Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: ورزشگاه مرغوبکار را که متعلق به استقلال بود به خودش واگذار کردند تا از این طریق برای این باشگاه افزایش سرمایه صورت گیرد در حالی که نه سند دارد و نه جایگاه و این برای خود باشگاه بوده که در اختیار اداره‌کل قرار گرفته و امروز به یک پارکینگ برای ماشین‌های مخروبه و زنگ‌زده تبدیل شده و به‌نوعی گوشت قربانی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کاظم اولیایی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال همیشه از برنامه‌محور بودن در این باشگاه صحبت کرده و عدم موفقیت‌های استقلال در سال‌های اخیر را خلأ و نقصان این موضوع می‌داند. این در حالی است که طی سال‌های اخیر همین عدم برنامه‌ریزی درست از سوی مسئولان و مدیران باشگاه استقلال باعث شده این تیم روزبه‌روز از موفقیت بیشتر فاصله بگیرد. تازه‌ترین اظهارات کاظم اولیایی را در زیر می‌خوانید.

تغییرات مداوم در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه دارد. نظر شما چیست؟

کاظم اولیایی گفت:

همه ناکامی‌هایی که برای این دو باشگاه می‌توان متصور شد معلول یک علت بزرگ است؛ هویت و جایگاه نامشخص باشگاه‌ها. نزد فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی از آن‌ها یاد می‌شود، اما در داخل یک گداخانه به‌شمار می‌روند که باید به آن‌ها کمک کرد و در ساختار اداری نیز زیرمجموعه وزیر ورزش محسوب شده و وزیر باید درخصوص آن تصمیم‌گیری کند. معتقدم هر مدیری که به این باشگاه می‌آید باید برنامه داشته باشد، یعنی مشخص شود که می‌خواهد با فلان عدد شروع کرده و با فلان عدد دیگر در پایان سال به کارش خاتمه دهد، پس عدم ارائه برنامه می‌تواند مشکلات زیادی را به وجود آورده و مطمئنا حاصلی ندارد.

فکر نمی‌کنید تغییرات مداوم طی سال‌های اخیر به استقلال ضربات زیادی زده است؟

کاظم اولیایی گفت:

درست است و آن‌هم به این دلیل است که با این باشگاه مثل نهاد‌های دولتی برخورد می‌شود، یعنی وزارت ورزش با باشگاه استقلال مثل یک نهاد دولتی برخورد می‌کند، یعنی مثل کارمندان زیردست. مدیرانی که می‌خواهند تصمیمات را در جای دیگری گرفته و آن را در باشگاه ابلاغ کنند، ضمن اینکه مشکل بزرگ‌تر استقلال این است که جایگاه‌ها در این تیم معنی ندارد یعنی مشخص نیست جایگاه مجمع کجاست یا هیات‌مدیره چه نقشی دارد. در همه‌جای دنیا ساختار‌های حقوقی تعریف شده است. ما یک شخصیت حقوقی داریم که اسم آن باشگاه است که باید دارای مجمع، سهامدار، مدیرعامل و هیات‌مدیره باشد. این تجربه چندصد ساله بشری به‌شمار رفته و همیشه هم موفق بوده است، ولی ما نمی‌خواهیم آن را رعایت کنیم.

با این وضعیت، سعادتمند در استقلال موفق می‌شود؟

کاظم اولیایی گفت:

امیدوارم برنامه بدهد که بتوان او را قضاوت کرد. به‌نظرم آدم‌ها را دوجور می‌توان قضاوت کرد، یا روی عملکرد گذشته‌شان یا روی برنامه آینده‌شان که سعادتمند عملکردی در گذشته نداشته که بتوان او را قضاوت کرد. مثلا کاظم اولیایی یا فتح‌الله‌زاده را روی عملکرد گذشته‌شان قضاوت می‌کنند.به‌نظر می‌رسد این خلأ باعث شده برخی مدیران و معاونان به‌یک‌باره سروکله‌شان پیدا شده و هر کاری که می‌خواهند انجام می‌دهند.

کاظم اولیایی گفت:

برخی فکر می‌کنند زرنگ هستند و می‌توانند از این باشگاه پول زیادی کسب کنند، اما واقعیت این است که وقتی وارد باشگاه می‌شوید می‌بینید همه‌چیز را حراج کردند و هیچ‌چیز برای درآمدزایی وجود ندارد، ضمن اینکه وضع اقتصادی هم هیچ‌وقت بهتر نمی‌شود. اشکال کار این است که برخی می‌پذیرند این باشگاه را با این شرایط اداره کنند. سوال این است که سعادتمند برمبنای کدام برنامه مدیریت باشگاه را پذیرفته است؟ نمی‌شود بگوییم این زمین برای فلان‌جا بوده و ما بعدا آن را پس می‌گیریم و ان‌شاءالله به ما می‌دهند و ان‌شاءالله آن را می‌فروشیم. با ان‌شاءالله و ماشاءالله نمی‌توان تیمداری کرد.

معتقدید که ساختار در استقلال مشکل دارد؟

کاظم اولیایی گفت:

بله، مشکل اساسی در ساختار و در جایگاهی است که باشگاه را در آن قرار داده‌ایم. به استناد قانون دولت حق ندارد به باشگاه حرفه‌ای پول بدهد، اما از سوی دیگر به استناد همین قانون باشگاه دولتی به‌شمار می‌رود، این مغایرت خودش جمع اضداد است. الان راه قضاوت کردن سعادتمند این است که برنامه ارائه دهد، چون با رفت‌وآمد و شلوغ‌کردن دورش، موفقیت حاصل نمی‌شود.

به‌عنوان سوال پایانی بالاخره می‌توان به خصوصی‌شدن سرخابی‌ها امیدوار بود؟

کاظم اولیایی گفت:

در جلسه‌ای که اخیرا به همین منظور برگزار شد برای جلوگیری از اجرای ماده ۱۴۱ قانون تجارت که آن‌ها را ورشکسته اعلام می‌کند، این تصمیم را گرفتند که با افزایش سرمایه صوری جلوی آن را بگیرند یعنی به‌طور مثال ورزشگاه مرغوبکار را که متعلق به استقلال بود به خودش واگذار کردند تا از این طریق برای این باشگاه افزایش سرمایه صورت گیرد در حالی که ورزشگاه مرغوبکار نه سند دارد و نه جایگاه و این برای خود باشگاه بوده است که در اختیار اداره‌کل قرار گرفته و امروز به یک پارکینگ برای ماشین‌های مخروبه و زنگ‌زده تبدیل شده و به‌نوعی گوشت قربانی محسوب می‌شود. حتی بخش فوتبالی آن در اختیار آقای پیوس قرار گرفته و حالا می‌خواهند از آن به‌عنوان سرمایه باشگاه استقلال استفاده کنند و آن را در بورس قرار دهند که این موضوع بسیار خطرناک است و امکان دارد به انحلال باشگاه منجر شود. برای این کار هم راهکار وجود دارد؛ می‌توانند سند مجموعه تنیس استقلال را که درآمدزا بوده و در گذشته نیز برای باشگاه تاج بوده در اختیار استقلال قرار دهند، یعنی وزیر ورزش با این کار حسن‌نیت خود را به این باشگاه نشان بدهد. باشگاه استقلال امکانات زیادی در کشور دارد ازجمله همین مجموعه تنیس که سندش در اختیار وزارت قرار دارد. به‌راحتی می‌توان این کار را انجام داد تا ارزش افزوده استقلال زیاد شود و این‌طور نباشد که با دادن ورزشگاه مرغوبکار، روغن ریخته را نذر امامزاده کنند.

فرهیختگان

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ورزشگاه مرغوبکار باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!

روزنامه اعتماد-صبح روز چهارشنبه روزنامه اعتماد در خبری اختصاصی نوشت «مشخص شده علی خطیر به پایان کار خود در استقلال رسیده» و به زودی برکنار می‌شود. آخر همان شب خبر اخراج خطیر روی خروجی خبرگزاری‌ها درج شد.

علی خطیر مدیرعاملی که ۱۰‌ماه قبل با هزار ابهام و سوال به صندلی مدیریتی یکی از دو باشگاه بزرگ کشور رسیده بود بعد از واگذاری سهام باشگاه به هلدینگ خلیج‌فارس به سمت در‌های خروجی باشگاه هدایت شد تا یک دوره پرتنش، پرحاشیه و البته بدون دستاورد به پایان برسد. در ادامه نگاهی گذرا داریم به نقاط عطف کارنامه این مدیر جنجالی.

 
علی خطیر با پرزنت و حمایت حسین قربانزاده رییس قبلی سازمان خصوصی‌سازی، پشتیبانی رییس فعلی فدراسیون فوتبال که او را به سمت مشاور خود منصوب کرده بود، حمایت برخی نهاد‌های خارج از فوتبال به مدیرعاملی استقلال رسید. اولین سوالی که در آن زمان در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها مطرح شد، این بود: مگر خطیر دوتابعیتی نیست؟ پس چطور برخلاف قانون مجلس توانسته جایگاهی چنین مهم را به دست آورد؟ این سوال امروز هم پابرجاست و باید آنهایی که او را به مدیرعاملی استقلال رساندند حتما به آن پاسخ دهند. مشخصا قربانزاده و حمید سجادی وزیر سابق ورزش.

 
همان موقع بسیاری از کارشناسان و اهالی فوتبال ابهامات دیگری در مورد توان مدیریتی خطیر مطرح کردند: شرایطی که او با آوردن استراماچونی به وجود آورد، درگیری‌اش با وینفرد شفر، کی‌روش و علیرضا حقیقی، ماجرا‌های بازی پرسپولیس و النصر، پرونده‌های مربوط به باشگاه تراکتور و.

 
با این حال آنچه این مدیر در پیش از آمدن به باشگاه استقلال رقم زده بود در مقابل دوران ۱۰‌ماهه او در جمع آبی‌ها داستان دیگری است.

 
تا به حال سابقه نداشته است که یک مربی فوتبال با مدیرعامل باشگاه از همان روز اول روی دنده لج بیفتد و این اتفاقی است که دقیقا از روز آمدن خطیر در باشگاه استقلال رقم خورد و جواد نکونام مقابل او موضع گرفت. دلیل چنین اتفاقی هم واضح بود هرچند هرگز به صورت رسمی اعلام نشد. منابع خبری می‌گفتند خطیر نکونام را نمی‌خواهد و منتظر فرصت است که بتواند گزینه مدنظر خود را به استقلال بیاورد. این مساله در مورد آوردن بازیکنان هم وجود داشت.

مدیرعامل باشگاه قصد داشت بازیکنانی را به تیم اضافه کند، عمدتا خارجی، که نکونام علاقه‌ای به همکاری با آنها نداشت چرا که با توجه به تجربه طولانی‌مدتش در فوتبال می‌دانست پشت پرده این نقل و انتقالات احتمالی چیست. وضعیت کارد و پنیر شدن خطیر و نکونام کار را به جایی رساند که عملا تمام تیم از سرمربی تا مربیان و بازیکنان به اضافه هواداران و پیشکسوتان مقابل مدیرعامل و نفرات مدیریتی او در بدنه باشگاه قرار گرفتند و حالا در این دو، سه روز به شکل قابل‌توجهی از رفتن خطیر ابراز خوشحالی کردند. اتفاقی کاملا بی‌سابقه در فوتبال که بعید است تکرار شود. مخصوصا اگر بدانیم حتی مدیران قبلی استقلال و حتی مربیان پیشین این تیم مثل وینفرد شفر هم از رفتن خطیر شادمان شدند!

بررسی کارنامه مدیریتی یک امر آماری و قابل اندازه‌گیری است و در فوتبال ایران و به خصوص دو باشگاه سرخابی، بیشتر معطوف به یک مورد می‌شود: اینکه مدیر مورد نظر چقدر پول وارد باشگاه کرده؟

 
خطیر در وهله اول قراردادی برای چند بازی معدود با شرکتی به نام کاسکو امضا کرد. مشخص نیست نوع نوشتن این قرارداد به چه صورت بوده که این شرکت بدون پرداخت پول کار را به اتمام رساند و هنوز پرونده این ماجرا مفتوح است. مدیرعامل استقلال سپس با یک موبایل‌فروشی وارد همکاری شد که بعد‌ها مجبور شد به خاطر حواشی لوگوی آن را از روی لباس استقلال بردارد. این هم پرونده‌ای است که احتمالا دردسر‌های بزرگی در آینده برای باشگاه خواهد ساخت. وضعیت مالی باشگاه با این شکل قرارداد‌ها به سمتی رفت که هم بازیکنان از پرداختی‌ها ناراضی شدند هم پرونده‌های بدهی باشگاه که از قبل باقی بود روی هوا ماند.

از جمله پرونده شکایت باشگاه سانتاکلارا بابت انتقال محبی. پرونده‌ای که از آبان سال گذشته مفتوح شد و هنوز آن بدهی تسویه نشده. البته مدیران استقلال مدعی بودند بخشی از این بدهی پرداخت شده که آن هم از روی مطالبات استقلال در نزد فیفا بوده است. یعنی مدیرعامل باشگاه موفق نشد پولی برای حل پرونده جور کند. در این بین برخی منابع گزارش داده‌اند پرونده شکایت سانتاکلارا از استقلال در بحث گرفتن مجوز حرفه‌ای برای باشگاه مشکل ایجاد خواهد کرد چرا که این بدهی تا موعد مقرر یعنی اوایل فروردین پرداخت نشده بود و هنوز هم پرداخت نشده.

 
در این مدت حواشی دیگری هم اطراف نام مدیرعامل استقلال مطرح شد از جمله چند بار بحث جعل سند و امضا و داستان‌های سقف قرارداد که اتفاقا خود علی خطیر در تدوین قوانین آن نقش داشت و مسائلی از این دست که به هر حال روز‌های طولانی تیم را به حاشیه برد. مخصوصا اجبار بازیکنان به کم کردن قرارداد که آنها را حسابی شاکی کرد و شرایط را به سمت عقد قرارداد‌های غیررسمی پیش برد.

 
البته مدیرعامل باشگاه تلاش کرد در این ۱۰‌ماه با برخی اقدامات برای خودش برندسازی کند. نمایشی مفرح با عنوان عقد قرارداد با چند شریک شرق آسیایی برای ساخت استادیوم یکی از این اقدامات بود. آن هم در شرایطی که دولت با همه امکاناتش هنوز در انجام پروژه ساخت استادیوم با مشکل روبه‌رو است. ملاقات‌های عجیب با سفیر عربستان و شهردار و که و که در راستای همین اقدامات نمایشی بود که امروز مشخص شده نه به کار استقلال می‌آمدند نه به کار خود شخص مدیرعامل.

حالا علی خطیر رفته! اول از همه باید آنهایی که این مدیر را با آن کارنامه روی صندلی مدیریت باشگاه بزرگ استقلال نشاندند جواب بدهند روی چه حسابی او را انتخاب کردند؟ مرحله بعدی مربوط به مالک جدید باشگاه است؛ آنها باید از این تجربه ۱۰‌ماهه درس بگیرند و برای انتخاب مدیر اجرایی تیم فارغ از جوسازی‌ها، فشار‌ها و اقدامات رسانه‌ای فردی را انتخاب کنند که تنش‌های به اوج رسیده را کاهش بدهد.

به هر حال حتی مدیری کارمندمسلک که فقط اقدامات اجرایی را انجام دهد بهتر از فردی است که نه تنها اقدام مثبتی انجام نمی‌دهد که درگیری و جنجال را سرلوحه کار خودش قرار می‌دهد. عقلانیت در پروسه انتخاب مدیر بعدی استقلال آن چیزی است که همه اهالی فوتبال از جمله استقلالی‌ها خواهان آن هستند تا در روز‌های بسیار حساس پیش رو شرایط برای قهرمانی باشگاه مهیا شود.

دیگر خبرها

  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • پورموسوی:داور بازی با سپاهان شمالی است؛ شاید ذهنیت ایجاد شود
  • اعتراض استقلال خوزستان به انتخاب داور بازی سپاهان
  • معرفی داوران دیدار سپاهان و استقلال خوزستان
  • اعتراض استقلال خوزستان به داور بازی سپاهان
  • افشاگری مدیر رسانه اسبق استقلال علیه مدیرعامل جدید! + فایل صوتی
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود