Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس بین المللی انرژی هشدار داد که کاهش تولید نفت توسط کشورهای تولید کننده نمی تواند به طور کامل افت تقاضا برای این محصول استراتژیک را در پی شیوع بیماری کرونا جبران کند. ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، آژانس بین المللی انرژی امروز (چهارشنبه) پیش بینی کرد که در ماه آوریل تقاضا برای نفت 29 میلیون بشکه در روز کاهش خواهد یافت و به سطحی برسد که در 25 سال گذشته نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آژانس در گزارش ماهانه خود همچنین هشدار داد که کاهش تولید توسط کشورهای تولید کننده نفت نمی تواند به طور کامل در کوتاه مدت این افت تقاضا را جبران کند.

اگرچه آژانس بین المللی انرژی دستاوردهای روزهای گذشته و توافق ائتلاف اوپک برای کاهش تولید نفت را "شروع محکمی" خواند اما پیش بینی کرد که تقاضا برای این محصول به میزان متوسط 9.3 میلیون بشکه در روز در سال 2020 کاهش خواهد یافت.

این سازمان بین المللی مستقر در پاریس همچنین ادامه داد که  با پایین آوردن عرضه بیش از حد نیاز و مسطح کردن منحنی انباشته تولید نفت، کشورهای تولید کننده در یک سیستم پیچیده کمک می کنند تا بدترین روزهای این بحران را پشت سر بگذارند.

بنا بر این گزارش، علاوه بر کاهش عرضه توسط اعضای سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و برخی کشورهای دیگر از جمله روسیه، انتظار می رود که برخی کشورها نیز خرید ذخایر استراتژیک خود را افزایش دهند.

آژانس بین المللی انرژی انرژی همچنین اعلام کرد: هنوز منتظر جزئیات بیشتر از سوی برخی کشورها در مورد کاهش تولید برنامه ریزی شده و پیشنهادات برای استفاده از ذخیره استراتژیک هستیم.

بر اساس گزارش این سازمان بین المللی، ایالات متحده، هند ، چین و کره جنوبی چنین خریدهایی را یا پیشنهاد داده اند یا در نظر دارند.

انتهای پیام/

 

R1016170/P/S7,80,85/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی کاهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود