Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی خنیفر مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز گفت: شرایط فوری و اضطراری پیشِ رو و شیوع ویروس کرونا در اقصی نقاط چین که به گفته کارشناسان، این ویروس جدا از تهدید سلامت در چین، اقتصاد این کشور و دنیا را تحت‌تاثیر قرار داد. دیدیم که در چنین شرایطی ورودِ برخی قطعات ازجمله قطعات خودرو در داخل با مشکل مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: چین یکی از مهمترین شرکای تجاری ایران است. پس از انتشار ویروس کرونا ارتباط برقرار کردن با چین برای خرید و فروش کالا با مشکل برخورد، چراکه تا قبل از این برخی صنایع، قطعات را از چین وارد می‌کردند و اکنون نمی‌توانند مواد را تامین کنند. با این مقدمه نظرشما را با تاثیرات مستقیم در سرعت راهبری پروژه ملی و استراتژیک خط انتقال گاز از گوره به جاسک جلب می‌کنم.

خنیفر بیان داشت: خط لوله انتقال نفت سرویس ترش از پایانه نفتی گوره تا پایانه نفتی جاسک و از جنوب غرب کشور به جنوب شرق کشور قرار بود طبق روال از خارج کشور تامین شود که با ورود مسئولانِ دلسوز، دستور بومی‌سازی ورق‌های آن از اردیبهشت‌ماه ۹۶ داده شد. با این تصمیم وابستگی ما به خارج کمتر شد و باعثِ جلوگیری از خروج ارز و کمک به چرخه‌ی اقتصاد داخل شد.

مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز تصریح کرد: در راستای سیاست حمایت از کالای داخلی، شرکت ملی نفت ایران برای تامین این خطوط لوله، تفاهم سه جانبه‌ای با شرکت فولاد مبارکه اصفهان، اکسین اهواز و لوله سازی اهواز امضا کرد. هدف از انعقاد این تفاهم نامه ایجاد زنجیره کاملی از تولید تختال، نورد و تولید ورق و در نهایت تولید لوله توسط این سه شرکت است.

این مقام مسئول ادامه داد: با اندکی تامل و مرورِ شرایطِ بحرانیِ کنونی متوجه می‌شویم که چقدر تکیه بر دانش بومی می‌تواند در برابر آسیب‌های ناشی از بحران‌ها ما را در امان بگذارد. اگر ورقمان را همچنان از چین وارد می‌کردیم قطعا در شرایط کنونی با محدودیت‌هایی مواجه می‌شدیم و کوچکترین محدودیت در شرایط اقتصادیِ کنونی می‌توانست آسیب جدی به پیکره‌ی اقتصاد و صنعتمان وارد کند. همچنین این آسیب می‌توانست ما را با بحرانِ اجتماعی در حوزه کارگری نیز مواجه کند و با خرد جمعی و همراهی دیگر صنایع توانستیم بر بومی سازی تکیه کنیم و جلوی سوداگران و مافیای اقتصادی که از "واردات" خرسند بودند گرفته شود و اکنون مایه افتخار و سربلندی است که پروژه خط انتقال نفت گوره به جاسک در راستای اقتصاد مقاومتی تحقق یافته است.

خنیفر گفت: همانطور که در چشم‌انداز ۲۰ ساله و در افق سال ۱۴۰۴ کشورمان آورده شده که از یک کشور درحال توسعه (developing) به یک کشور توسعه‌یافته (developed) تبدیل شویم، تحققِ این مسیر، مستلزم توجه بیشتر بر بومی سازی و اعتماد به داشته هایمان است و با بومی سازیِ ورق‌های مورد نیاز برای اجرای پروژه‌ی مهم و استراتژیک گوره به جاسک در کنارِ دیگر صنایع توانستیم بدون وقفه تولیدِ این پروژه را پیش ببریم و هیچ بحران و تحریمی جلودارِ چرخشِ این چرخِ تولید نبود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بهداشت و درمان شرکت نفت لوله سازی بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان

در نخستین مراسم اعطای نشان اقتصاد مقاومتی از مدیرعامل و پرسنل شرکت پاکسان به عنوان واحد برتر و درجه یک حوزه اقتصاد مقاومتی استان تهران تجلیل شد. - اخبار بازار -

به گزارش روابط عمومی پاکسان، در نخستین آیین اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران که با همت سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار تهران، مسئول سازمان بسیج و کارگران و کارخانجات کشور، مدیران عامل کارخانجات و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران برگزار شد.

 در این جشنواره با توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تندیس و لوح تقدیر نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به شرکت پاکسان و شهریار محمدی راد مدیرعامل این شرکت تعلق یافت.

الگوسازی مناسب در عرصه تولید کالا و خدمات، ایجاد فضای رقابتی مناسب در افزایش کیفیت تولید کالا و خدمات، گسترش ضریب نفوذ گفتمان اقتصاد مقاومتی در واحد‌های تولیدی و خدماتی و همچنین هدایت عرصه تولید در زمینه پیروی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از اهداف جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی عنوان شده است.

شایان ذکر است 250 واحد تولیدی برای شرکت در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران به صورت تخصصی ارزیابی شدند که در نهایت به 12 واحدی که بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند، نشان اقتصاد مقاومتی اعطا شد.

 

 

دیگر خبرها

  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان