Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@10:18:59 GMT

چین انتشار پژوهش‌های مستقل کرونا را ممنوع کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۴۱۴۳

چین انتشار پژوهش‌های مستقل کرونا را ممنوع کرد

دولت چین برای انتشار نتایج تحقیقات دانشگاهی راجع به نحوه شیوع کرونا در این کشور محدودیت‌هایی اعمال کرده است.

به گزارش اعتمادآنلاین، رسانه‌ها خبر دادند دولت چین طی بخشنامه‌ای که برای دانشگاه‌های چین ارسال شده اعلام کرد، بر اساس دستورالعمل جدید، هیچ یک از مراکز تحقیقاتی اجازه نخواهند داشت نتایچ پژوهش‌های خود را در مورد کرونا، بدون کسب تایید دولت مرکزی در پکن، منتشر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این بخشنامه که 2 دانشگاه چینی روی سایت خود قرار داده اما مدتی بعد آن را حذف کردند، تمامی تحقیقات انجام‌گرفته در مورد کرونا باید توسط مسئولان دولت مرکزی بازخوانی شود و بعد از تایید اجازه انتشار پیدا کند.

به اعتقاد کارشناسان آمریکایی، این حرکت دولت چین با هدف کنترل و مبارزه با شایعات و اتهاماتی صورت گرفته که در مورد منشاء اصلی این ویروس و نقش دولت چین در شیوع ویروس مطرح می‌شود.

یک پژوهشگر چینی که خواست نامش فاش نشود در این باره به سی‌ان‌ان گفت: این اقدام بسیار نگران‌کننده است و احتمالاً مانعی بر سر راه بسیاری از تحقیقات مهم خواهد بود.

لینک کوتاه: asriran.com/0032H5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چین کرونا دولت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند