Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:12:29 GMT

کاهش دفن مستقیم روزانه ۳۰۰ تن زباله در قم

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۲۲۴۹

کاهش دفن مستقیم روزانه ۳۰۰ تن زباله در قم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری قم، سید امیر سامع با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای آبیاری فضای سبز شهری، اظهار داشت: بیش از ۱۰۰ هکتار یعنی یک میلیون مترمربع فضای سبز با روش‌های نوین و جدید آبیاری تاکنون توسعه شبکه آبیاری در شهر قم شده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ کیلومتر خطوط انتقال آب برای فضای سبز در شهر قم اجراشده است، در حوزه منابع آب اقدامات خوبی در حوزه پساب انجام و پروژه ۳۰ لیتر در ثانیه افتتاح و به بهره‌برداری رسید و پروژه ۲۰۰ لیتر در ثانیه نیز در سال ۹۹ عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون خدمات شهری شهرداری قم، میزان اعتبار خط لوله، تجهیزات و بهره‌برداری این پروژه را ۱۵ میلیارد تومان دانست و افزود: با انجام این پروژه سالانه ۴ و نیم میلیون مترمکعب از پساب را برای آبیاری شهر قم و فضای سبز جنگلی و حاشیه شهر مورد استفاده قرار می‌دهیم.

وی تصریح کرد: در بحث تجهیزات و لوازم بوستان‌ها نیز اقدامات خوبی انجام‌شده و پیرو فازهای قبلی که برای روشنایی بوستان‌ها، پروژه‌هایی عملیاتی شد، که در بخش آب‌نماها نیز فاز پنجم به بهره‌برداری رسید و اصلاح آب نمای موجود و ایمن‌سازی آن انجام پذیرفت.

سامع با اشاره به راه‌اندازی سلول‌های خورشیدی و آبگرمکن‌های خورشیدی در شهر قم، یادآور شد: در سازمان پسماند نیز سال قبل خط «‌ام آر اف» را راه‌اندازی کردیم و ۳۰۰ تن پسماند شهری در روز به جای دفن، در سیستم جداسازی و تولید کود کمپوست و پسماند خشک قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در این مدت دستگاه سرند کود مرغوب نیز تهیه و ماه قبل راه‌اندازی شده است، اضافه کرد: شهرداری به تولید کود مرغوب برای بوستان‌ها و فضای سبز قم پرداخته است، در تفکیک از مبدأ نیز اقدامات خوبی انجام شد.

کد خبر 4903426

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری قم قم تفکیک زباله ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا ستاد مقابله با کرونا بارش باران شهرکرد نیمه شعبان ایلام بیرجند قزوین گرگان استانداری قزوین جهش تولید فضای سبز شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، این زباله فضایی در حقیقت بخشی از موشکی است که ۱۵ سال قبل در فضا رها شده است.

ابعاد قطعه موشک حدود ۱۱ در ۴ متر با وزن ۳تن است. این نخستین باری است که با یک زباله فضایی به این بزرگی در فضا قرار ملاقات گذاشته می شود. شرکت آسترواسکیل مشغول توسعه کسب وکاری است تا سخت افزارهای زائد و اضافی در مدار زمین را از بین ببرد.

البته این بار زباله فضایی را از بین نمی برد زیرا ماموریت فعلی برای آزمایش حسگرها و نرم افزارهای مورد نیاز برای عملیات های ایمن نزدیک شدن به زباله انجام شده است. اما تلاش برای جذب یک زباله فضایی بزرگ در فضا در چند سال آینده انجام می شود. چالش زباله های فضایی و استفاده متناسب از فضا اخیرا به یک موضوع مهم تبدیل شده است.

از زمان آغاز عصر سفرهای فضایی در سال ۱۹۵۷ میلادی تاکنون انبوهی از زباله ها از پوسته رنگ تا بوسترهای رها شده موشک، در مدار زمین پراکنده شده اند. در این میان قطعات موشک به دلیل حجم شان بسیار خطرناک هستند. بخشی از موشک در تصویر دیده می شود مربوط به وسیله پرتاب H-IIA ژاپن است که یک فضاپیمای سنجش دی اکسید کربن را در ۲۰۰۹ میلادی به مدار زمین برد. بوستر بالایی موشک فضاپیما را به ارتفاع ۶۰۰ کیلومتری زمین رساند. اما در حالیکه برخی از موشک های مدرن تضمین می کنند تمام قطعات آنها پس از پرتاب به زمین بازگردد، این بوستر H-IIA در مدار زمین ماند.

آسترواسکیل ماموریت ملاقات با این زباله را Adras-J نام گذاری کرده است. این ماموریت به وسیله یک فضاپیمای هوشمند انجام می شود که در ۱۸ فوریه ۲۰۲۴ میلادی به فضا ارسال شد.از آن زمان تاکنون ماهواره مذکور به H-IIA نزدیک تر شده است. ماهواره از دوربین ها و الگوریتم های مختلف برای فرایند نهایی نزدیک شدن به زباله استفاده کرده است. البته این عملیات باید با دقت زیادی انجام شود تا ماهواره با بوستر موشک برخورد نکند. کارمندان انگلیسی آسترواسکیل بخش زمینی ماموریت را ساخته اند که در حقیقت همان سیستم های برقراری ارتباط با Adras-J است.

از سوی دیگر مقرهای کنترل پرواز روی زمین در توکیو و آکسفورد شایر انگلیس به طور مداوم ماموریت را رصد می کنند. قرار است در هفته های آینده تصاویری از این زباله ثبت و اطلاعات بیشتری درباره آن مانند شرایط ساختار، نرخ چرخ آن در فضا و محورهای چرخش آن، جمع آوری شود. در این میان ماهواره سعی می کند دور زباله فضایی پرواز کند. در ماموریت های آینده فضاپیمای آسترواسکیل با کمک بازوهای رباتیک زباله را کنترل می کند.

طبق تخمین سازمان فضایی اروپا هم اکنون ۲۲۲۰ قطعه از موشک های مختلف در مدار زمین قرار دارد.

کد خبر 6090551 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • از نصب سردیس شهدا و مفاخر تا نورپردازی ورودی‌ها و نقاط مختلف شیراز
  •  از نصب سردیس شهدا و مفاخر تا نورپردازی ورودی‌ها و نقاط مختلف شیراز
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی