Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@17:22:08 GMT

ویروس کرونا جان نویسنده شیلیایی را گرفت/ مرگ در اسپانیا

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۹۴۷۴

ویروس کرونا جان نویسنده شیلیایی را گرفت/ مرگ در اسپانیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ۲۴، نویسنده پرفروش شیلیایی لوییس سپولودا بر اثر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در اسپانیا جان باخت.

وی پس از شرکت در یک جشنواره ادبی در پرتغال و پس از مشاهده علایم مشکلات تنفسی به مدت ۶ هفته در بیمارستانی در اویدو بستری بود، اما سرانجام نتوانست جان سالم به در ببرد.

سپولودا پس از انتشار نخستین رمانش با عنوان «پیرمردی که داستان‌های عاشقانه می‌خواند» در سال ۱۹۸۸ به شهرت جهانی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که سوسیالیست بود پس از برقراری حکومت نظامی در دوره آگوستو پینوشه در شیلی مدتی زندانی شد و بعد به تبعید فرستاده شد.

وی یکی از نویسندگان دست‌چپی شیلی، فعال اجتماعی و روشنفکری بود که همواره از سوی دست‌راستی‌هایی که سال ۱۹۷۳ دولت سالوادور آلنده را سرنگون کردند، در فشار بود.

سپولودا سال ۱۹۷۳ زندانی شد و دو سال و نیم را در زندان گذراند و بعدها این دوره را در کتاب «جنون پینوشه و دیگر مقاله‌ها» مکتوب کرد.

وی با فشار سازمان‌های حقوق بشری از زندان آزاد شد و پس از یک سال زندگی مخفیانه در شیلی، سرانجام از این کشور تبعید شد و در دهه ۱۹۹۰ در آلمان زندگی کرد و سپس به اسپانیا نقل مکان کرد و در شهر گیخون ساکن شد.

رمان «پیرمردی که داستان‌های عاشقانه می‌خواند» بر مبنای دورانی که وی با مردم محلی در حاشیه رود آمازون زندگی کرده بود نوشته شده و درباره شکارچیان و جویندگان طلا در جنگل‌های بارانی است.

«کشف بزرگ حلزون» (۲۰۱۳)، «قصه رفاقت گربه یونانی و موش مکزیکی» (۲۰۱۲)، «جنون پینوشه و سایر مقالات» (۲۰۰۲)، «جوجه مرغ دریایی و گربه‌ای که به او پرواز کردن آموخت» (۱۹۹۶)، «دنیای آخر دنیا» (۱۹۹۶) و «وحشت، زندگی، مرگ و سایر توهمات (۱۹۸۶) از جمله آثار وی است.

وی برای جذابیت، طنز و توجه به زندگی مردم معمولی آمریکای لاتین در کتاب‌هایش شناخته می‌شد و آثارش به زبان‌های مختلفی ترجمه شده است.

شماری از کتاب‌های وی به فارسی نیز ترجمه و منتشر شده است.

کد خبر 4902494

منبع: مهر

کلیدواژه: درگذشت چهره ها نویسنده جهانی ادبیات جهان شیلی ویروس کرونا قربانیان کرونا ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی ادبیات گردشگری خبرگزاری مهر ادبیات جهان رایزنی فرهنگی شیوع کرونا درگذشت چهره ها حسن انوشه ترجمه میراث فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نویسنده جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۹۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب کامبوزیا خط مقاومت در ایران را نشان می‌دهد


آقای محسن عمادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: امیر توکل کامبوزیا که سابقه مبارزاتی را از پدرش و در مبارره با رضا شاه به ارث برده بود زندگی پرفراز و نشیبی داشت که همه جزییات آن در کتاب کامبوزیا آمده است.
وی افزود: پدر کامبوزیا در دوران رضا شاه و مبارزه با عوامل انگلیسی به شهادت رسید، مادرش او را برای تحصیل به مشهد می‌برد و او برای تحصیلات عالیه به روسیه می‌رود. آن جا با کلنل پسیان همراه می‌شود و فصل نوینی در زندگی اش ایجاد می‌شود.
آقای عمادی گفت: بعد از آن در دانشگاه‌ها این فعالیت را ادامه می‌دهد که منجر به تبعیدش به سیستان و بلوچستان می‌شود و سرانجام در سال ۵۳ به علت حمایت از امام خمینی (ره) و ادامه دادن مبارزه‌های انقلابی به دست ساواک به شهادت می‌رسد.
مدیر نشر ابراهیم هادی گفت: ما در کتاب کامبوزیا علاوه بر این که از اثر گذاری او برمنطقه سیستان وبلوچستان می‌گوییم، نکات کمتر گفته شده‌ای مثل همراهی رهبر انقلاب با کامبوزیا در مقطعی از زندگی اش و یادداشت ایشان بر کتاب کامبوزیا و در خصوص این شخصیت انقلابی گفته ایم.
وی افزود: کامبوزیا در عین حال یک شخصیت علمی بود که ما در این کتاب تلاش کرده ایم در خصوص تلاش هایش در این خصوص هم بنویسیم.
آقای عمادی گفت: نقش امیر توکل کامبوزیا در مبارزه با صهیونیسم بین المل و مجاهدت هایش در زمینه تفسیر قرآن و کوشش‌های علمی شهید کامبوزیا از نکاتی است که در کتاب آمده است.

دیگر خبرها

  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کتاب کامبوزیا خط مقاومت در ایران را نشان می‌دهد
  • کتاب «یوسف گم گشته باز آید» در ماهشهر منتشر شد
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب