Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدویان گفت: جریان‌سازی جهش تولید و سمپاشی روستای طالب آباد شهرری از جمله فعالیت‌های کانون فرهنگی هنری مسجد الزهرا (س) در دوره شیوع کرونا است.

حجت ‌الاسلام والمسلمین «علی اکبر مهدویان» در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون ‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه شیوع کرونا باوجود تمام رنج ها و غم هایی که ایجاد کرد و مشکلات زیادی که به همراه داشت، نقطه عطفی در همدلی دوباره مسئولان و مردم در مقابله با تهدیدی علیه ایرانیان شد، اظهار کرد: این همدلی در نیمه شعبان به اوج خود رسید به طوری که هزاران بسته ارزاق و بهداشتی به همت مردم و مشارکت و اطلاع رسانی دقیق مسئولان دستگاه های مختلف میان خانواده های مستضعف توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول کانون فرهنگی هنری مسجد الزهرا (س) (واقع در شهر ری، روستای طالب آباد) افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز به نوبه خود در خدمت رسانی به طبقات محروم جامعه پیشگام بودند و همراه با سایر گروه های مردم از اقشار کم درآمد دستگیری کردند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه کانون فرهنگی هنری مسجد الزهرا (س) با همراهی اعضای هیئت امنا و مردم خیر و نجیب روستای طالب آباد در شهر ری، در تهیه و توزیع بسته های ارزاق و سمپاشی این روستا و سایر اقدامات لازم برای مقابله با ویروس کرونا فعال بود، گفت: مشارکت نسل جوان در این برنامه ها بسیار پررنگ بود و بار دیگر اثبات کرد که باید مدیریت امور از جمله مساجد را به این گروه سنی محول کرد تا شاهد تحولات اساسی باشیم.

 

مهدویان در ادامه با بیان اینکه طرح دوباره شعار سال با موضوع اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری نشان دهنده حساسیت این حوزه در کشور است، ابراز کرد: ان شاءالله امسال مسئولان کشور از شعارها خواهند کاست و با درس گرفتن از تجربه تلخ شیوع کرونا و مشاهده مشارکت وسیع مساجد، هیئت ها و گروه های جهادی حوزوی و دانشگاهی در مقابله با این ویروس، در عمل زمینه رونق تولید و حمایت از کالای داخلی را فراهم کنند.

 

وی اضافه کرد: کانون فرهنگی هنری مسجد الزهرا (س) نیز به نوبه خود در سطحی وسیع در فضای مجازی و حقیقی اقدام به آگاه سازی مردم روستای طالب آباد درباره اهمیت استفاده از کالای ایرانی کرد و انشاءالله با شکست ویروس کرونا با دعوت از صاحب نظران حوزوی و دانشگاهی، ابعاد مختلف نام گذاری سال 1399 «جهش تولید» را تبیین و راهکارهای اجرایی شدن این موضوع را بررسی می کند.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری مسجد الزهرا (س) خاطرنشان کرد: ورود جهادی گروه های مختلف مردم به ویژه روحانیون، طلاب، مسجدی ها و هیئتی ها در مقابله با ویروس کرونا و تولید اقلام بهداشتی لازم برای شکست این ویروس در کشور نشان دهنده وجود ظرفیت های عظیم در کشور برای رونق تولید است.

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: رزمایش مواسات و همدلی مقابله با کرونا کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون فرهنگی هنری مسجد الزهرا روستای طالب آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

در استقبال از حضور کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کارگاه‌های هنری کتاب‌محور در مرکز فرهنگی و هنری مجتمع کانون استان قزوین برپا شده است.

در این کارگاه‌ها به سفارش مدیریت نظارت بر چاپ و توزیع محصولات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آثار هنری سرامیکی با نقش‌هایی براساس محتوای کتاب‌های کانون برای اهدا به بازدیدکنندگان کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب تهیه می‌شود.

تولید این آثار هنری مبتنی بر اساس محتوای کتاب‌های کانون با هدف استفاده از ظرفیت هنر برای ترغیب کودکان و نوجوانان به کتاب‌خوانی و انس با کتاب انجام می‌شود

کانون پرورش فکری با هزار عنوان کتاب و ده‌ها برنامه فرهنگی و هنری از جمله رونمایی کتاب‌های جدید در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شرکت می‌کند.

انتشارات کانون بیش از ۵۷ سال سابقه فعالیت دارد و در این دوره از نمایشگاه کتاب نیز با کتاب‌های چاپ اول و تجدید چاپ مناسب برای گروه‌های سنی نوباوه (بالای ۴ سال)، نوخوان (بالای ۷ سال)، نونهال (بالای ۹ سال)، نونگاه (بالای ۱۲ سال) و نوجوان (بالای ۱۵ سال) حضور دارد.

کانون پرورش فکری در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از کتاب‌های گروه سنی مثبت صفر (کودکان بدو تولد تا ۳ سال) نیز رونمایی خواهد کرد.

همچنین برگزاری مراسم رونمایی از کتاب‌های جدید کانون از دیگر برنامه‌های کانون پرورش فکری در طول برگزاری این دوره از نمایشگاه خواهد بود.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سه سالن ناشران کودک و نوجوان، ناشران عمومی و ناشران آموزشی (ویژه کانون زبان) حضور دارد.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)