Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گچساران با بیان اینکه هفت واحد صنعتی بزرگ با 30درصد نیرو غیربومی به دلیل شیوع کرونا تعطیل بوده است، گفت: فعالیت مجدد واحدهای صنعتی گچساران با رعایت کامل پروتکل بهداشتی از یکم اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، ظهر امروز نشست بررسی روند فعالیت  مجدد واحدهای صنعتی گچساران با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار،  رئیس شبکه بهداشت و درمان، مسوولان بهداشت،مسوولان کارگاه ها و واحدهای صنعتی  در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این نشست علی خوانپایه با بیان اینکه براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا فعالیت هرگونه واحد صنعتی که دارای کارگران غیربومی هستند تا 30فروردین ماه ممنوع است، اظهار کرد: شهرستان گچساران به لیل داشتن موقعیت استراتیژیک و  داشتن منابع غنی  نفت و گاز صنایعی از جمله  صنعت نفت، پتروشیمی، لرزه نگاری و سدچم شیر در این شهرستان فعال هستند که بخشی از کارگران آنها غیربومی هستند.

 وی  با بیان اینکه هفت واحد صنعتی بزرگ  در شهرستان گچساران  فعال است،دامه داد: بیش از 2 هزار نفر در کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی گچساران از جمله سدچم شیر، مرکز لرزه نگاری، خط لوله اتیلن، پتروشیمی گچساران مشغول به فعالیت هستند که بیش از 30درصد این نیروها غیربومی هستند.

 فرماندار گچساران با بیان اینکه نیروهای غیربومی شاغل در واحدهای صنعتی این شهرستان از استان‌هایی هستند که آمار افراد مبتلا به ویروس کرونا بسیار زیاد است، گفت: برای ادامه فعالیت نیروهای غیربومی در کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی  گچساران لزرم به رعایت کامل پروتکل بهداشتی، حفظ طرح فاصله گذاری اجتماعی،  ثبت نام در سامانه سلامت، تایید گواهی سلامت از پزشک متخصص، انجام تب سنجی و غربالگری و پرکردن فرم خود اظهار و تایید آن توسط پزشک انجام خواهد گرفت.

 خوانپایه ادامه داد: فعالیت واحدهای صنعتی گچساران با رعایت کامل نکات بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی از یکم اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

  بالاترین مقام اجرایی گچساران ابراز کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تا به این لحظه فعالیت کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی گچساران که دارای پرسنل غیربومی بوده تعطیل بوده است.

 وی با بیان اینکه تعداد 850 نفر نیرو در سد و نیروگاه چم شیر گچساران شاغل هستند، گفت: از این تعداد 350 نیرو غیربومی بوده که  برای استراحت در خوابگاه‌ها مستقر بودند.

خوانپایه ابراز کرد: برای فعالیت مجدد نیروهای غیربومی در واحدها و شرکت‌های صنعتی گچساران از جمله سدچم شیر، خط لوله اتیلن، مرکز لرزه نگاری و پتروشیمی گچساران  نیاز به سنج  روزانه پرسنل است که اگر خدای ناکرده اگر فردی مشکوک به این ویروس باشد شناسایی شود.

 فرماندار گچساران اذعان کرد: کار تب سنجی به صورت روزانه انجام شود و غذا به صورت یک بار مصرف در اختیار پرسنل قرار گیرد.

 خوانپایه ادامه داد: با توجه به شرایط پیش آمده و فعالیت مجدد کارگاره‌ها و واحدهای صنعتی تعداد افراد غیربومی در خوابگاه‌ها  کمتر و یک مدیریتی در اینزمینه انجام گیرد.

وی با تاکید براینکه بیشترین اقدام در رعایت نظافت انجام گیرد، افزود: گندزدایی وسیله نقلیه که پرسنل با آن جابه جا می‌شوند روزانه انجام گیرد چرا که این  این بیماری پنهان است.

فرماندار گچساران خاطرنشان کرد: این بیماری خطرناک است و برای فعالیت افراد غیربومی در کارگاه های صنعتی نیاز به رعایت کامل نکات بهداشتی است.

 خوانپایه خاطرنشان کرد: همچنین استقرار نیروهای غیربومی در خوابگاه‌ها بایستی با حساسیت انجام گیرد.

انتهای پیام/82031

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاري فارس گچساران فرماندار کارگاه ها و واحدهای صنعتی واحدهای صنعتی گچساران فرماندار گچساران نیروهای غیربومی انجام گیرد رعایت کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد

حامد دائمی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران استان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم اظهار کرد: تعداد واحدهای تجاری ۱۰۰ درصد تخریب شده ۹۰ واحد، احداثی مسکونی ۲۹۰ واحد، تعمیری مسکونی ۲۸ واحد و تعمیری تجاری ۶ واحد است.

وی افزود: پیشنهاد ما با توجه به هماهنگی‌های انجام شده طبق مصوبه هیات وزیران و پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور برای احداث واحدهای مسکونی ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۸۰ میلیون تومان کمک بلاعوض است.

دائمی اضافه کرد: برای تعمیری مسکونی هم ۵۰ میلیون تومان تسهیلات، ۳۰ میلیون تومان بلاعوض، برای احداثی تجاری ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان بلاعوض پیشنهاد می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان گفت: موضوع با اهمیت در این روستا اسکان موقت مردم است که با توجه به اسکان موقتی که هلال احمر برای برخی از مردم فراهم کرده برای افراد حادثه دیده که به صورت دائم در این روستا سکونت دارند درخواست ۳۰ میلیون تومان بلاعوض اسکان موقت داریم تا زمانی که واحدهای آنها احداث شود.

به گفته وی، در قالب کمک معیشتی برای مالکان و مستاجران نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان بلاعوض پیشنهاد می‌شود.

دائمی ادامه داد: با توجه به آتش سوزی سال ۷۵ در قالب ماده ۳۱ و ۳۲، منابع طبیعی ۱۶.۵ هکتار به بنیاد مسکن واگذار کرد و بنیاد همان سال به ساکنان آن منطقه واگذار کرده است، بخش عمده‌ای از تخریب‌های صورت گرفته واگذاری‌هایی است که در همان سال انجام شده است.

وی یکی از مشکلات در امامزاده ابراهیم تصرفات مازاد بر واگذاری‌ها دانست و افزود: عملا از سمت رودخانه و کوه متصرفانی وجود دارند که باید تعیین تکلیف شوند.

به گفته وی، از روز گذشته ماشین آلات این اداره کل در این روستای خسارت دیده مستقر شدند اما برای آواربرداری با محدودیت‌هایی مواجه هستیم، اکثر متقاضیان درخواست نقشه برداری پلاک به پلاک دارند چون با توجه به چسبندگی املاک آنها اگر آواربرداری صورت گیرد پلاک و حدود اربعه دچار مشکل خواهند شد.

دائمی اظهار کرد: با توجه به مشکل مذکور اهالی اعلام کرده‌اند نیازی به آواربرداری نداریم چون بلوک‌هایی که به عنوان مرز بین ۲ همسایه وجود دارد دچار آسیب می‌شود اتفاقی که در سال‌های ۷۵ و ۹۲ مشکلاتی به دنبال داشت ضمن اینکه دغدغه روستاییان نقشه برداری است که یک هفته تا ۱۰ روز برای تعیین پلاک‌ها زمان نیاز دارد.

وی از فرمانداری و بخشداری شفت خواست نسبت به تهیه فرم‌های پلاکی این افراد اقدام کنند و اضافه کرد: موضوع بعدی تعیین تکلیف واحدهای بیمه شده است تا تعیین خسارت و تصویربرداری انجام شود و پس از آن نسبت به آواربرداری اقدام خواهد شد.

وی تاکید کرد: مشکلات دیگری نیز در این روستا وجود دارد که باید در سازمان مدیریت بحران استان تعیین تکلیف شود.

دائمی گفت: امامزاده ابراهیم از روستاهای با بافت ارزشمند بود که شهرک چوبی نامگذاری شد اما طی چهار سال اخیر روستا طبق اعلام میراث فرهنگی از بافت با ارزش خارج و روستای به هدف گردشگری تبدیل شد.

وی تاکید کرد: در سال ۹۲ اهالی روستا تاکید داشتند سازه‌ها باید چوبی باشند که با طرح و اقلیم منطقه منطبق باشد لذا با همکاری مدیران استان سازه‌های این منطقه بتنی و نما طرح چوب اعلام شد اکنون این قابلیت وجود دارد طبق درخواست مسوولان شهرستانی و منطقه نمای طرح چوبی نیز حذف شود.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان حد نصاب تفکیک روستا را ۱۲۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: اکثر این روستاها که در سمت کوه تخریب شده بود ۵۰ تا ۶۰ مترمربع بودند لذا لازم است مصوبه ستاد بحران برای طرح تفکیکی آن منطقه بر اساس وضع موجود در کمیسیون مطرح شود.

وی گفت: با توجه به وضعیت بحرانی منطقه برخی از مهندسان اعلام آمادگی کردند بصورت رایگان صدور پروانه داشته باشند که اگر مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری انجام شود صدور پروانه ظرف ۱۰ روز انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • به دام افتادن کیف قاپ غیربومی در رشت
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم
  • ده روسی: رم می‌تواند اولین تیمی باشد که بایرلورکوزن را شکست می‌دهد