Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکلات ایثارگران گفت: تعدادی از جانبازان زیر ۲۵ درصد و ایثارگران بدون درآمد هستند و یا هیچ حقوقی دریافت نمی‌کنند. برخی از این عزیزان با توجه به مسائل اقتصادی و تنگناهای مالی موجود در کشور دارای مشکلات زیادی هستند که با توجه به این مسئله نسبت به شناسایی این ایثارگران عزیز اقدام شده و به زودی کمک معیشت ماهانه دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رییس جمهور همچنین با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ با عنوان سال «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: ایثارگران گرامی مانند همیشه نقش مهمی در پیشبرد و تحقق این شعار دارند و قطعاً تلاش‌های آنان در بخش‌های تولیدی کمک بزرگی به اقتصاد کشور خواهد بود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر ضرورت حمایت بنیاد از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در جهت ایجاد اشتغال گفت: بنیاد در سال‌های گذشته همواره فعالیت‌های زیادی را در خصوص ایجاد اشتغال برای ایثارگران انجام داده است و این تلاش باید در سال جدید نیز ادامه یابد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با بیان اینکه اشتغال ایثارگران عمدتاً از دو مسیر استخدام این عزیزان در دستگاه‌های دولتی و اشتغال‌زایی از طریق ارائه تسهیلات انجام شده است، ادامه داد: در حوزه استخدام در دستگاه‌های دولتی همواره کوشیده‌ایم از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم و سهمیه ۲۵ درصدی استخدامی ایثارگران به صورت کامل تحقق پیدا کند. با این حال باید توجه داشته باشیم که در سال‌های اخیر میزان استخدام در دستگاه‌های دولتی بسیار کاهش یافته و این موضوع محدودیت‌های بیشتری را برای ایجاد اشتغال در پی داشته است.
معاون رییس جمهور با اشاره به تعداد مشاغل ایجاد شده برای ایثارگران گفت: در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۱۵ هزار شغل برای ایثارگران ایجاد شده که از این میزان ۹ هزار مورد مربوط به خوداشتغالی و اجرای طرح‌های کارآفرینی و بقیه مربوط به استخدام‌های انجام شده بوده است. به این ترتیب تعداد مشاغل ایجاد شده برای ایثارگران در طول دوران دولت تدبیر و امید ۱۳۳ هزار مورد بوده که حدود ۷۷ هزار مورد از این مشاغل مربوط به استخدام‌ها و بقیه مربوط به خوداشتغالی و اجرای طرح‌های کارآفرینی هستند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه در خصوص خدمات ارائه شده به جامعه معزز ایثارگری در حوزه مسکن گفت: علی‌رغم تورم چشمگیر در حوزه مسکن با تلاش‌های انجام شده بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر از ایثارگران در سال گذشته با معرفی بنیاد به شبکه بانکی از تسهیلات بانکی مسکن با مجموع اعتبار ۲ هزار و ۷۷۸ میلیارد تومان استفاده کردند. از این تعداد ۳۴ هزار و ۷۰۰ مورد مربوط به تسهیلات خرید مسکن بوده و مابقی در قالب تسهیلات ساخت، مورد بهره‌برداری ایثارگران واجد شرایط قرار گرفته است. همچنین با پیگیری‌های صورت گرفته و توافقات به عمل آمده با سازمان ملی زمین و مسکن و با توجه به امکانات موجود در هر استان در سال ۱۳۹۸ واگذاری زمین و پرداخت وجه ریالی ما به ازای زمین جمعاً برای بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر از ایثارگران انجام شده است.

۴۷۴۷

کد خبر 1377659

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ایثارگران انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است

به گزارش قدس آنلاین، «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اولویت اساسی مجلس دوازدهم از نظر دولت چیست اظهار کرد: اولویت اساسی همه، چه دولت و چه مجلس، توجه به معیشت مردم است؛ امروز اولویت مردم مسائل اقتصادی است و بر همین اساس، شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» اعلام شد.

وی با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا زمینه‌های تحقق شعار سال فراهم شود افزود: ایجاد زمینه‌های مشارکت حداکثری مردم در حوزه‌های مولد اقتصادی، امکان ایجاد رقابت و شرایط مناسب برای تولید اقتصادی، حمایت از فعالیت‌های زاینده و سازنده اقتصادی و عدم رقابت منفی دولت و نهادهای دولتی و حاکمیتی با بخش خصوصی از جمله اقداماتی است که وجه مشترک میان دو قوه مجریه و مقننه است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نظارت مؤثر بر بازار، مهار مؤثر تورم و حمایت بیش از پیش از فعالیت‌های مولد اقتصادی، باید زبان مشترک مجلس و دولت باشد تا ان شاء الله بتوانیم خدمت‌رسانی موثرتری برای مردم و کشور انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی