Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، ولی ملکی، گفت: مقام معظم رهبری طی 10 سال اخیر با نامگذاری هر سال با یک عنوان اقتصادی رشد و رونق اقتصادی را به مسؤولان گوشزد می‌کند و امسال مشخصا با نام‌گذاری سال با عنوان «جهش تولید» متذکر شده‌اند که متولیان امر باید اولویت اول را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اقتصاد قرار دهند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در سال 97 با بازگشت تحریم‌ها و مشکلاتی که برای تأمین ارز به وجود آمد، کشور در یک بحران اقتصادی قرار گرفت و معیشت مردم دچار مشکلاتی شد و طبیعی بود که دشمنان نظام برای رسیدن به اهداف خود از این فرصت استفاده کنند، اما به هر حال با اقدامات به موقع و توجه به مسأله تولید مانع رسیدن اهداف دشمن شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملکی بیان داشت: در سال 98 با انجام اقداماتی، توجه بیشتری در راستای تولید به داخلی سازی شد و وضعیت تولید در شرایط بهتری قرار گرفت، به طوری که در 6 ماه ابتدای سال گذشته با توجه به داخلی سازی، از خروج 2.5 میلیارد دلار ارز جلوگیری شد و امیدواریم با توجه بیشتر به این مقوله و هم چنین حمایت از شرکت‌های دانش بنیان این ارقام بیشتر شود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری امسال با عنوان جهش تولید، اقدامات انجام شده در سال قبل برای رونق تولید دیگر کافی نیست و باید در راستای تولید بیشتر به اقدامات لازم شتاب بیشتری بخشید.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که باید در تولید کالاهایی که در زمینه آن مزیت داریم، بیشتر تمرکز کنیم، بیان داشت: کشور ما دارای 7 درصد از منابع معدنی دنیا است،‌در حالی که یک درصد از جمعیت دنیا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارد، اما در زمینه استخراج و تولید مواد اولیه در وضعیت مطلوبی قرار نداریم.

ملکی با اشاره به صنعت خودروسازی کشور به عنوان یک صنعت پیشران گفت: این صنعت به طور مستقیم و غیر مستقیم حدود 800 هزار شغل ایجاد کرده؛ بنابراین باید با داخلی‌سازی قطعات مورد نیاز در این بخش از وابستگی به خارج دور شویم و رشد و توسعه اقتصادی ایجاد کنیم.

وی اظهار داشت: رشد و جهش تولید و اقتصاد تا زمانی که فساد و رانت در بدنه دستگاه‌های مختلف وجود داشته باشد، امکان‌پذیر نخواهد بود. بنابراین باید دستگاه قضا برای ریشه کن کردن فساد هر چه بیشتر اقدام کند تا رونق و جهش تولید در کشور ایجاد شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دلار فساد اقتصادی مجلس کمیسیون صنایع و معادن مجلس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور