Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@08:57:15 GMT

تاکنون هیچ مورد کرونا در جمعیت عشایر فارس مشاهده نشده

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۹۸۳۹

تاکنون هیچ مورد کرونا در جمعیت عشایر فارس مشاهده نشده

فرمانده سپاه عشایر استان فارس گفت: با تلاش‌ و اقدام پیشگیرانه تاکنون هیچ‌گونه علائم ابتلا به ویروس کرونا در جامعه عشایر کوچ رو فارس گزارش نشده است.

سرهنگ عیسی افسری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شیراز اظهار داشت: بعد از آغاز و همه‌گیر شدن کروناویروس در دو حوزه پیشگیری، توجیه کمک به آسیب دیدگان و افراد کم برخوردار جامعه عشایری از طریق 170 پایگاه مقاومت عشایری انجام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: راه‌کار‌های پیشگیرانه شامل ضدعفونی، گند‌زدایی در مراکز تجمع قشلاق، کلینی‌های نگهداری دام و نیز مراکز عمومی عشایر ساکن و نیمه ساکن توسط پایگاه‌های عشایری عملیاتی و اجرایی شده است.

فرمانده سپاه عشایر فارس تصریح کرد: با هماهنگی گرو‌‌ه‌ها، تشکل‌های مردمی،52 گروه جهادی زیرمجموعه سپاه عشایر پایگاه مقاومت و نیز جوانان عشایر در سطح استان فارس و شهرک‌های عشایر نشین حومه شیراز مبادرت به اجرای رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌ویژه در کوچ عشایر بهاره اقدام شد.

افسری بیان داشت: راه‌اندازی 5 کارگاه تولیدی به همت پایگاه‌های مقاومت عشایری با تولید و توزیع بیش از 50 هزار ماسک و 15 هزار جفت دستکش با حضور 100 نفر در 2 نوبت از دیگر فعالیت‌های سپاه عشایر در مقابله با ویروس کرونا است.

وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا چه تأثیری بر روند زندگی عشایر گذاشته و کدام بخش از جامعه هدف آسیب بیشتری وارد کرده است، گفت: به علت تورم، کاهش قیمت دام، اشتغال بسیاری از دامداران عشایر را به‌واسطه خریدوفروش محصولات دامی و نیز کارگران فصلی دچار آسیب شده‌اند.

فرمانده سپاه عشایر فارس اضافه کرد: در راستای تحقق فرمان‌ مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مؤمنانه، تمامی پایگاه‌های مقاومت برای شناسایی و نیز احصاء خانواده‌های آسیب‌دیده و کم برخوردار جامعه عشایری بسیج شده و تاکنون بیش از 2 هزار خانوار با 10 هزار عائله اطلاعات آن‌ها جمع‌آوری و توسط خیران و معتمدین عشایری با شماره‌حساب‌هایی که تعیین‌شده اقدام به جمع‌آوری وجوه نقدی می‌کنند.

انتهای پیام/ 981006

منبع: فارس

کلیدواژه: عشایر شیراز فرمانده سپاه کرونا سپاه عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان