Web Analytics Made Easy - Statcounter

حافظ باباپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پس از اتمام عملیات بازسازی تمامی واحدهای تعمیری و تخریبی روستاهای مناطق زلزله زده میانه و سراب،  صاحبان املاک از مهر سال جاری می توانند در خانه های مقاوم و نوساز خود ساکن شوند.

وی با بیان اینکه زلزله ۵.۹ ریشتری ۱۷ آبان سال ۹۸ در سراب و میانه به ۱۱۰ روستای این شهرستان ها خسارت وارد کرد، اظهار داشت: در اثر این زلزله ۳ هزار واحد روستایی در این شهرها نیاز به تخریب و دوباره سازی و ۲ هزار واحد نیز نیاز به تعمیر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی گفت: تعداد واحدهای آسیب دیده در سطح روستاهای زلزله دیده سراب یک هزار واحد،  در بخش کندوان میانه ۶۵۰ واحد و در بخش ترکمنچای  این شهرستان حدود یک هزار و ۳۵۰ واحد است.

باباپور ادامه داد: تاکنون در سطح روستاهای سراب آواربرداری مسکونی ۶۶۵ واحد، پی کنی ۴۰۸ واحد، بتن ریزی و فونداسیون ۲۱۰ واحد، آرماتور و قالب بندی ۲۵۴ واحد، دیوار چینی ۲۸ واحد و اجرای سقف ۳۷ واحد اجرا شده است.

وی یادآوری کرد: در بخش کندوان میانه آواربرداری مسکونی ۲۶۳ واحد، پی کنی ۶۲ واحد، بتن ریزی فونداسیون ۲۱ واحد، آرماتور و قالب بندی ۲۳ واحد و اجرای سقف ۲ واحد تمام شده و در بخش ترکمنچای نیز آواربرداری مسکونی ۸۰۴ واحد، پی کنی ۱۵۱، آرماتور و قالب بندی ۳۶ واحد، بتن ریزی و فونداسیون ۲۱ واحد و دیوار چینی ۳ واحد انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه تعداد واحدهای تعمیری روستایی سراب ۸۴۰ واحد و تعمیری شهری ۶۲۲ واحد است، گفت: تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش کندوان میانه ۳۷۷ واحد و تعمیری شهری ۳۹۶ واحد بوده و تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش ترکمنچای میانه ۵۳۸ واحد و تعمیری شهری ۷۷۹ واحد است.

باباپور افزود: در سال های گذشته بیش از ۷۰ درصد از مردم روستاهای زلزله زده میانه و سراب از تسهیلات مقاوم سازی و بازسازی مسکن روستایی استفاده کرده بودند بنابراین این اقدام آن ها باعث کاهش شدید تلفات مالی و جانی شد.

وی گفت: ۴۰ میلیون تومان وام با کارمزد ۵ درصد برای بازسازی و ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در اختیار آسیب دیدگان و روستائیان قرار می‌گیرد بنابراین مردم از این تسهیلات استفاده کنند تا صدمات حوادث آینده به حداقل برسد.

شهرستان میانه با بیش از ۱۹۱ هزار نفر جمعیت بیش از ۳۳۰ روستا دارد که بخش عمده آنها در مناطق مرتفع و کوهستانی واقع شده اند و شهرستان سراب با ۱۳۵ هزار نفر جمعیت در ۱۳۰ کیلومتری شمال شرق سراب واقع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان شرقی زلزله مسکن واحد چینی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی واحدهای تعمیری تعداد واحدهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۸۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امسال خاموشی نداریم
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • ادعای جنجالی تن‌هاخ: با نخریدن کین به مشکل خوردیم
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • عربستانی‌ها برای محمد صلاح شرط گذاشتند!