Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس با بیان اینکه فعالیت سایر صنوف از فردا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شروع می‌شود، گفت: رعایت پروتکل‌ها از سوی اصناف الزام‌آور است و در صورت بی‌مبالاتی از سوی صنوف برخورد جدی می‌شود. ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عنایت‌الله رحیمی بعدازظهر امروز در نشست فوق‌العاده ستاد استانی کرونا با اشاره به اقدامات خوبی که در راستای پیشگیری استان فارس انجام شده است، اظهار داشت: هدف اصلی ما حفاظت از سلامت مردم است که تا اندازه‌ای محقق شده و اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جزئیات اقدامات انجام شده گفت: بخشی از اقدامات در راستای تولید مواد ضدعفونی و الکل بود که در استان فارس 14 کارخانه ضدعفونی راه‌اندازی شده است و تولید این مواد قبلا 7- 8 تن بوده که امروز 2 برابر شده است.

رحیمی با اشاره به تولید ماسک در استان افزود: امروز استان فارس در تولید ماسک به 200 هزار عدد در روز رسیده است و مشکلاتی که کارگاه‌ها در زمینه‌های مختلف داشتند با هماهنگی بین دستگاه‌ها برطرف شده است.

استاندار فارس با بیان اینکه اقداماتی که در استان انجام شده با همراهی خوب مردم، اطلاع‌رسانی‌ها و آموزش دقیق و تلاش کادر پزشکی بوده است، بیان کرد: تصمیمات به موقع و پیشگیرانه به همراه انجام فاصله‌گذاری اجتماعی متناسب با شرایط استان سبب وضعیت کنونی فارس شده است.

رحیمی درباره فعالیت صنوف در استان فارس عنوان کرد: در استان فارس تعدادی از فعالیت‌های بی‌خطر و مورد نیاز در روزهای اخیر مجاز به فعالیت شدند و مابقی اصناف هنوز شروع به فعالیت نکردند.

استاندار فارس با بیان اینکه فعالیت سایر صنوف از فردا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شروع می‌شود، تصریح کرد: رعایت پروتکل‌ها از سوی اصناف الزام‌آور است و در صورت بی‌مبالاتی از سوی صنوف برخورد جدی می‌شود.

وی از معاون وزیر بهداشت خواستار رفع برخی از مسائل و مشکلات بخش بهداشت و درمان استان شد و گفت: یکی از این موارد مشکلات بیمارستان‌های خصوصی و خیریه است با توجه به خدمات گسترده این بخش و اینکه قسمتی از اقتصاد استان از بخش درمان بوده است؛ امروز بیمارستان‌های خیریه و خصوصی استان دچار مشکل شدند و ممکن است که ورشکست شوند.

رحیمی با اشاره به دیگر مسائل موجود در استان افزود: مطالبات پرسنل درمانی موضوع دیگری است که باید به آن توجه شود هرچند که ما می‌دانیم کشور با مشکلات مالی درگیر است.

4 شرط لازم برای بازگشایی صنوف چیست؟صنوف و کارخانه‌های آذربایجان‌غربی در صورت عدم اخذ کد بهداشتی تعطیل می‌شونداستاندار قم: مجتمع‌های سرپوشیده و صنوف پرخطر تا اطلاع ثانوی تعطیل است

وی با اشاره به اینکه ماده اولیه تولید مواد ضدعفونی و شوینده الکل است، از معاون وزیر بهداشت تقاضا کرد که الکل تولیدی فارس در استان هزینه شود و پس از رفع نیاز به دیگر استان‌ها داده شود.

رحیمی همچنین گفت: در تولید مواد شوینده این آمادگی در استان فارس وجود دارد که استان‌های دیگر نیز پوشش داده شود به شرط آنکه در سهمیه الکل استان فارس تجدیدنظر شود.

استاندار فارس همچنین خواهان رفع کمبودها در زمینه تجهیزات پزشکی شد و افزود: تقاضا داریم که مسئله تفویض اختیار به استان‌ها برای کنترل بیماری در ستاد ملی مطرح شود.

انتهای پیام/ 424/ ز

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل ها استاندار فارس استان فارس انجام شده استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • ‌آغاز فعالیت سامانه بارشی از امشب در فارس‌/ مراقب آبگرفتگی معابر باشید
  • آغاز دور جدید تمرینات پاراتکواندو با حضور ساعی و رحیمی
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد