفتار شده است پیدا کنیم، گفت: راه‌حل‌های متفاوتی ارائه می‌شود اما بدترین و خطرناک‌ترین کار بحث استقراض از بانک مرکزی است.

وی تاکید کرد: با استقراض از بانک مرکزی فشار تورم بسیار فزاینده خواهد شد و بیش از پیش طبقات ضعیف و حقوق بگیر و اقشاری که روزمزد درآمدی دارند با مشکل روبرو می‌شوند.

حیدری ادامه داد: معتقدم تنها راهی که می‌توان انجام این است که یکسری از نهادها که منابع مالی خوبی دارند به کمک دولت بیایند؛ چراکه دارایی‌های این نهادها متعلق به ملت و مملکت است.

وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان متعلق به مردم بوده و با این توجیه دست به برخی کارها زد، بنابراین جا دارد بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و آستان‌های مختلف که منابع درآمدی دارند صادقانه و داوطلبانه بدون این‌که سر مردم منت بگذارند و فکر کنند صدقه می‌دهند دارایی‌هایشان را در اختیار مردم قرار دهند.

به گفته این نماینده مجلس اجرایی شدن استفاده از دارایی‌های برخی از نهادها تدبیر و فرمان رهبری را به طور جدی می‌طلبد.

وی ادامه داد: کارگروه‌های اقتصادی که به مقام معظم رهبری مشاوره می‌دهند، این را جدی بگیرند که شرایط  امروز بحث نظام و حاکمیت است که باید فکری برای آن کرد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بحث دیگری که این روزها مطرح است تحریم‌ها است که به حالت مزمن درآمده و به تعبیر دیگر عمومیت پیدا کرده است.

وی ادامه داد: یک زمانی می‌گفتند تحریم‌ها تاثیر ندارد و نمی‌تواند کاری کند، این کار خلاف‌گویی بود و به اعتماد عمومی خدشه وارد کرد و باعث شد این سرمایه اجتماعی تحلیل برود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: واقعیت را مردم متوجه می‌شوند صد سال پیش نیست، دنیای ارتباطات و شبکه‌های اجتماعی است، اخبار در اختیار مردم قرار می‌گیرد بنابراین نباید خلاف‌گویی کنیم، من فکر می‌کنم حاکمیت باید نقطه پایانی برای این قضیه بگذارد.

برچسب ها: غلامرضا حیدری ، تورم ، حقوق کارگران ، دنیای ارتباطات ، نهادها

منبع: خرداد

کلیدواژه: غلامرضا حیدری تورم حقوق کارگران دنیای ارتباطات نهادها مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۶۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها

بخش عمده‌ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بالاخره قرار است بعد از سال‌ها وعده ‌وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع‌آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات سالیان اخیر در شهر بندرعباس بود که به ویژه ورود آن به دریا موجی از اعتراضات مردمی و محیط زیستی را در پی داشت. 

بر همین مبنا در دولت گذشته طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب به صنایع غرب این شهر آغاز شد در آن دولت البته این طرح به نتیجه نرسید اما با آغاز به کار دولت سیزدهم شاهد پیشرفت چشمگیر این پروژه هستیم. 

استاندار هرمزگان در این رابطه گفت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

استاندار هرمزگان ضمن بازدید از آخرین پیشرفت های فازهای ‌‌شش‌گانه این پروژه بزرگ ضمن برگزاری جلسه با مسئولان طرح، مسائل اصلی و مشکلات مهم پیش‌روی این پروژه را احصا کرد وی در خصوص مسائل دیرینه فاضلاب بندرعباس از جمله ورود فاضلاب برخی محلات به خورها و سپس به دریا و تصمیمات اخذ شده برای حل این مسائل با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم.  

حال با وجود پیشرفت قابل توجه این پروژه، آیا تاکنون طرح تصفیه فاضلاب و انتقال پساب به صنایع توانسته اثر مثبتی بر فاضلاب این شهر و مسائل محیط زیستی بگذارد؟

شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس در پاسخ به این سوال با اشاره به اینکه طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب با پیشرفت خوبی در حال انجام است گفت: در دو فاکتور مهم توانسته‌ایم فاضلاب شهر بندرعباس را به استانداردهای زیست محیطی برسانیم و سایر شاخصها نیز طی یک ماه آینده مورد ارزیابی از سوی محیط زیست استان قرار خواهد گرفت. 

به گزارش تسنیم، اما آنچه مهم است ذکر این مطلب است که بخش عمده ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بلاخره قرار است بعد از سالها وعده و وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. 

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟