Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نخستین قرارداد پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران در سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ساتع) ثبت شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، نخستین بودجه سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این شرکت، از سوی واحد پژوهش و توسعه جذب و به این ترتیب نخستین قرارداد پژوهشی با عنوان «امکان‌سنجی لرزه‌نگاری چهاربعدی مطالعات فیزیک سنگ و ژئومکانیک با هدف بهبود برداشت از مخازن» با دانشگاه صنعتی سهند تبریز در 26 اسفندماه سال گذشته منعقد شد و به مبلغ 9 میلیارد و 865 میلیون ریال در سامانه ساتع به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابوالفضل فراهانی، سرپرست پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: هدف از اجرای این پروژه مطالعات همه‌جانبه بر مبنای استانداردهای دقیق مدون جهانی برای پایش تولید و تزریق آب و همچنین شامل مطالعات ژئومکانیک چهاربعدی و افزایش ضریب تولید و بازیافت میدان موردنظر است.
وی تأکید کرد: به‌منظور استفاده از فرصتی که قانون بودجه از ابتدا تا پایان سال 1398 در شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران قرار داده بود، این واحد سعی کرد با بهره‌گیری از نیروهای توانمند در قالب کمیته‌های تخصصی و استعلام از دیگر ارکان شرکت، تحت عناوین نیازهای پژوهشی، پروژه‌های پژوهش‌محور را در راستای ایجاد تعاملات مشترک با دانشگاه‌ها و پس از تصویب در شوراهای پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره در سامانه ساتع قرار دهد.
آیین‌نامه اجرایی بند (ح) تبصره (9) ماده واحده قانون بودجه سال 1398 هیئت وزیران با نام «ساتع» (سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری) در دسترس دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران قرار گرفته است. بر همین اساس شرکت‌ها و مؤسسات مشمول، موظف‌اند در مقاطع سه ماهه، اولویت‌های پژوهشی خود را در سامانه ساتع به اشتراک بگذارند و آماده عقد قرارداد با دانشگاه‌ها شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت نفت فلات قاره پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت

پس از گزارش‌هایی مبنی بر موافقت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، با همکاری با غول فناوری چین یعنی شرکت بایدو در مورد ویژگی‌های نقشه‌برداری و ناوبری به منظور پشتیبانی از فناوری خودروهای بدون راننده در بزرگترین بازار خودروی جهان، سهام تسلا افزایش یافت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، پس از گزارش‌هایی مبنی بر موافقت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، با همکاری با غول فناوری چین یعنی شرکت بایدو در مورد ویژگی‌های نقشه‌برداری و ناوبری به منظور پشتیبانی از فناوری خودروهای بدون راننده در بزرگترین بازار خودروی جهان، سهام تسلا افزایش یافت.

سهام تسلا روز دوشنبه در معاملات پیش گشایش بازار بورس ایالات متحده نزدیک به 14 درصد افزایش یافت، در حالی که سهام بایدو بیش از 5.5 درصد در هنگ کنگ جهش کرد.

رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که بایدو، شرکت سازنده موتور اصلی جستجوی اینترنتی در چین، موافقت کرده است که به سازنده خودروهای برقی آمریکا یعنی تسلا برای جمع آوری داده های مربوط به راه‌های چین، حق استفاده از مجوز نقشه برداری خود را بدهد.

تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین

این منابع تاکید کردند که این توافق، موانع قانونی نهایی را برای راه اندازی سیستم رانندگی خودکار کامل (FSD) تسلا که آخرین نسخه از فناوری اتوپایلوت Autopilot محسوب می شود، برطرف می‌کند.

این میلیاردر آمریکایی روز یکشنبه به چین سفر کرد و در آنجا با لی کیانگ، نخست وزیر این کشور گفتگو کرد. گزارش‌های رسانه‌ها حاکی از آن است که ماسک در طول مذاکرات خود در صدد گرفتن مجوز برای عرضه نرم‌افزار FSD در چین و همچنین مجوز انتقال داده‌ها به خارج از این کشور بوده است.

وال استریت ژورنال نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که مقامات چین مجوز موقت برای راه اندازی سرویس کمک راننده تسلا در این کشور را صادر کرده‌اند.

این منابع همچنین به بلومبرگ اعلام کردند که تسلا همچنین موفق شد که الزامات مربوط به نحوه رسیدگی به مسائل مربوط به امنیت داده ها و حریم خصوصی را برآورده کند.

طبق قوانین چین، خودروسازان برای شروع به توزیع سیستم‌های رانندگی خودران در جاده های عمومی باید مجوز نقشه برداری را کسب کنند.

شرکت های خارجی برای دریافت مجوز باید با شرکت های فناوری محلی همکاری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده