Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تهیه کننده سریال «موسی (ع)» گفت: باید با تحقیقات و پژوهش‌های فراوان درباره فرهنگ پساکرونایی به پیش برویم، این موارد باید کارشناسی دقیق شوند، در حال حاضر شرایط به نحوی است که می‌توانیم هرگونه عقب افتادگی را در عرصه فرهنگی جبران کنیم، موقعیت پساکرونا فرصت بسیار خوبی برای ارتقا سطح فرهنگ است، البته اگر از آن بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تاریخ انتشار: 07:00 - 30 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۳۴۲۳

احمد میرعلایی تهیه کننده سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون نحوه بازگشایی سینما‌ها بعد از پشت سر گذاشتن بحران کرونا گفت: پرداختن به این موضوع بسیار مهم است، خوشبختانه طی سال‌های گذشته مسئولین فرهنگی جمهوری اسلامی همواره در ابعاد فرهنگی و هنری با راهکار‌های خوب و مختلفی روبروی مشکلات ایستاده‌اند، بدون شک می‌توان با مطالعه و تحقیق درست برنامه مدون و استانداری برای بازگشایی سینما در نظر گرفت.  

وی در همین راستا ادامه داد: مسئله مهمی که باید به آن پرداخته شود، مشکلات روحی به وجود آمده در پی شیوع کرونا بوده است، خوشبختانه ما دارای فرهنگ بسیار غنی ایرانی اسلامی هستیم و می‌توانیم با بهره گیری از همین فرهنگ مشکلاتی نظیر تبعات کرونا بر سینما را پشت سر بگذاریم.  ما باید برای بازگشایی سینماها برنامه ریزی درست و هدفمند داشته باشیم. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

تهیه کننده سریال «موسی (ع)» با اشاره به شکست حتمی بیماری کرونا اضافه کرد: بالاخره روزی بیماری کرونا از کشور رخت بر می‌بندد، از نظر من ما باید آمادگی روز‌های بعد از کرونا و بازگشت عادی مردم به زندگی را داشته باشیم، این مسئله مهمی است که در حد خود کرونا، باید به آن توجه شود. 

وی با اشاره به تغییرات فراوان در سبک زندگی جامعه در پی بیماری کرونا اذعان کرد: ما طی این ماه‌ها و در حال مبارزه با بیماری کرونا تغییراتی را در زندگی تک تک افراد جامعه روبرو بوده ایم، این تغییر گا‌ها می‌تواند مثبت باشد، این زمان به ما رویه تازه‌ای را در رعایت بهداشت آموخت که می‌توانیم در آینده از آن بهره برداری کنیم. این تغییر در ابعاد مختلفی رخ داد که با ریشه یابی درست می‌توان از آن بهره‌برداری فرهنگی کرد. 

این تهیه کننده سینما و تلویزیون با اشاره به فرصت بوجود آمده در پی تعطیلات و قرنطینه خانگی اذعان کرد: حال که سینما‌ها و سالن‌های تئاتر تعطیل شده‌اند، تلویزیون می‌تواند بیشترین تاثیر را بر جامعه بگذارد، این روز‌ها مردم بیشتر در خانه هستند و اکثریت زمانشان با تلویزیون می‌گذرد، پس ما می‌توانیم با تولید آثار آموزنده در سبک زندگی آ‌ها تغییرات ایجاد کنیم، همواره هم نباید به دنبال ایجاد جذابیت در برنامه‌ها باشیم، از نظر من این جذابیت باید با آموزندگی همراه باشد.  

وی در همین رابطه تاکید کرد: ما باید تولیدات خود در سینما و تلویزیون را نیازسنجی کنیم، باید ببینیم که جامعه به چه محصولی نیاز دارد و کدام تولیدات می توانند جامعه را در مسیر بهتری قرار دهند، پرداختن صد در صدی به آثاری که صرفا جذابیت بصری داشته باشند از نظر من غلط است و باید در تولید یک محصول عوامل گوناگونی مورد بررسی قرار گیرد. 

میرعلایی با اشاره به اهمیت فرهنگ پساکرونایی خاطرنشان‌کرد: ما باید با تحقیقات و پژوهش‌های فراوان درباره فرهنگ پساکرونایی به پیش برویم، این موارد باید کارشناسی دقیق شوند، در حال حاضر شرایط به نحوی است که می‌توانیم هرگونه عقب افتادگی را در عرصه فرهنگی جبران کنیم، موقعیت پساکرونا فرصت بسیار خوبی برای ارتقا سطح فرهنگ است، البته اگر از آن بهره ببریم. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران بیماری کرونا تهیه کننده آن بهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، فرمانده فراجا در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم موضوع عفاف و حجاب را یک رویارویی دقیق، مفصل و توام با برنامه از سوی دشمنان علیه نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: در این نبرد فرهنگی و هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ و عفاف جامعه هر طرفی که برنده شود تعیین کننده برای یک مکتب خواهد بود.

سردار رادان با تاکید بر اینکه در سه دهه گذشته رهبر انقلاب تاکید و هشدار مداومی برای مراقبت از عرصه فرهنگی کشور در برابر هجمه‌ها و شبیخون فرهنگی دشمن در کشور داشتند گفت: با وجود تمام هشدار‌ها کسانی در کشور دربرابر این هجمه فرهنگی دشمن تنها در حد یک تابلو و بنر اقدام کردند و تنها در حد همان تابلو و بنر به این هشدار‌ها نگاه کردند.

وی افزود: رهبر انقلاب در سال ۹۵ بر مقابله با ترویج گناه در جامعه تاکید کردند و مسئله امنیت اخلاقی در جامعه مهم است و باید به مسئله ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه توجه کرد.

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • ویدئوی آهنگ عاشقانه منوچهر هادی برای دخترش سوفیا
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه