Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شبکه شاد به تدریج توسعه می‌یابد، گفت: فراخوانی را برای ارائه محتوا و پیشنهادات اعلام خواهیم کرد. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

مهدی شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره مشکلات خانواده‌ها برای احراز هویت دانش‌آموزان هنگام ورود به شبکه شاد، اظهار کرد: برخی خطاهایی که رخ می‌دهد ممکن است از سوی خانواده‌ها باشد چرا که در بعضی گوشی‌ها گوگل پلی آپدیت نیست، همچنین هنگام کار با شاد و احراز هویت در گوشی، فیلترشکن باید خاموش و زبان صفحه کلید گوشی به انگلیسی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای ثبت اطلاعات شناسنامه‌ای دانش آموز 5 دقیقه زمان دارند و اگر در این مدت اطلاعات را وارد نکنند با خطای 406 مواجه می‌شوند. همچنین بخشی از خطاها نیز به خاطر ترافیک سرورهای ما است اما در مجموع تعداد خطاها چند صدم درصد هم نیست.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش وپرورش گفت: هم اکنون بیش از هشت میلیون دانش آموز در کلاسهای درس شاد ثبت‌نام و بعضی مدارس کلاسها را شروع کرده‌اند و به صورت آزمایشی کار را انجام دادند.

 فعالیت کلاسی تا 6 ماه در شاد ذخیره می‌شود

وی در پاسخ به این پرسش که برخی خانواده‌ها در ساعاتی که کلاسهای درس تشکیل می‌شود سرکار هستند و دانش‌آموز به موبایل دسترسی ندارد در این شرایط تکلیف دانش‌آموز چیست؟ افزود: اطلاعات و کار کلاسها تا 6 ماه در شاد ذخیره می شود و دانش‌آموزان می‌توانند استفاده کنند. همچنین فعالیت دانش‌آموز در گروه قابل چک کردن است اما ممکن است همه آنها در آن زمانی که اعلام می‌شود حضور نداشته باشند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی معلم‌ها می گویند سرعت شاد برای  ارسال یا دانلود مطالب ضعیف است بنابراین مجدد کلاسهای درس خود را به پیام رسان‌هایی که قبلا کار می‌کردند بازگردانند، مطرح کرد: در شاد امکان آپلود و بارگذاری همه موارد وجود دارد و یک میلیون گروه کلاسی تشکیل شده است که خیلی از آنها در حال فعالیت در این محیط هستند و مطالب خود را ارسال می‌کنند.

تلاش برای اینترنت ارزان و سرعت بالاتر "شاد "در مقایسه با پیام‌رسان‌های خارجیدو روی سکه شبکه دانش‌آموزی "شاد" از نگاه کارشناسانکلاس‌های دوره ابتدایی در شبکه "شاد" از اول ازدیبهشت آغاز می‌شود

شرفی اضافه کرد: در حال رایزنی هستیم تا اینترنت رایگان برای شاد فراهم شود، بحث آموزش جزو مصوبات ستاد ملی کرونا است و قطعا اینترنت رایگان را پیگیری و اجرا می‌کنیم.

وی درباره تشکیل کلاسهای درس دانش آموزان دوره متوسطه، گفت: کلاسهای آنها از روز سه شنبه شروع شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آخر اردیبهشت امتحانات دانش‌آموزان شروع می‌شود و شبکه شاد در سال تحصیلی فعلی عملا امکان استفاده چندانی ندارد، بیان کرد: کل مانور شبکه شاد و اینکه چقدر می‌تواند فعال باشد با توجه به شرایط در سال تحصیلی فعلی است و امیداریم در سالهای بعد مشکلاتی نداشته باشیم و شاد ابزار کمکی برای آموزش باشد.

وی با اشاره به اینکه برخی می‌گویند ایجاد شبکه شاد توسعه آموزش الکترونیک نیست و صرفا یک پیام‌رسان است، متذکر شد: این فاز اول قعالیت است، شاد یک پلتفرم است و مرحله به مرحله مجموعه‌ای به آن  اضافه می‌شود،  در فاز نخست هدف این بود کلاس‌های درس تشکیل شود و دانش‌آموز و معلم در کنار هم قرار گیرند و بعد از آن ابزارهای کمک آموزشی و فیلم‌های آموزشی اضافه می‌شود، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و محتوای آموزشی آن به این مجموعه اضافه می‌شود.

شرفی گفت: شاد به لحاظ توسعه‌ای تکمیل خواهد شد و ابزارهای مختلف الکترونیک، ابزارهای آزمون‌ساز، ابزارهای تشخیصی و برنامه‌‌های تولید محتوای الکترونیک به آن اضافه خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه افراد پیشنهادات خود درباره شاد را چگونه می‌توانند مطرح کنند، گفت: فراخوانی در این رابطه اعلام می‌کنیم و شرکتهایی که شرایط دارند می‌توانند پیشنهادات و محتواهای خود را ارائه دهند.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی دانش آموزان کلاسهای درس دانش آموزان دانش آموز شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند