Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@06:54:18 GMT

عاجز ماندن آمریکا در مدیریت کرونا به دلیل ضعف نظام سیاسی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۰۳۹۲

عاجز ماندن آمریکا در مدیریت کرونا به دلیل ضعف نظام سیاسی

رضا نیکنام کارشناس مسائل سیاسی و روابط بین‌الملل با اشاره به اینکه آمریکا و اروپا به دلیل ضعف در نظام سیاسی از کنترل و مدیریت بحران کرونا عاجز ماندند گفت: در شرایط بحرانی مانند شیوع بیماری کرونا چهره اصلی آمریکا و کشورهای غربی نمایان می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا نیکنام در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا احتمال وجود ابعاد پنهانی در این ماجرا بسیار زیاد بوده و فرضیاتی هم مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به نحوه مواجهه آمریکا و کشورهای غربی با ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: کشورهایی مانند آمریکا و اروپا که به عنوان کشورهای توسعه یافته و همچنین پیشرفته از نظر علم پزشکی هستند به دلیل ضعف در ساختار جامعه‌شناختی و نظام سیاسی از کنترل و مدیریت بحران کرونا عاجز ماندند.

کارشناس مسائل سیاسی و روابط بین‌الملل تصریح کرد: باتوجه به اینکه خدمات عمومی و اجتماعی آمریکا مانند کشورهای دیگر نیست در بحران‌ها دچار مشکل می‌شوند و این مشکلات ریشه در نظام سرمایه‌داری ایالت متحده و کشورهای اروپای غربی متاثر از آمریکا وجود دارد.

نیکنام با بیان اینکه کشورهایی مانند آمریکا و اروپا قدرت بسیج منابع را ندارند گفت: جامعه غربی متاثر از فرهنگ فردگرایی است و قبل از اینکه به دیگران اهمیت دهند به خود متکی شده و اهمیت می‌دهند که همین امر موجب می‌شود در شرایط ویژه که نیاز به باهم بودن دارند این اتفاق صورت نگیرد.

وی ادامه داد: سال‌ها است که کشورهایی مانند آمریکا دیگر قدرت و ایده آل‌های دهه‌های قبل را ندارند که برخی‌ها بخواهند روی این کشورها تکیه کرده و تصویر روشنی از آن‌ها در ذهن خود ترسیم کنند.

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: مشکلات بسیار زیاد اجتماعی، اقتصادی و وجود شکاف‌های بزرگ موجب شده که در شرایط بحرانی مانند شیوع بیماری کرونا چهره اصلی آمریکا و کشورهای غربی نمایان شود و جامعه آرمانی که برخی‌ها در تصورشان دارند نشات گرفته از هالیوود و فیلم بوده و در عالم حقیقت وجود ندارد.

کارشناس مسائل سیاسی و روابط بین‌الملل با اشاره به تجربه‌های بد از اعتماد ایران به کشورهای غربی گفت: باتوجه به اتفاقاتی که در ماجرای خون‌های آلوده به ایدز، مواد شیمایی که به صدام فروخته شد تا او علیه کشور ایران استفاده کند و قضیه برجام نشان از سابقه منفی از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا برای ایران است و از جنبه عقلانی نباید به این کشورها اعتماد کرد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کشورهای غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد

ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات دور دوم مجلس اظهار کرد: احزاب و تشکل‌های سیاسی نسبت به ترغیب و تشویق مردم نسبت به شرکت مردم در انتخابات دور دوم مجلس نقش کلیدی دارند.

او افزود: شرایط اقتضا می‌کند که رسانه ملی و گروه‌های تاثیر گذار از هیچ تلاشی برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات فروگذار نکنند و تلاش بیشتری در این حوزه انحام دهند.

رئوفیان متذکر شد: اصلی که به هر نظام سیاسی مشروعیت مردمی می‌بخشد مشارکت مردمی در انتخابات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بیش از هر کلید واژه‌ای، به ویژه در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، از این کلیدواژه استفاده کردند تا اینکه مشارکت مردم نسبت به پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌های رسمی افزایش پیدا کرد.

عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم از شرایط موجود و عملکرد دولت و مجلس ناراضی‌اند و خواهان تحول هستند.

او متذکر شد: مجلس باید نسبت به ایجاد تحول در جامعه تلاش کند که لازمه تحقق این امر شکل گیری کمیسیون‌های تخصصی مبتنی بر معیار‌های تحول آفرین است. همچنین هیات رئیسه مجلس باید بتواند منشا تغییرات مثبت باشد و لازمه آن انتخاب اعضای با کفایت برای هیات رئیسه است.

رئوفیان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: نمایندگان مجلس باید به اولویت‌های مردم از جمله کاهش نرخ بیکاری و کنترل نوسان ارز بپردازند، چرا که این موارد مشکلات عدیده‌ای را برای کشور رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج از دانشجویان حامی فلسطین در کشورهای غربی+عکس
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا