Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل اصلانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر شرکت‌های مختلف به‌ویژه دانش بنیان برای تولید ماسک سه لایه جراحی و ان ۹۵ آمادگی دارند می‌توانند با معاونت غذا و دارو و مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هماهنگ کنند تا مجوزهای مورد نیاز آنها در اسرع وقت صادر شود.

وی با تاکید بر اینکه ما اکنون نیاز چندانی به مواد ضد عفونی کننده اعم از ژل و محلول نداریم و بازار دارویی استان و کشور از این نظر اشباع شده است، اظهارداشت: اما درباره محصولاتی مانند ماسک و گان( لباس مخصوص جراحی و کادر درمان) اگر شرکتی توان تولید دارد و مورد تایید مجموعه تجهیزات پزشکی دانشگاه باشد، آنجا هنوز نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلانی خاطرنشان کرد: پس از شیوع بیماری کرونا، شرکت‌های مختلف، مردم و خیریه‌های بسیاری برای تولید اقلام پیشگیری وارد میدان شدند و لباس گان هم به مقدار زیاد در حال تولید است.

وی درباره برخی انتقادها در زمینه صدور مجوز برای شرکتهای دانش بنیان جهت تولید اقلامی مانند مواد ضد عفونی کننده ، توضیح داد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در روزهای نخست شیوع بیماری کرونا مجوزی کلی به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها دادند که آنها خودشان بتوانند برای تولید مواد ضد عفونی کننده و اقلام محافظتی مجوز صادر کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: درخواست های مجوز برای تولید محلول‌های ضد عفونی کننده در هفته نخست زیاد بود به گونه‌ای که پس از آنکه پنج مجوز صادر کردیم، نامه‌ای از تهران آمد که دیگر لازم نیست هیچ دانشگاه علوم پزشکی مجوز صادر کند.

وی با بیان اینکه در آن زمان بیشتر بحث الکل مطرح بود، خاطرنشان کرد: بیشتر شرکت‌هایی که مجوز گرفته بودند از قبل در این زمینه کار کرده بودند به‌ویژه در اصفهان ما پنج شرکت داشتیم که وارد کار شدند و وضعشان از نظر تولید خوب بود.

به گفته وی فقط یکی از این شرکت‌ها در هر روز، ظرفیت تولید یکصد تُن محلول و ژل ضد عفونی کننده دارد.

اصلانی با اشاره به اینکه هفته نخست مقابله با بیماری کرونا، سخت بود، ادامه داد: هفته دوم شرکت‌ها شروع به تولید کردند، آخر هفته سوم به وضعیت ثبات رسیدیم و از هفته چهارم به بعد انبارهای شرکت‌های تولید کننده و پخش مواد پُر از مواد ضد عفونی کننده شد و در زمان حاضر مشکلی از این نظر نداریم.

وی یکی از مشکلات موجود را این دانست که برخی شرکت‌های متفرقه، محلول‌ها یا محصولات ژل ضد عفونی کننده تولید کردند که با استانداردهای معاونت غذا و دارو مطابقت ندارد و بحث محصولات تقلبی مطرح است.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پیش از این به ایرنا گفته بود که ظرفیت بسیاری در بین شرکت‌های دانش‌بنیان این استان برای تولید کالاهای مقابله با بیماری کرونا وجود دارد اما برخی از آنها در صف اخذ مجوز برای این کار معطل ماندند.

جعفر قیصری با تاکید بر ضرورت تسریع و تسهیل اعطای مجوز به این شرکت‌ها برای تولید کالاهای مقابله با کرونا، اظهار داشت: لازم است مسوولان دستگاه‌های اجرایی از جمله معاونت غذا و دارو با اعطای سریع مجوز در چنین شرایطی، امکان استفاده هرچه بیشتر از تولیدات داخلی و بومی را فراهم کنند.

به گفته وی در زمان حاضر ۳۰ شرکت فناور و دانش بنیان مستقر در این شهرک در حال تولید محصولاتی برای مقابله با ویروس کرونا هستند که شامل ۱۰ شرکت در زمینه مواد ضدعفونی کننده، پنج شرکت در زمینه تجهیزات بیمارستانی و تنفسی، چهار شرکت در زمینه تولید ماسک ، یک شرکت در زمینه تولید تصفیه هوا، یک شرکت در زمینه تولید تب سنج غیر تماسی، چهار شرکت در زمینه دستگاه‌های ضدعفونی کننده، چهار شرکت در زمینه سامانه‌های برخط و خدمات فناوری اطلاعات و یک شرکت در زمینه خط تولید ماسک است.

بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان در کشور با آغاز شیوع کرونا در زمینه تولید محصولات مبارزه با این بیماری فعالیت خود را جهت‌دهی کردند که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در بین آنها بیشترین میزان تولید ماسک را دارد.

تاکنون بیش از ۷۶ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به بیش از چهار هزار و ۷۰۰ نفر رسید.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو ویروس کرونا ماسک اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو ویروس کرونا ماسک اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سازمان غذا و دارو ویروس کرونا ماسک اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان زمینه تولید ضد عفونی کننده شرکت در زمینه بیماری کرونا تولید ماسک برای تولید دانش بنیان غذا و دارو شرکت ها مواد ضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه