Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تنش های سیاسی باعث شد کمک های سازمان پزشکان بدون مرز بازگردانده شود. دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور کاملا به کشور مسلط هستند و تمامی تحرکات ضد امنیتی را رصد می کنند؛ قطعا چند پزشک خارجی نمی توانستند امنیت کشور ما را به خطر بیندازند.

سیدحسین نقوی‌حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا پیرامون فرضیه جنگ بیولوژیک بودن کرونا اظهار کرد: فرضیه جنگ بیولوژیکی کرونا نیازمند بررسی دقیق و تحقیقات آزمایشگاهی گسترده بوده و به سادگی نمی توان شیوع و گسترش این بیماری را جنگ بیلوژیک دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در حال حاضر تمامی کشور های جهان درگیر این بیماری هستند. کرونا مرز، نژاد، قاره و کشور نمی شناسد؛ بنابراین فرضیه جنگ بیولوژیک در صورتی امکان پذیر بود که کشور مهاجم از شر این بیماری در امان باشد اما امروز تمامی کشور ها در یک جبهه علیه کرونا می جنگند.

وی افزود: در اویل شیوع این بیماری کشور های ایران و چین فرضیه جنگ بیولوژیک را مطرح کرده و به لحاظ اشتراکات بین این دو کشور انگشت اتهام به سمت برخی از کشور ها گرفته شد؛ اما به مرور این فرضیه از بین رفت، زیرا اگر ملتی حمله بیولوژیکی علیه کشوری داشت در ابتدا سعی می کرد کشور خود و متحدانش را در امان نگه دارد؛ همانطوری که در جنگ تحمیلی، عراق سلاح شمیایی را به نحوی استفاده می کرد که تنها کشور ایران را مورد هجوم قرار دهد. فرضیه جنگ بیولوژیک به لحاظ سیاسی مطرح نیست و تنها از لحاظ ژنتیکی باید توسط متخصصان بررسی شده تا صحت ساخت این بیماری توسط انسان تایید شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نیاز است همه کشور ها از ظرفیت های منطقه ای و جهانی خود در جهت کنترل شیوع این بیماری استفاده کنند. آمریکا که همواره خود را مدعی حقوق بشر و انسانیت می داند در این شرایط برطبل تحریم و مقابله با جمهوری اسلامی می کوبد و محدودیت و تحریم ایران را حتی در زمینه دارو افزایش می دهد. این رفتارها نشان دهنده ماهیت اصلی آمریکا است.

نقوی‌ حسینی خاطرنشان کرد: تمامی کشور های جهان باید با همکاری و استفاده از امکانات یکدیگر بتوانند با مهمترین تهدید کننده جامعه بشری مبازه کنند؛ زیرا مقابله با کرونا نیازمند یک اراده جهانی است. در جهت بهره برداری ایران از تجهیزات پزشکی جهانی، تنش های سیاسی باعث شد کمک های سازمان پزشکان بدون مرز بازگردانده شود. دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور کاملا به کشور مسلط هستند و تمامی تحرکات ضد امنیتی را رصد می کنند؛ قطعا چند پزشک خارجی نمی توانستند امنیت کشور ما را به خطر بیندازند.

کد خبر 418871

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جنگ بیولوژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود؛ به طور مثال، فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است