Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا ماحوزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره نخستین دفاع مجازی از پایان نامه به علت شیوع ویروس کرونا در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: جلسه دفاع از رساله دکتری دانشجوی دکتری پژوهش‌محور رشته سیاستگذاری فرهنگی این پژوهشکده با عنوان «تحلیل سیاست‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران پیرامون بومی‌سازی علوم انسانی» به‎صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دانشجو این دفاع را با ارائه پاورپوینت انجام داد و برای لحظاتی از وبینار خارج شد تا بعد از مشورت داوران، نمره دفاع را دریافت کند که سرانجام با نمره ۱۹ دانش آموخته شد.
معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه از فضای سایبری بهره های متعددی می توان برد، خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس درس و همایش ها، پیش بردن برنامه های مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، همچنین پژوهش های مجازی را می توان از طریق این فضا انجام داد.
عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی درباره ادامه این روند به صورت مجازی اظهار داشت: برش هایی از این دفاع را به عنوان یک الگو در اختیار وزارت علوم قرار می دهیم که این تجربه را از دانشگاه ها خواستار شوند و نوعی ترویج استفاده از فضای سایبری باشد.
وی گفت: در شرایط بعد از کرونا، فضای مجازی ما را با نوع دیگری از تعاملات آکادمیک مواجه کرد که افراد با استفاده از این ظرفیت، وقت خود را بهتر مدیریت کنند و کنشگری بیشتری در تعامل با مراکز دانشگاهی و آموزش عالی داشته باشند.
معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه ظرفیت های زیادی از طریق فضای سایبری برای کشنگران دانشگاهی معرفی می شود، ادامه داد: در پژوهشکده برخی از جلسات اداری و رساله ها حتی جلسات با کارمندان در قالب مجازی برگزار می شود. پیش از این در جلسات نقد کتاب از محققان خارج از کشور به صورت مجازی دعوت می کردیم.
ماحوزی خاطرنشان کرد: پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی پیش از این یک زیرساخت اولیه از فضای سایبری در اختیار داشت؛ این زیرساخت ها هم اکنون در خدمت تعاملات مجازی است.
معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با اشاره به دیگر برنامه های این پژوهشکده در فضای سایبری، خاطرنشان کرد: در فاز بعدی، پژوهش های مجازی برای ارتباط سایبری پژوهشگران در نقاط مختلف داخل و خارج از کشور در دستور کار است تا تبادل نظر در باب موضوع تحقیق انجام شود.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی فضای مجازی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی فضای سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ