Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴   23 فروردین ماه جاری، با اتمام تعطیلاتی که دولت برای مهار شیوع کرونا در تهران در نظر گرفته بود و الزام حضور دو سوم کارکنان و کارگران در محل کار؛ طرحهای ترافیکی برای نظم دهی بیشتر ترددها، اجرایی شد؛ اما اجرای این طرح ها به گفته مسئولین مدیریت شهری باعث کاهش تعداد مسافران اتوبوس و مترو نشد. به طوریکه افزایش تعداد مسافران مترو و اتوبوس در اولین روز اجرای طرح ترافیک و انتشار تصاویری در این مورد، سبب شد تا ستاد ملی کرونا ضمن احساس خطر از شیوع دوباره کرونا در تهران به واسطه ازدحام جمعیت در وسایل حمل و نقل عمومی،‌ اجرای این طرح ها را تا اطلاع ثانوی متوقف کند، توقفی که هرچند ترافیک در پایتخت را دوچندان کرد، اما آنگونه که انتظار می رفت نتوانست بار حمل و نقل عمومی را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظرفیت اتوبوس مشخص است و سرریز می کند

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در این باره اظهار می کند: در شرایط موجود که استفاده کمتر از حمل و نقل عمومی به قطع زنجیره بیماری کمک می‌کند و لغو طرح ترافیک هم با همین هدف صورت گرفته؛ اما تعداد مسافران اتوبوس کم نشده و با لغو طرح ترافیک نه تنها تعداد مسافران اتوبوس کم نشده؛ بلکه در شرایط موجود که از هر ۳ کارمند دولتی در تهران، ۲ نفر در شهر تردد می کنند، ادارات خصوصی و مراکز فروش اقلام ضروری باز هستند، افزایش مسافران اتوبوس دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت هر اتوبوس محدود و مشخص است و با رعایت فاصله گذاری، این ظرفیت را محدودتر کرده ایم، می گوید: طبیعی است اگر مظروف یک ظرف چند برابر گنجایش آن باشد، آن ظرف سرریز می‌کند و با اینکه پروتکل های بهداشتی در تمامی اتوبوس‌ها رعایت می شود؛ اما از شهروندان درخواست می شود در صورتی که اتوبوس شلوغ بود، منتظر اتوبوس بمانند و ضمن رعایت فاصله ایمن، هنگام استفاده از اتوبوس حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند.


تعداد مسافران مترو کم شده اما باز هم زیاداست

وضعیت مترو بهتر از اتوبوس هم نیست بگونه‌ای که فرنوش نوبخت مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهرانمی گوید: در روز اجرای طرح ترافیک بیش از ۲۶۰ هزار مسافر از مترو استفاده کردند؛ اما مشاهدات عینی نشان می‌دهد که تعداد مسافران در مترو با  لغو طرح ترافیک، کاهش یافته است، البته باز هم تعداد مسافران نسبت به هفته‌های اخیر که کرونا شیوع پیدا کرده بود، رشد چشمگیری داشت.

وی با بیان این که خوشبختانه مردم تا حدودی طرح فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می کنند، اما با این حال لازم است که مجددا آموزش‌های لازم به آنها داده شود، می افزاید: از شهروندان درخواست می‌شود که حتما در زمان استفاده از مترو از ماسک استفاده کنند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند؛ چرا که این مسئله موجب عدم انتقال بیماری به سایر مسافران می‌شود.

کاهش تنها 9درصد مسافران حمل  ونقل عمومی

به گزارش ایسنا، آنطور که انتظار می رفت لغو طرح ترافیک، به داد حمل ونقل عمومی نرسید اما سرپرست معاونت حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران از کاهش 9درصدی مسافران ناوگان حمل ونقل عمومی در پی توقف طرح های ترافیکی خبر داد.

بیشتر بخوانید:یک سوم مرگ و میر و مبتلایان جدید ویروس کرونا مربوط به تهران است

یوسف حجت  سرپرست حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران در مورد وضعیت  استفاده از شبکه حمل ونقل عمومی در پی توقف اجرای طرح ترافیک گفت:  در سال جدید روز شنبه 23فروردین ماه، طرح های ترافیکی اجرا شد اما بعد از آن بنا به مصوبه ستاد ملی کرونا، اجرای طرح های ترافیکی در تهران تااطلاع ثانوی متوقف شد.

سرپرست معاونت حمل ونقل شهرداری تهران گفت: طرح های ترافیکی روز شنبه اجرا شد اما بااینکه از نظر مالی،عوارضی برای شهروندان محاسبه نشد و این ترددها رایگان محسوب می شود اما 30 هزار مسافر به شبکه حمل و نقل عمومی به خصوص مترو اضافه کرد.

وی افزود:  با توقف اجرای طرح های ترافیکی از روز یکشنبه(24فروردین ماه)، 9 درصد تعداد مسافران ناوگان حمل ونقل عمومی به خصوص مترو نسبت به روز شنبه که طرح اجرایی شد کاهش یافت.


آنگونه که معاون شهردار تهران اعلام کرده با لغو طرح ترافیک تنها 9درصد از مسافران شبکه حمل ونقل عمومی به خصوص مترو کاهش یافته و شاید باید برای کاهش سهم حمل ونقل عمومی در شیوع این ویروس چاره ای دیگر اندیشید.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا طرح ترافیک طرح های ترافیکی مسافران اتوبوس حمل و نقل عمومی حمل ونقل عمومی لغو طرح ترافیک تعداد مسافران نقل عمومی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۹۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • تردد از محور چالوس ممنوع شد/ مسافران شمالی احتیاط کنند
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها