Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس در گفت و گوی خود بیان کرد که بخش زیادی از بدهی مالی بازیکنان قبلی پرسپولیس را پرداخت کرده است.

طرفداری- در روز‌هایی که باشگاه پرسپولیس مدیرعامل ندارد، یکی از نام‌هایی که برای این پست شنیده می‌شود علی‌اکبر طاهری است که پیش از این هم سابقه مدیرعاملی این باشگاه را در سال های ابتدایی سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش میزان، علی‌ اکبر طاهری در گفت‌ و گویی در خصوص احتمال بازگشتش به پرسپولیس، ابهامات و سوالاتی که در مورد دوران حضورش در این تیم وجود دارد، حواشی دوران مدیریتش در پرسپولیس و دیگر مسائل صحبت‌های مهمی را انجام داد که متن کامل آن را در زیر می‌خوانید:

این روز‌ها صحبت‌هایی شده مبنی بر بازگشت احتمالی شما به پرسپولیس.

ابتدا خدمت همه هواداران پرسپولیس سلام می‌کنم و آرزو دارم همه مردم ایران و جهان سلامت باشند و ویروس منحوس کرونا زودتر از جهان برود. از زمانی که من از پرسپولیس جدا شدم همیشه هواداران عزیز به من لطف داشتند. اخیرا هم دیدم که بعضی از هواداران اعلام کردند که دوست دارند من به پرسپولیس برگردم. واقعیت این است که وقتی هواداران عملکرد ما را رصد می‌کنند می‌ بینند که ما کار کرده‌ ایم.

چرا فکر می‌کنید هواداران دوست دارند شما برگردید؟

در این مورد باید توضیح کاملی دهم؛ روزی که من در پرسپولیس سمت گرفتم شرایط خوبی نداشتیم. برانکو رفته و نیامده بود. ما با کمک دوستان برانکو را برای برگشت به پرسپولیس راضی و قول‌هایی به او دادیم که به همه آنها عمل کردیم. وقتی برانکو دید ما به حرف‌های خودمان عمل می‌کنیم خیالش راحت شد. واقعا روز‌های سختی بود تیم با ۷، ۸ بازیکن در درفشی‌فر تمرین می‌کرد و بعدا در اردوی ترکیه بعضی از بازیکنان به ما ملحق شدند و تیم تکمیل شد. در مجموع همه این مسائل باعث تا تیم به موفقیت برسد. البته ما برای رسیدن به موفقیت چند مشخصه مهم داشتیم.

این مشخصه‌ها چه بود؟

اول اینکه ما در کارمان صداقت داشتیم و همه چیز شفاف بود. خیلی‌ها می‌خواستند برای ما حاشیه درست کنند که من تمام اسناد موجود در هر مسئله‌ای را در خبرگزاری‌ها و صداوسیما منتشر کردم. ما شفاف اعلام کردیم که درآمد‌های باشگاه از چه منابعی تامین شده بود و تمام صورت‌های مالی زمان ما هم در حسابرسی و مالیات تایید شد، یعنی هیچ مشکلی از نظر مالی وجود نداشت. حتی در زمان ما مالیات یک سال باشگاه که ۳۳ میلیون می‌شد را پرداخت کردیم که بی‌سابقه بود.شما وقتی مالیات را در زمان مشخص و با درآمد مشخص پرداخت نکنید، اداره مالیات خودش ۲۵ درصد از درآمد‌هایی که خودش تشخیص می‌دهد را به عنوان مالیات رد می‌کند که مبلغ عجیبی می‌شود. چیزی که باعث شده بدهی مالیاتی پرسپولیس بالای ۱۰۰ میلیارد باشد که رقم سنگینی است. تازه این مبلغ غیر از بدهی‌های جاری باشگاه است. البته بعد از من، خیلی به این مسائل توجهی نشد که به خاطر عدم اطلاع مدیر بعد از من بود و باعث شد ضربه‌ای سنگین به باشگاه وارد شود. دومین مسئله‌ای که باعث موفقیت بود، این بود که من هیچ‌وقت به کسی دروغ نگفتم و همه چیز نظام خودش را داشت. مثلا ما در بحث پاداش‌ها جدول مشخصی برای بازیکنان و اعضای پشتیبانی داشتیم. در این شرایط خیلی‌ها برای ما حاشیه درست کردند که جلوی خیلی از حواشی را گرفتیم و حواشی دیگر را هم کنترل کردیم. البته در زمان ما چند مسئله برای بچه‌های تیم وجود داشت که به خاطر پرداختی‌ها بود. هرچند این مسئله هم به خاطر بدقولی‌های اسپانسر بود.

در زمان شما پرسپولیس و استقلال اسپانسر مشترک داشتند و همان موقع این خبر بین رسانه‌ها و هواداران پخش شد که اسپانسر مشترک کمتر از استقلال به پرسپولیس پول می‌دهد، آیا این شرایط وجود داشت؟

بله! البته من خیلی نمی‌خواهم به این مسئله بپردازم و به تیم رقیب هم احترام می‌گذارم ولی چنین چیزی بود. اسپانسر وقت از ما درخواست‌هایی داشت و امضا‌هایی خارج از قرارداد می‌خواست که ما زیر بار این مسئله نمی‌رفتیم، ولی در باشگاه رقیب این مسئله نبود و امضا‌ها می‌شد! به خاطر همین در پرداخت‌ها عدم توازن وجود داشت. یعنی اسپانسر به شکلی می‌خواست گروکشی کند، ولی من زیر بار مسائل غیرشفاف نمی‌رفتم. در باشگاه رقیب کمی در این خصوص کم‌توجهی وجود داشت. بعدها وقتی اسپانسر از ما شکایت کرد مستندات و ادله را در دادگاه ارائه دادیم که باعث شد این پرونده منع پیگیری شود. این مسائل باعث می‌شد اسپانسر به یک اندازه به پرسولیس و استقلال پول ندهد.

در این مورد توضیح بیشتری می‌دهید؟

ما قراردادی امضا کرده بودیم که اسپانسر باید تولید محتوا می‌کرد و از درآمد‌ها به باشگاه هم می‌رسید. وقتی اسپانسر کم کاری می‌کرد درآمد باشگاه هم کم می‌شد. البته من یک حداقل را در قرارداد ذکر کردم که اسپانسر مجبور باشد در تولید محتوا زحمت بکشد و کار کند. این مسائل نشان می‌دهد که ما در بخش مدیریت فکر همه جا را کرده بودیم و همه چیز شفاف بود. تایید صورت‌های مالی هم نشان می‌دهد کار ما درست بود.

در بحث پرداختی‌ها شرایط چطور بود؟

پرداختی‌های من هم مشخص است، ما ورودی‌هایی داشتیم که کاملا شفاف بود. حتی زمانی که قرار بود من بروم خیلی سریع قرارداد با ایرانسل را امضا کردم تا باشگاه در آینده مشکلی نداشته باشد. اتفاقا قرارداد خیلی سفت و محکمی هم برای پرسپولیس بستم. من عادت نداشتم به خاطر خودشیرینی مدیر بعدی را بدبخت کنم. دوستان به من می‌گفتند قرارداد بازیکنان را چندبرابر کن تا محبوب شوی، ولی من باتوجه به بودجه باشگاه خرج می‌کردم تا برای مدیر بعدی مشکلی نباشد. شما وقتی به بازیکن تعهدی می‌کنید باید پای آن باشید، چون اگر روی حرفتان نباشید بازیکن از نظر روحی و جسمی ضعیف می‌شود و این مسئله در زمین هم خودش را نشان می‌دهد.

در خصوص همکاری با سرشماره‌ها و اپراتور‌ها هم توضیح بدهید.

کمک‌های هواداران از طریق سرشماره‌ها به باشگاه می‌رسید که قسمتی از این مبلغ را اپراتور برمی‌داشت. مسئله‌ای در این خصوص وجود نداشت. ما بعدا تلویزیون پرسپولیس را راه‌اندازی کردیم تا بیشتر از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری اسپانسر استفاده کنیم. ما استودیو هم راه‌اندازی کردیم و تمام امکانات هم فراهم شد تا پرسپولیس به درآمدزایی برسد. اینها مسائلی بود که در تمام باشگاه‌های بزرگ دنیا اجرایی می‌شد.‌

شایعاتی در خصوص برنامه شما برای ساخت یک ورزشگاه بزرگ و اختصاصی برای پرسپولیس شنیده می‌شد، ماجرا چه بود؟

ما سال اول مشکلاتی را در درفشی‌فر داشتیم. به خاطر همین سراغ ورزشگاه شهید کاظمی رفتیم و توانستیم با کمک شهرداری این ورزشگاه را برای پرسپولیس بگیریم. در برنامه ما ساخت یک مجموعه ورزشی بزرگ با یک ورزشگاه ۱۲۰ هزار نفری مسقف وجود داشت. کار‌های اولیه را هم انجام دادیم و مذاکراتی را داشتیم، حتی چند محل را هم برای این مجموعه ورزشی کامل دیدیم که فرصت برای کار فراهم نشد. ما حتی با شهرداری جلساتی داشتیم که در محل ورزشگاه درفشی‌فر یک هایپر بزرگ تاسیس کنیم تا درآمد این موضوع به پرسپولیس برسد. ما روی تبلیغات پیراهن، دور زمین، تلویزیون و ... برنامه داشتیم. حتی می‎‌خواستیم بازی‌ها و تمرینات پرسپولیس را از شبکه و کانال خودمان با گزارشگر اختصاصی انجام بدهیم که به قسمتی از این مسئله هم رسیدیم، ولی تکمیل نشد. حتی برنامه بود که قسمتی از سهام باشگاه به هواداران برسد تا درآمد عالی برای باشگاه باشد.

خب حالا با این شرایط واقعا علاقه‌ای برای بازگشت به پرسپولیس دارید؟

قبل از پاسخ دادن به این سوال می‌خواهم یک پرانتز باز کنم. من در سال ۹۷ ریز مسائل مالی را به نهاد‌های مهم نظارتی با جزئیات کامل ارائه دادم که دوستان دیدند ما هیچ مشکلی نداریم و حتی قسمت اعظمی از بد‌های گذشته را داده بودیم. مثلا بدهی باشگاه به بازیکنان قدیمی‌اش چیزی حدود ۳۰ میلیارد بود. در زمان من ۱۶ میلیارد، زمان گرشاسبی ۴ میلیارد و زمان عرب یک میلیارد از این بدهی‌ها پرداخت شد. یعنی با برنامه‌ریزی درستی که کرده بودم ۲۱ میلیارد از ۳۰ میلیارد بدهی بازیکنان قدیمی از زمان من تا تابستان ۹۸ پرداخت شد. هرچند بعضی از دوستان جلوی اینفانتینو ادعا کردند ظرف ۳ ماه کلی بدهی پرداخت کردند که عملا نشدنی است. اصلا نمی‌شود در این مدت بدهی سنگین پرداخت شود. زمانی که به باشگاه آمدم با کمک صندوق بازنشتگان که طرحی مضاربه‌ای بود بخشی از مشکلات را حل کردیم و در ۳ ماه طرح‌هایی انجام دادیم که در نهایت در ۲ سال نزدیک ۱۰۰ میلیارد درآمدزایی داشتیم، اما برخی شبکه‌های مافیایی گفتند طاهری پول‌ها را چه کار کرده؟! هرچند وقتی سازمان‌های نظارتی وارد عمل شدند اتفاق دیگری رخ داد.

پاسخ سوال را ندادید، علاقه‌ای به بازگشت دارید؟

بحث علاقه من نیست، مسئولان ورزش باید تصمیم بگیرند. اینطور نیست که من چه دوست دارم. اصلا بحث دوست داشتن من نیست، چون حضور در باشگاه پرسپولیس و خدمت به هواداران این تیم یک افتخار است و دوست دارم به هواداران پرسپولیس خدمت کنم.

ولی شما بازنشسته هستید و نمی‌توانید در پرسپولیس مشغول به کار شوید.

من نه بازنشسته تامین اجتماعی هستم، نه خدمات درمانی و نه نیرو‌های مسلح. یعنی مشکلی بابت بازنشستگی ندارم. من خودم، خودم را بیمه کرده‌ام و هر زمانی بخواهم می‌توانم به کار برگردم، ضمن اینکه با قوانینی که مجلس شورای اسلامی تصویب کرده، اگر مسئولان ورزش بخواهند می‌شود به کار برگردم.

همیشه این سوال وجود داشته که آیا شما با مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش مشکل دارید یا خیر؟

من زمان گودرزی به پرسپولیس آمدم. وقتی سلطانی‌فر آمد پیش او رفتم و گفتم دست شما برای برداشتن من باز است. او به من گفت چند وقت کار کن تا مدیر جدید بیاورم. بعد از مدتی سلطانی‌فر دید که من کار می‌کنم و ارتباطمان هم خوب شد و ایشان بیشتر طالب این می‌شد که من کارم را انجام بدهم. من به وزیر گفتم برخی نزدیکان و معاونان شما در طبقات دیگر وزراتخانه کار‌هایی علیه من انجام می‌دهد. سلطانی‌فر گفت اجازه دخالت به کسی نمی‌دهم و با خودم در ارتباط باش، اما بعد از مدتی دوباره شرایط همان شد. من هم وقتی این موضوع را دیدم به سلطانی‌فر گفتم بهتر است من بروم تا بی‌احترامی به جایگاه وزیر هم نشود. به همین خاطر قبل از رفتن به سفر اربعین، به سلطانی‌فر گفتم دیگر برنمی‌گردم و یکی دیگر را به عنوان مدیرعامل معرفی کن.

پس مشکل حادی بین شما نبود؟

نه واقعا. من زمانی باشگاه را تحویل گرفتم که شرایط مثلا منفی ۵۰ بود، اما وقتی تحویل دادم مثبت ۳۰ شده بود. هرچند برای رسیدن به ۱۰۰ کار داشت. با این حال من تمام برنامه را برای هیئت مدیره و مدیران بعدی نشان داده بودم. مثلا در خصوص گولچ ما فقط باید حقوق او را پرداخت می‌کردیم یا در مورد طارمی لابی‌هایی کرده بودیم که نتیجه می‌داد، اما مدیر بعد از من با نابخردی و عملکرد ضعیف همه چیز را خراب کرد.

یکی از ابهامات دوران شما محمد ترکاشوند بود، منتقدان شما معتقد هستند این فرد تخلفات زیادی را در پرسپولیس انجام داد.

دوستان چه از ترکاشوند و چه از دیگر همکاران من اگر سندی دارند رو کنند. همه چیز من شفاف بود. بدون سند حرف زدن و اتهام زدن که کاری ندارد. مثلا گفتند در جریان جذب کاوه رضایی ما ۲۰۰ هزار یورو شرکت استیل آذین را برداشته‌ایم. در حالی که اصلا چنین چیزی نبود. ما از کمک برخی هواداران استقبال می‌کردیم، اما می‌گفتیم حتی اگر سکه هم می‌دهند اول باید در خزانه باشگاه ثبت شود، بعد آنها را خرج کنیم. حتی در خصوص طلب‌مان از AFC هم دو بار مدیران باشگاه را به مالزی فرستادیم تا پول باشگاه را بگیریم. هر پولی زمان من به باشگاه آمده در خزانه ثبت شده. حالا اگر دوستان سندی غیر از این دارند من خوشحال می‌شوم این اسناد را منتشر کنند. ما حتی وقتی سکه‌ها را سند می‌زدیم، سند روز بود با قیمت روز سکه، یعنی اینقدر شفاف کار کردیم.

ولی در خصوص جذب اوکراینی‌ها انگشت اتهام به سمت شما و ترکاشوند است.

در خصوص اوکراینی‌ها هم حرف زیاد است. رئیس باشگاه این دو بازیکن یک فرد روس بود که به خاطر مشکلات روسیه و اوکراین به روسیه رفته بود. بازیکنان این تیم هم خودشان را آزاد کرده بودند. اسناد مکتوب، تصویری و صوتی وجود دارد که این دو بازیکن با نظر مستقیم برانکو جذب شدند. اصغر نیک‌سیرت، خمارلو و خوردبین هم شاهد هستند که با نظر مستقیم برانکو این بازیکنان جذب شدند. حتی برانکو اصرار داشت قرارداد این بازیکنان را در اوکراین بنویسیم که من گفتم ابتدا باید به ایران بیایند و تست پزشکی بدهند بعد قرارداد امضا شود. ما هیچ چیز یواشکی و غیر شفاف نداریم و اسناد همه چیز موجود است. اتفاقا یکی از صادق‌ترین مدیران باشگاه ترکاشوند بود. ضمن اینکه امثال جمشیدی، ذاکر، مقدم و علیپور خیلی برای پرسپولیس زحمت کشیدند. در درفشی‌فر با کمک همین دوستان اداری توانستیم درآمد خوبی از استخر، سالن بدنسازی و چمن مصنوعی داشته باشیم. آن‌هم با نظارت کامل نماینده بازرسی. پس هیچ چیز غیرشفافی وجود ندارد.

مسئله اینجاست که در مورد علیپور گفته می‌شد او بازنشسته است، اما با کمک شما حکم مشاور گرفته و حقوق نجومی هم می‌گرفته، در این باره چه توضیحی دارید؟

در بخش‌نامه بازنشستگی یک سری بند‌ها وجود دارد که اجازه می‌دهد از فرد بازنشسته چند ساعت در روز استفاده کرد. من یک ریال خارج از این مسئله پرداختی نداشتم و هیچ حقوق نجومی هم وجود نداشت اگر اینطور بود که مقابل مقامات قضایی محکوم می‌شدم شما ببینید. همین علیپور قبل از پرسپولیس چه دریافتی داشت و زمان پرسولیس چقدر. در همان موقع یک رسانه اعلام کرد که سه تن از مدیران طاهری ۸۵ میلیون پاداش گرفتند. من به مدیر آن رسانه گفتم اگر سندی دارد رو کند و نباید دروغ پردازی کند. یک مسئله جالب بگویم؛ زمانی که بحث واگذاری پرسپولیس مطرح شده بود ورزشگاه درفشی‌فر را بدون انتقال سند به نام پرسپولیس زده بودند، ملکی که ۶۰ میلیارد تومان ارزش داشت. اداره مالیات بر همین اساس مالیات ۱۵ میلیاردی رد کرده بود در حالی که این مجموعه به نام پرسپولیس سند نخورده بود. من به اداره مالیات رفتم و این مسئله را گفتم و توانستم ۱۵ میلیارد از مالیات پرسپولیس کم کنم، اما مافیای ناپاک رسانه‌ای در خبرگزاری‌ها و تلویزیون گفتند زمان طاهری ۶۰ میلیارد گم شده در حالی که ماجرا اینی بود که گفتم. مافیای فوتبال نمی‌خواست من شفاف کار کنم، اما همه صورت‌های مالی من مورد تایید قرار گرفت. بازهم تاکید می‌کنم هر کسی که از من و مسائل مالی زمان من سندی دارد خوشحال می‌شوم آن اسناد را رسانه‌ای کند.

یکی از ابهامات و سوالات بزرگ هواداران و اصحاب رسانه بحث پاداش AFC به پرسپولیس است. این مبلغ چقدر بود و چطور خرج شد؟

ببینید پرداخت پاداش از طرف AFC یک جدول مشخص دارد و کسورات هم یک فرمول مشخص. با کسر کسورات چیزی حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار خالص به باشگاه پرسپولیس رسید. اگر هر دلار را در آن زمان ۱۴ هزار تومان در نظر بگیریم بیشتر از ۳۶ میلیارد می‌شود. من اسنادی دیدم که از این مبلغ فقط ۲۱ میلیارد آن در باشگاه سند شده! حالا سوال من این است که بقیه این پول چه شده است؟ اگر غیر از چیزی که من می‌گویم است دوستان سند رو کنند و با سند حرف من را تکذیب کنند. این در شرایطی است که در زمان من تمام شرایط مالی مستند و شفاف است.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس برای پرسپولیس سلطانی فر مسئله ای مدیر بعد درفشی فر همه چیز زمان من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • بازیکنان اسمی پرسپولیس علیه تصمیم اوسمار | تبعات شکست تلخ
  • یاغی سابق: استقلال این مدلی صدر را از دست می دهد | بازیکنان ذخیره پرسپولیس دلسرد شده اند
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود
  • بادامکی: با این نفرات باید با تجربه‌تر عمل می‌کردیم/ در مورد تمدید قرارداد اوسمار مدیرعامل و هیات مدیره تصمیم می‌گیرند+فیلم
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!