Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که کشورمان در مرحله مدیریت بیماری کووید-۱۹ قرار دارد، شیوع ویروس کرونا در جهان به شدت رو به گسترش است تا جایی که دقایقی پیش آمار مبتلایان در جهان از مرز ۲ میلیون تن گذشت.

به گزارش «تابناک»، بنا بر گزارش‌های منتشر شده از ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ۲۱۰ کشور جهان و ۲ کشتی کروز مسافربری بین المللی، حوالی ساعت ۰۵:۰۰ به وقت گرینویچ (GMT) پانزدهم آوریل سال ۲۰۲۰ میلادی (۰۹:۳۰ صبح ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ خورشیدی)، آمار مبتلایان به این ویروس در سراسر کره خاکی از مرز ۲ میلیون تن فراتر رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آن گونه که آمار‌ها نشان می‌دهد، از این جمع بالغ بر ۶۰۰ هزار تن از مبتلایان قطعی را شهروندان ایالات متحده آمریکا شکل می‌دهند و پس از این کشور، اسپانیا و ایتالیا رتبه‌های دوم و سوم را در اختیار دارند و رتبه کشورمان هشتم است. رتبه‌ای که شاید باور نکنید، اما تا چهار پنج روز دیگر یک پله ارتقا خواهد یافت و تعداد مبتلایان قطعی در کشورمان از چین بیشتر خواهد شد!

البته این دست تغییرات بار‌ها در جدولِ تعداد مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان رقم خورده و نمونه آن، جابجایی رتبه آمریکا و ایتالیا در آمار مرگ در روز‌های گذشته است. تغییری که موجب شده آمریکا با بالغ بر ۲۶ هزار جان باخته در رتبه نخست قرار گیرد و ایتالیا با ۲۱ هزار و اسپانیا با ۱۸ هزار جان باخته، رتبه‌های دوم و سوم را در اختیار داشته باشند.

در این آمار رتبه کشورمان ششم است. رتبه‌ای که چندان نشان دهنده وضعیت کشور‌ها نیست و یکی از دلایل آن، جمعیت متفاوت کشورهاست. بر این اساس از دو شاخص دیگر برای نشان دادن وضعیت کشور‌ها بهره می‌گیرند که یکی میزان مرگ و میر را به نسبت جمعیت نشان می‌دهد و دیگری نرخ مرگ نام دارد.

بر اساس شاخص نخست، به رغم آنکه ایالات متحده بالاترین میزان مرگ را به خود اختصاص داده و یک پنجم جانباختگان کووید-۱۹ در جهان، شهروندان این کشور هستند، اما در میان کشور‌های با جمعیت بالای یک میلیون نفر، بالاترین میزان مرگ به ازای جمعیت را اسپانیا دارد و در رتبه بعد، بلژیک و سپس ایتالیا قرار دارند.

اما بشنوید از نرخ مرگ (Death Rate) که در جهان به طور میانگین ۲۰.۷ درصد است، در آمریکا ۴۰ درصد و در اسپانیا، بلژیک و ایتالیا به ترتیب ۲۱، ۳۸ و ۳۶ درصد. بله؛ نرخ مرگ در اسپانیا که از نظر جان باخته به نسبت جمعیت در رتبه نخست کشور‌های دارای جمعیت میلیونی قرار می‌گیرد، از نظر نرخ مرگ، تقریبا مشابه نرخ میانگین جهانی است. دلیل این مشابهت هم چیزی نیست جز میزان بالای بهبودی‌ها در این کشور.

نکته جالب توجه دیگر در آمار‌های رو به رشد جهانی، افزایش خوشایند آمار بهبودیافتگان است که از ۴۸۰ هزار نفر عبور کرده و در آستانه نیم میلیونی شدن است. آماری که رتبه نخست آن در اختیار چین است و تقریبا تنها حضور چین در رتبه‌های بالای پاندمی کووید ۱۹ محسوب می‌شود و در مقام دوم و سوم و با فاصله کم، آلمان و اسپانیا قرار دارند و ایران در رتبه چهارم قرار گرفته است.

رتبه‌ای که امیدواریم ارتقا بیابد و همه مبتلایان شفا بیابند، به ویژه مبتلایان بد حال (Critical) که شمارشان در کشورمان تا ظهر دیروز ۳۶۹۱ تن اعلام شده و از این حیث هم رتبه نخست به آمریکا اختصاص یافته است. آماری که اسپانیا و فرانسه در آن رتبه‌های دوم و سوم را کسب می‌کنند و رتبه ایران در آن، پنجم است.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا عارف لرستانی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد فیلم خروج شستا ویروس کرونا کووید19 آمار نرخ مرگ پاندمی ویروس کرونا عارف لرستانی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد فیلم خروج شستا رتبه نخست دوم و سوم کشور ها نرخ مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تعداد مقالات علمی موسسات آموزش عالی کشورهای مختلف در نظام رتبه‌بندی سایمگو ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شود. این نظام رتبه‌بندی از جدیدترین و جامع‌ترین نظام‌های رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهش‌محور در جهان به‌شمار می‌آید.

بر اساس آخرین اطلاعات استخراج شده از شاخص های ضروری علوم (ESI)، پژوهشگران ایرانی در سال 2018 در بین 57 کشور اسلامی رتبه اول و برای اولین بار رتبه هجدهم جهان را در انتشار مقاله کسب کردند.

به گفته معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه جهانی ایران در تولیدات علمی ۲۶ سال گذشته با ۸۵۱ تولید علمی، رتبه ۵۴ دنیا بود؛ اما در سال ۲۰۲۲ با بیش از ۷۸ هزار تولید علمی به رتبه ۱۵ جهان رسیده است. با این وجود، بررسی‌های خبرنگار آنا از رتبه‌بندی 2024 سایمگو نشان می‌دهد که ایران در تولیدات علمی رتبه 20 را کسب کرده است؛ بنابراین نزول رتبه تولیدات علمی را شاهد هستیم.

رتبه کشور اسناد اسناد قابل ذکر استناد خوداستنادها نقل‌قول‌ها در هر سند شاخص H
۱ آمریکا ۱۶۰۴۷۷۷۰ ۱۳۹۶۹۱۳۵ ۵۱۵۳۳۹۳۵۲ ۲۱۱۱۵۴۷۶۳ ۳۲.۱۱ ۳۰۵۱
۲ چین ۱۰۳۷۲۳۲۲ ۱۰۱۸۰۰۸۹ ۱۴۵۸۷۵۹۴۷ ۸۶۵۰۱۸۳۳ ۱۴.۰۶ ۱۳۳۳
۳ انگلیس ۴۷۷۸۹۸۰ ۳۹۸۴۱۹۴ ۱۴۲۹۶۳۹۳۹ ۲۹۲۷۲۹۲۱ ۲۹.۹۲ ۱۹۲۸
۴ آلمان ۴۱۰۴۵۹۹ ۳۷۴۱۰۳۳ ۱۱۰۰۷۶۵۸۸ ۲۴۱۴۲۴۹۸ ۲۶.۸۲ ۱۶۹۰
۵ ژاپن ۳۴۸۲۲۷۹ ۳۳۰۸۴۶۷ ۷۰۳۵۰۳۹۰ ۱۶۳۵۴۱۶۳ ۲۰.۲۰ ۱۳۰۱
۶ هند ۲۹۷۰۱۹۶ ۲۷۰۰۷۰۲ ۳۷۷۰۰۸۸۵ ۱۳۱۲۲۸۷۳ ۱۲.۶۹ ۸۵۸
۷ فرانسه ۲۷۸۴۳۲۱ ۲۵۶۱۸۱۷ ۷۴۶۴۱۰۱۳ ۱۳۶۶۵۵۱۱ ۲۶.۸۱ ۱۵۱۴
۸ ایتالیا ۲۵۲۵۸۷۰ ۲۱۵۶۱۱۲ ۶۱۷۴۵۶۴۱ ۲۲۶۹۰۹۸ ۲۴.۴۵ ۱۳۳۳
۹ کانادا ۲۴۲۶۸۴۰ ۲۱۵۶۱۱۲ ۷۴۰۸۸۶۸۴ ۱۱۴۸۵۶۹۰ ۳۰.۵۳ ۱۵۶۲
۱۰ استرالیا ۲۰۰۹۷۹۵ ۱۷۵۶۸۰۷ ۵۷۲۹۰۱۷۹ ۱۰۲۱۵۱۱۷ ۲۸.۵۱ ۱۳۷۷
۱۱ اسپانیا ۱۹۸۶۷۲۴ ۱۸۱۸۲۰۷ ۴۶۵۷۳۸۶۰ ۹۱۱۵۲۸۵ ۲۳.۴۴ ۱۲۱۵
۱۲ فدراسیون روسیه ۱۷۲۲۵۴۷ ۱۶۷۲۲۴۵ ۱۵۵۲۹۳۸۰ ۵۲۰۵۹۴۶ ۹.۰۲ ۷۵۳
۱۳ کره شمالی ۱۶۰۴۵۱۹ ۱۵۵۲۸۱۰ ۳۰۸۷۰۰۳۹ ۵۲۳۸۵۷۰ ۱۹.۲۴ ۹۳۴
۱۴ برزیل ۱۴۲۷۸۵۲ ۱۳۴۴۵۲۶ ۲۲۴۳۲۵۷۰ ۶۶۴۳۱۶۹ ۱۵.۷۱ ۷۸۹
۱۵ ندرلند ۱۳۴۳۸۴۴ ۱۲۰۱۱۳۹ ۴۸۲۲۱۵۰۳ ۶۳۰۶۵۳۵ ۳۵.۸۸ ۱۳۷۳
۱۶ سوئیس ۱۰۰۱۹۵۸ ۹۰۶۰۰۵ ۳۶۵۳۹۶۸۳ ۴۰۶۴۸۱۶ ۳۶.۴۷ ۱۲۹۱
۱۷ لهستان ۹۶۴۹۶۸ ۹۱۴۰۰۹ ۱۳۹۳۳۷۹۴ ۳۰۵۱۷۶۴ ۱۴.۴۴ ۷۳۸
۱۸ ترکیه ۹۱۹۸۶۳ ۸۵۲۳۰۰ ۱۳۱۷۱۷۷۱ ۲۶۰۳۶۴۶ ۱۴.۳۲ ۶۰۱
۱۹ سوئد ۹۰۸۶۰۷ ۸۳۰۶۲۰ ۳۰۱۸۹۰۹۳ ۳۷۷۱۶۱۵ ۳۳.۲۳ ۱۱۵۹
۲۰ ایران ۸۸۶۳۵۹ ۸۵۷۶۳۰ ۱۳۰۸۹۸۳۵ ۳۸۵۱۸۰۵ ۱۴.۷۷ ۴۹۰

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • استعفای قریب الوقوع رئیس ستاد ارتش صهیونیستی
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد