Web Analytics Made Easy - Statcounter

​معاون وزیر صنعت و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای همکاری مشارکتی ایمیدور با بخش خصوصی و تعاونی در طرح‌های توسعه‌ای و زیربنایی مناطق محروم اعلام آمادگی کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از ایدرو ، محمد باقر عالی در حاشیه یازدهمین نشست شورای معاونان ایدرو در سال جهش تولید این رویکرد را فرصتی مشترک برای بخش های دولتی ، خصوصی و تعاونی در مسیر عملیاتی کردن اهداف جهش تولید در مناطق کمتر برخوردار برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالی افزود : سرمایه‌گذاران بخش های خصوصی و تعاونی حداقل مالک ۵۱ درصد سهام این طرح‌ها خواهند بود ، از این رو عملا هم مدیریت بنگاهی چابک و مالکانه خود را خواهند داشت و هم در کنار قدیمی‌ترین سازمان توسعه ای کشور از مزیت دانش و تجربه اندوخته آن بهره مند می شوند.

وی مزیت دیگر این همکاری برای سرمایه‌گذاران شریک ایدرو را امکان بهره مندی از تسهیلات ارزی و ریالی پیش‌بینی شده در بند الف تبصره ۴ ردیف ۱۰ قانون بودجه کل کشور عنوان کرد .

به گفته رئیس هیات عامل ایدرو از آنجا که در قانون بودجه امسال به بانک‌های تخصصی و تجاری اجازه داده شده در طرح‌های زیربنایی و توسعه ای متعلق به سازمان‌های توسعه‌ای چون ایدرو با اولویت مناطق محروم که مشارکت ۵۱ درصد یا بیشتر بخش‌های خصوصی و تعاونی را داراست، تسهیلات ارزی و ریالی پرداخت نمایند ، از این رو مشارکت سرمایه‌گذاران این بخش ها در طرح‌های سازمان های توسعه ای فرصت بهره مندی از این تسهیلات را برای فعالان حوزه تولید به همراه خواهد داشت .

عالی همراستایی این بند از قانون بودجه سال جاری باتبصره ۳بند الف ماده ۳ قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ را ظرفیتی برای هم افزایی بخش های سه گانه دولتی ، تعاونی و خصوصی تعریف شده در این اصل قانون اساسی برشمرد که می‌تواند در مسیر راهبرد جهش تولید موثر باشد .

وی با اشاره به اینکه ایدرو کلیه سهام خود در این گونه طرح ها را حداکثر سه سال پس از بهره برداری طبق قانون به بخش خصوصی یا تعاونی واگذار می کند ابراز امیدواری کرد: بانک‌های تجاری و تخصصی در خصوص اجرای تبصره ۴ ردیف ۱۰ قانون بودجه کل کشور از محل منابع در اختیار حداکثر همگامی و پشتیبانی برای اعطای تسهیلات ارزی و ریالی به طرح‌ های توسعه‌ای زیربنایی و سازمان های توسعه ای بخش صنعت و معدن را داشته باشد.

در یازدهمین نشست شورای معاونان ایدرو در سال جهش تولید که با استفاده از سامانه برخط بومی برگزار شد ، همچنین درخصوص نحوه اجرای دقیق فراز های مرتبط قانون بودجه سال جاری بحث و تبادل نظر شد .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ایدرو خصوصی و تعاونی توسعه ای قانون بودجه جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه