Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@04:13:58 GMT

تولید دستگاه تب‌سنج و الکل در دانشگاه نوشیروانی بابل

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۷۸۹۲

تولید دستگاه تب‌سنج و الکل در دانشگاه نوشیروانی بابل

رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: برای نخستین‌بار در مازندران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به تولید دستگاه تب‌سنج و الکل با خلوص 70 درصد شد.

جواد واثقی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شهرستان بابل اظهار کرد: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که همواره در همه موارد پیش‌قدم و دارای رتبه‌های برتر بوده با شیوع بیماری کرونا از اسفندماه نیز در این عرصه ورود یافته و آن را جزو وظیفه اجتماعی خود برشمرد تا اقدامات دانشگاه انفعالی نبوده و به صورت فعال عمل کند که در این راستا برنامه‌های متنوعی داشته که تاکنون موفق هم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی سامانه مجازی ارائه کلاس‌ها به صورت مجازی و غیرحضوری خبر داد و افزود: در این راستا زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را توسعه دادیم طوری که کلاس‌های نظری و نظری عملی دانشگاه با کیفیت مناسب و کمیت قابل قبول ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تصریح کرد: دانشگاه اهتمام جدی در ارتقا  کیفیت کلاس‌ها و رصد کارهای انجام شده توسط اساتید به طور غیرحضوری دارد تا کلاس‌های غیرحضوری تفاوتی با کلاس‌های حضوری نداشته باشد.

واثقی با اشاره به اینکه فعالیت دانشگاه تنها به حوزه آموزش خلاصه نشده است خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ضدعفونی کردن یکی از الزامات اصلی در مبارزه با ویروس کرونا است و در تهیه مواد ضدعفونی کننده مشکل اصلی تهیه الکل است لذا دانشگاه در راستای کمک به جامعه اقدام به تولید الکل کرده است.

این مسؤول یادآور شد: برای این مهم محققان دانشگاه در دانشکده شیمی و مهندسی شیمی در تمام ایام تعصیلات و قبل تعصیلات سال جدید، با تلاش شبانه روزی موفق به تهیه الکل با خلوص ۷۰ درصد استاندارد شدند که مجوز بهداشتی را از مراکز بهداشتی دریافت کردیم.

وی همچنین از تولید ژل ضدعفونی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خبر داد و افزود: مقداری از این ژل را به بیمارستان‌ها و مراکز دیگری که در حوزه ضدعفونی کار می‌کردند اهدا کردیم ضمن اینکه تمام نیازهای نهادهای دانشگاه، نیازهای شخصی افراد و نیازهای اداری سیستم دانشگاه از داخل تامین می‌شود و هنوز نیز در حال تولید است و اگر تقاضایی داشته باشیم پاسخگو هستیم.

رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: همچنین دستگاه تب‌سنج توسط یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه توسط دانشجویان فارغ‌التحصیل همین دانشگاه مستقر در مرکز رشد دانشگاه برای نخستین‌بار در مازندران ساخته شد که در حال بهره‌برداری است، نخستین محصول آن توسط خود دانشگاه خریداری شد که این تب‌سنج قادر است تا فاصله یک متری نسبت به تب‌سنجی اقدام کند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات دانشگاه جمع‌آوری کمک‌ها برای مردم از کارکنان و هیأت علمی بود که با این کمک‌ها تجهیزات بهداشتی و درمانی خریداری و به دانشگاه علوم پزشکی بابل اهدا شد.

واثقی با اشاره به اینکه مهم‌ترین برنامه آتی دانشگاه در حال حاضر تلاش برای بهبود وضعیت جامعه در تشخیص و درمان ویروس کروناست، گفت: دانشگاه نوشیروانی دانش فنی و آمادگی تولید را داشته و در صورت حمایت و تامین منابع قادر به پاسخگویی نیازهای جامعه است.

انتهای پیام/۸۶۰۴۰/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: اختراع دانشگاه نوشیروانی کرونا دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل کلاس ها تب سنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۷۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن لبافی گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسان کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس‌تر از وضعیت صنایع غذایی و نیازهای حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

به گفته وی، با فراهم شدن فضای آموزش بهتر و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید، تحقیق و توسعه (R&D) صنایع و مراکز پژوهشی تخصصی مرتبط با دروس دانشجویان دعوت به عمل آوریم.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فنآوری آب میوه، صنایع قند (چغندری و نیشکری)، صنایع شیر و صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

لبافی در خصوص مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی گفت: اینکه از تک بعدی و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود، دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی، برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالان و مدیران صنایع نیز هست.

وی عنوان کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند دروس نظری کافی است اما در اجرا به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای مانند مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار کرد: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی گفت: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکترا برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت کرده‌ایم. بر اساس بازخوردها، این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و اجرای پروژه‌های علمی تخصصی و کاربردی برای دانشجویان و مدیران صنایع بسیار مفید بوده است.

کد خبر 6087965

دیگر خبرها

  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • دردسرهای جالب مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!